- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakb
őstag
válasz
hülyegyerek #8306 üzenetére
Ha van rá keret, akkor a Garmin és a Becker készülékekkel nem nyúlhatsz nagyon mellé, és mindkettőhöz van élettartam frissítés opció.
A Garminnak saját fejlesztésű szoftvere van, a Becker kicsit átskinezett iGO Primo 2-t használ, a térkép mindkettőnél Navteq.
Ha van a közeledben, akkor Media Marktban meg tudod nézni élőben is, hogy milyenek. -
csakb
őstag
válasz
hülyegyerek #8303 üzenetére
Nem ismerem ezt a HERE Drive-ot, de most olvasom, hogy köztes pontokat sem lehet beszúrni egy útvonalba, és speedcamet sem tud. Az utóbbi nélkül még lehet élni, de az útvonalszerkesztés hiánya elég nagy dafuq.
-
csakb
őstag
válasz
hülyegyerek #8303 üzenetére
Amiket írtál korábban (nem szól időben irányváltás előtt, és baromi pontatlan. A here drive eddig jó volt, de tegnap elkezdte a jelem kidobálni lakatlan területre, valamint nem olyan utakat mutatott, ahol éppen jártam), azt nekem még az ezer éves Asus A696 PDA + iGO8 páros sem produkálta, pedig megtettem vele párszor 10 e km-t kishazánkban is.
Szerintem sokkal kevesebb bosszúságod lenne egy normális céleszközzel, mint okostelefonnal.
-
Prime110
aktív tag
válasz
hülyegyerek #8290 üzenetére
Az a nem létező utak viccesek a HERE-től már csak azért is, mert ugyanaz a Navteq térkép van benne, mint a Garmin-ban, szóval ha ott perecel a Navteq, akkor Garmin-ban is fog.
Mondjuk itthon legalább annyi az előny, hogy van egy országos frissítés is a forgalmazó jóvoltából, talán ennyivel többet tud, mint a sima Navteq. -
csakb
őstag
válasz
hülyegyerek #8290 üzenetére
Aha. Hát, ennél tutira ezerszer jobb bármelyik Garmin, de hogy a térképekkel hogy állnak, azt nem tudom. Ha jól tudom, Navteq térképekkel lehet venni. A saját nem Garmin készülékemnél a Navteq még 2013 Q2-nél tart, amin még nincs rajta az új M0 szakasz. Remélem, hamarosan kijön a frissítés.
-
csakb
őstag
válasz
hülyegyerek #8288 üzenetére
Szia!
Ha a használhatatlant bővebben kifejtenéd (miért használhatatlan), akkor könnyebb lesz válaszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- ÚJSZERŰ! HP ProDesk 600 G6 SFF - i5-10500 (6 mag!) / 16GB DDR4 / ÚJ! 512GB NVMe SSD / HDMI / USB C
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest