- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodz
nagyúr
válasz
BigBlackDog #13921 üzenetére
Most pl. ez a Xonar D2 jó áron. Én megvenném.
Jó hangja van, olcsón is adja az eladó. Vagy várhatsz használt Musilandre, igaz nem túl gyakran van. Szintén frankó.
Állítóleg ennek is igen jó hangja van. Egyedül az usb része szerény, koaxról kellene etetni. -
Mittu88
senior tag
válasz
BigBlackDog #7864 üzenetére
nekem DS-em van, OPA2604-essel (ez a legjobb műveleti erősítő, ami ebbe tehető). DG-t még nem hallgattam, de biztos, hogy jobb nála a DS. Volt Audigy 2 ZS-m, a kolléga nagyon jól írta, nem lehet összehasonlítani. Nekem az Audigy 2 ZS jobban bejött (basszusosabb volt, zenéhez szuper volt, filmhez, tv-hez meg sz*r), de ez tényleg személyfüggő. Ez a DS nem basszusos, cserébe szép tiszta a hangja film alatt is, zene alatt is. Ja és van olyan funkciója, hogy kiegyenlíti a hangerőt, tehát ha beállítod pl. zene alatt a hangerőt egy adott hangerősségre, filmnézés alatt is akkora lesz a hangerő. Szerintem nagyon hasznos
Gépről TV-zés közbe se ugrál a hangerő reklám/műsor között.
szerk.:
a DG-n nem cserélhető az IC. -
imibogyo
veterán
válasz
BigBlackDog #7862 üzenetére
A Xonarok nem "jobbak", "mások". Volt jó pár Crea kártyám és jó pár Xonarom is. Vakteszteltem is őket, és nem volt soha egyértelmű, hogy melyik a "jobb" (ez amúgy is nagyon szubjektív, tehát erre nehéz ajánlatot adni).
Azt azért egy jó fejessel és fejes-erősítővel el tudtam dönteni olyan 75%-os aránnyal, hogy melyik szól éppen, de ez nem mindig esett egybe azzal, hogy melyik tetszett jobban adott zenével.
A Xonarokat amúgy (legalábbis én) egy megfontolásból szoktam mindig a Crea-k előtt ajánlani, ezt pedig a "gondtalan" használat. Nincs driver nyűg (elvétve lehet, de nagyon ritka), mindezt úgy, hogy biztosan nem szól rosszabbul, max. lehet, hogy jobban sem. De az, hogy nem kell drivert vadászgatni hozzá ez sok mindent feledtet hosszútávon.
Mondjuk USB-s DAC-nak meg semmilyen driver nem kell, a jobbak mennek simán P&P linux, OSX, Win alatt is.
-
moonguru
őstag
válasz
BigBlackDog #7860 üzenetére
Nem!
"XTREME AUDIO IS CRAP!" "There no support for it. It's crapist card on face of the earth it should be throw into the sun"
-
Mittu88
senior tag
válasz
BigBlackDog #7858 üzenetére
audigy 2 ZS alá ne add...
-
válasz
BigBlackDog #5797 üzenetére
nekem egy asrock z68 extreme 4 lapom van, és benne csücsül egy xonar dx. érezhető a különbség az integrálthoz képest. ha teheted mindenképp érdemes egy dedikált hangkártyát beszerezni. Még a viszonylag olcsóbb Xonar DG vagy DS is sokkal jobb mint az integrált (ha nem a digitális kimenetet használod)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest