- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Aktív témák
-
klepto
addikt
A nevéért pont a Pana nem kér pénzt!
A 72cm-s síkképcsöves Pana tv 114K, a Samsung 107K körül van. Mindkettő 50Hz-es. Az a 7K plusz, szerintem megér anyit; de Te tudod :P A Samsung régen 3 év garival jött ki, de nem tudom, hogy ez meg van-e még náluk. Ha nincs, akkor az a +7K megér +1 év garit, mert a Pana 2 évet vállal :P
Egyébként volt pár nagyonjó Samsung TV már a piacon, de azokat rövid ideig árulták, és borsos áron.
[Szerkesztve] -
klepto
addikt
Én kezdek Pana fanná válni :U
Kimondva a márkanevet ellenszenvet érzek, de körbenézve a baráti körbe, és itthon, nem tudok róla rosszat mondani. Te is, mint én, az előitéletek rabja vagy. A Pana nem hivalkodik, csak teszi a dolgát, és mindezt olyan természetességgel, hogy fel sem tűnik. Nekem a Pana videóm már 2 éves, és semmi baja. Nem tűnik fel, hogy jó gép, csak azt látom, hogy míg mások a gari lejárta után cserélik a videójukat, én elvagyok vele, az SP felvételekről meg teljesen leszoktam, mert a Pana LP-je semmivel nem rosszabb, mint az SP-je. Nem tűnik ki a tömegből, de minőségileg a tömeg felett áll jóval.
Én azt javaslom, ha megbízható, sokáig működő tv-t akarsz, akkor Pana. Nem rosz a Samsung sem, de fontold meg, amit írtam. :P -
klepto
addikt
válasz
Cardinella #83 üzenetére
''Legyen a végső konklúzió annyi, hogy az elméletek helyett én egy valaminek hiszek, az pedig a saját, különbejáratú hallásom. Maradjunk ennyiben, és másnak is csak ezt tudom javasolni.''
Teljesen egyetértek veled :P Meghallani, és megszeretni, én így jártam. Ezért választottam a Pana digitális erősítőjét; és olyat hallottam, amit már régóta kerestem ami a hagját illeti. Mindig is óckodtam a digitális műsorforrástól, és a cd lemezektől, de ez a Digi Pana olyat csinált a sz@r cd-vel, hogy az állam leesett! A hangja nem a korlátot, száraz, érzelmektől mentes, steril digitális hangzás volt, hanem egy neutrális, már-már élethű, precíz, tiszta, neutrális hang. Soha nem hittem volna, hogy egy digi cucc elcsavarja a fejem, amikor én lp párti vagyok, de érnek még meglepetések az életben ;]
Bocsi, ha untattalak, de ezt ki kellett írnom magamból!
LEhet, hogy mást nem fog meg ennyire, de mint írtad, mindenki mást hall jónak :P -
klepto
addikt
Nem, a bolt Yamaha, Panasonic, Quadral márkabolt; ezenkívűl tart még SAl-os hangszórókat és hangfalkitteket dobozzal együtt, valamint TV videó és dvd-ből van a Panán kívűl Orion a boltban.
Vagyis Denon-t nem tart. De a Panában az a veleszületett tisztaság fogott meg, hogy minden hangszer külön élt, és mégis egy egészet alkot, és a másodpercek töredékéig tartó csendek a zenében tényleg csendek voltak, és nam fehérzaj!
Egyébként mennyi az ára a Denon AVR-1604-nek? Amint írtam, nem biztos, hogy az újonnan 200k-ba kerülő Protonom jelentősen jobban szólna, pedig a Proton csak a Nad, Marantz, Harman/Kardon, és Rotel kategóriával említhető egylapon!
Azért aránytalan volna egy 100k körüli erősítőt egy 500k-shoz hasonlítani, hisz mindentől van jobb, és szebb hangú, ezért van erősítő 1, 5 de akár 10M-s áron is. -
klepto
addikt
Természetesen. A boltban egy nagyon komoly hangfal és forráskapcsoló volt, és minden paraméter megegyezett. Minden készülékből a kábel a válltó dobozba ment, ahonnan egy másik válltón keresztűl az összes hangfalhoz egyforma kábeleken mennek a hangok. Minden RCA kábel is teljesen egyforma, és mindegyik kábel a legolcsóbb árkategóriához tartozik. A műsorforrás is azonos volt.
-
klepto
addikt
Üdv :)
Nekem még nincs házimozim, én is vásárlás előtt állok. Sok variáció, és sok tanakodás után jutpottam az alábbi döntésre:
Ma volt szerencsém meghallgatni a Panasonic SA-XR25, és a Yamaha RXV-440RDS (EISA díjas) erősítőjét; és azonos műsorforrással (Pana S47 dvd, írt cd). Hát ég és föld volt a kettő! A Pana NEKEM sokkal jobban tetszett. Igaz látszólag nem ment olyan mélyre a Pana (bár csöppet sem hiányoztak a mélyek, mert amennyi kellett a zenéhez annyi jelenvolt, és egyáltalán nem okozott hiányérzetet), mint a Yamaha, de többször kapcsolgatva a két erősítő között, a Pana sokkal tisztább volt, és a Yamaha mélye nem tiszta mély, hanem hangosabbnak tűnő, masszaszerű hengkép volt. A kettő között olyan nagy a különbség, hogy a Yamaha hangja leginkább Sokol rádióra emlékeztetett a Pana hangjához képest.
Köszönöm az eddigi segítségeket, de nekem ezek után a Pana kell, azt fogom megvenni.
Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Építő/felújító topik
- Gitáros topic
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest