- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bewy
tag
Köszönöm a segítséget.
Próbáltam keresni, hogy milyen tulajdonságokkal is bír a mostani alaplapi hangkártyám de nem találtam meg, esetleg be tudnád linkelni?
Úgy vettem észre ennek a hangkártyának jobb a minősége mint az alaplapinak de a driverek elég régiek nem is frisítik, ezért gondolkoztam egy creative soundblaster Z-ben vagy esetleg valami másban, erre adtak ki pár hónapja is egy frissítést. -
mcs
veterán
Uni Xonar telepítésekor ki lehet választani az alapértelmezett Normal módon kívül még kettő profilt, amik csökkentik a DPC-t. Amúgy én macera2-nél inkább alaplapi slot, chipset, chipset driver, vagy bios gebaszt gyanítok, ugyanis sokaknál, és nálam sincs probléma a DPC-vel. Legfeljebb akkor roppan kicsit a hang, amikor a szomszéd szobában villanyt vagy egyéb elektronikai eszközt kapcsolgatnak ki-be a zavarszűrés hiánya miatt.
[ Szerkesztve ]
-
ricshard444
veterán
Válaszod szerint akkor nincs értelme a gamer hangkártyáknak?
Ha olyan hangkarit veszel ami sok effektet támogat akkor igazán durva hangélményben lehet részed játék közben,ezt nemtudom megmagyarázni,mert nemfoglalkoztam sokat vele,de sokkal jobb életszerűbb,persze megfelelő hangrendszer mellett Aztán lehet tévedek és csak behaluzom az egésszet[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest