- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bewy
tag
Köszönöm a segítséget.
Próbáltam keresni, hogy milyen tulajdonságokkal is bír a mostani alaplapi hangkártyám de nem találtam meg, esetleg be tudnád linkelni?
Úgy vettem észre ennek a hangkártyának jobb a minősége mint az alaplapinak de a driverek elég régiek nem is frisítik, ezért gondolkoztam egy creative soundblaster Z-ben vagy esetleg valami másban, erre adtak ki pár hónapja is egy frissítést. -
mcs
veterán
Uni Xonar telepítésekor ki lehet választani az alapértelmezett Normal módon kívül még kettő profilt, amik csökkentik a DPC-t. Amúgy én macera2-nél inkább alaplapi slot, chipset, chipset driver, vagy bios gebaszt gyanítok, ugyanis sokaknál, és nálam sincs probléma a DPC-vel. Legfeljebb akkor roppan kicsit a hang, amikor a szomszéd szobában villanyt vagy egyéb elektronikai eszközt kapcsolgatnak ki-be a zavarszűrés hiánya miatt.
-
Válaszod szerint akkor nincs értelme a gamer hangkártyáknak?
Ha olyan hangkarit veszel ami sok effektet támogat akkor igazán durva hangélményben lehet részed játék közben,ezt nemtudom megmagyarázni,mert nemfoglalkoztam sokat vele,de sokkal jobb életszerűbb,persze megfelelő hangrendszer mellettAztán lehet tévedek és csak behaluzom az egésszet
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Saab, Volvo topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest