- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Aktív témák
-
klepto
addikt
Nem, a bolt Yamaha, Panasonic, Quadral márkabolt; ezenkívűl tart még SAl-os hangszórókat és hangfalkitteket dobozzal együtt, valamint TV videó és dvd-ből van a Panán kívűl Orion a boltban.
Vagyis Denon-t nem tart. De a Panában az a veleszületett tisztaság fogott meg, hogy minden hangszer külön élt, és mégis egy egészet alkot, és a másodpercek töredékéig tartó csendek a zenében tényleg csendek voltak, és nam fehérzaj!
Egyébként mennyi az ára a Denon AVR-1604-nek? Amint írtam, nem biztos, hogy az újonnan 200k-ba kerülő Protonom jelentősen jobban szólna, pedig a Proton csak a Nad, Marantz, Harman/Kardon, és Rotel kategóriával említhető egylapon!
Azért aránytalan volna egy 100k körüli erősítőt egy 500k-shoz hasonlítani, hisz mindentől van jobb, és szebb hangú, ezért van erősítő 1, 5 de akár 10M-s áron is. -
klepto
addikt
Üdv :)
Nekem még nincs házimozim, én is vásárlás előtt állok. Sok variáció, és sok tanakodás után jutpottam az alábbi döntésre:
Ma volt szerencsém meghallgatni a Panasonic SA-XR25, és a Yamaha RXV-440RDS (EISA díjas) erősítőjét; és azonos műsorforrással (Pana S47 dvd, írt cd). Hát ég és föld volt a kettő! A Pana NEKEM sokkal jobban tetszett. Igaz látszólag nem ment olyan mélyre a Pana (bár csöppet sem hiányoztak a mélyek, mert amennyi kellett a zenéhez annyi jelenvolt, és egyáltalán nem okozott hiányérzetet), mint a Yamaha, de többször kapcsolgatva a két erősítő között, a Pana sokkal tisztább volt, és a Yamaha mélye nem tiszta mély, hanem hangosabbnak tűnő, masszaszerű hengkép volt. A kettő között olyan nagy a különbség, hogy a Yamaha hangja leginkább Sokol rádióra emlékeztetett a Pana hangjához képest.
Köszönöm az eddigi segítségeket, de nekem ezek után a Pana kell, azt fogom megvenni. -
MaUser
addikt
74 vagy 80 perc fér a hagyományos lemezre, de ha minden igaz nemsokár jön a hi-md is 1gb-os kapacitással. (44,1kHz/16 bit PCM-et is tudni fogja.) A minőségről szólva elég sok múlik a dac-on egy mds-jb 930 használtan 60.000Ft köröl megkapható, az jóval részletezőbb az enyémnél. A cd minősgét nem érheted el hiszen tömöríti a zenét, de átlagos könnyűzenei ''műveknél'' ez nem észrevehető. Tudod szerkeszteni századmásodperc pontossággal a készüléken vagy a pc-n a zenét, nem sérülékeny az adathordozó, az adatbevitelt asztali lejátszóknál ps/2-es billentyűvel meggyorsíthatod. Szóval nem egy rossz dolog.:)
[Szerkesztve] -
bélanéni
őstag
próbáld ki és majd meglátod. csináld úgy, hogy megkéred egy ismerősöd, hogy miközben befogod a füled/szemed, cserélgesse, majd próbáld kitalálni, hogy melyik van most bekötve. ha egyedül csinálod, képes vagy beképzelni különbséget
garantálom, hogy (szinte) semmi különbséget nem fogsz hallani.
amúgy ezek a finom különbségek nagyon komoly cuccokon jönnek elő, és nagyon érzékeny kell hogy legyen a füled -
_George
senior tag
sokkal jobb lesz a hang minőség ha optikai kábellel kötöd a dvd-t az erölködőhöz.
nekem is ilyen dvd-m van és optikaival van kötve egy Pana Sa-HE7es erősítőre.
amin Technics hangfalak vannak.
a tv-m pedig egy 72-es pana TX29-PS11P.
ezzel a dvd-vel nagyon jó vásárt csináltál szerintem.
én már több mint egy éve vettem még kb 52ért, de nem volt még olyan lemez amit ne olvasott volna. :) -
Aktív témák
Hirdetés
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- 3D nyomtatás
- OLED monitor topik
- Újabb előzetest kapott a Twisted Metal TV sorozat második szezonja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Építő/felújító topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Latitude 7420 14" 4K IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LÉ-ZE-RE-ZÉS!!! Laptop billentyűzet bármilyen nyelvről - magyarra!!!
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest