Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
válasz
#10234880 #10047 üzenetére
Ne szemeteljétek tele a topikot nem idevaló hozzászólásokkal.
Van
Azonnali navigációs kérdések órája
iGO primo
GPS vétel javítása (okostelóknál)
és biztos van Garmin meg más céltopik, több is. -
sladka_pani
senior tag
válasz
#10234880 #10050 üzenetére
Ugyanazt a GPS-t vetted?
Drive 50? Mert abba csak simán belemásolod a GPS tárhelyére és akkor választható lesz a női hang is, sima Bori, vicces Bori, tegeződő Levente. Alapból csak magázódó Levente van rajta. Hozzáteszem mind a 4-et kipróbáltam 4 különböző kirándulásra az elmúlt hetekben és maradt a gyári. Vicces Bori nem vicces egy idő után, sima Borival meg az a bajom, még mindig gépies a hangja, és full hangerőn kicsit recseg is, nem kellemes. Tegeződő Levente kellemes, de a magázódóba intelligensebben navigál, megkér hogy forduljak balra és meg is köszöni, tehát nekem a gyári maradt
-
sladka_pani
senior tag
válasz
#10234880 #10042 üzenetére
Szia!
Szerintem 2-3 órán belül a full lemerültségből teljesen feltölti, bár nekem most már fixre van kötve a kocsiban, ahogy az előző is, tehát mindig töltés alatt van, amint kinyitom a központi zárat. Mit értesz újra beállítás alatt? Az elején előjön a figyelmeztetés minden bekapcsoláskor, de nekem minden beállítás megmarad. -
Csori72
aktív tag
-
Csori72
aktív tag
válasz
#10234880 #9989 üzenetére
szerintem a top3
Wayteq x980BT
Wayteq x985BT
Wayteq x995
Asus Nexus 7ez igazából 4, 2 wince, és 2 android, az utolsó kettőnél többek között a kijelző mérete is döntő lehet, de ugye a nexus 7 elég sok minden másra is jó
én a Garmin, és Tomtom navikat nem szeretem, minden eszközömre iGO van telepítve. navigálni az első és utolsót használom, a másik kettőből nincs nekem. de a 980-at lecserélném 985-re.
-
Prime110
aktív tag
válasz
#10234880 #9989 üzenetére
De szerintem láttuk, tessék a listám (bár sokra nem mész már vele):
Mio C720B (még a sima 720-as is megjárja),
Becker Active.6 LMU illetve a revo.1,
Navigon 70 Premium illetve reinkarnációja a 92 Premium.Ezzel ki vagy segítve? Jobbára megszűnt gyártók, megszűnt modelljei, de egykoron ezek voltak nálam a legjobbak.
-
sladka_pani
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest