- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
kem
addikt
válasz
Redbullking #26183 üzenetére
jókis gép, WD-től nem érdemes elállni, a Blue szériát ajánlom rendszervinyónak.
Az alaplap topicjában érdeklődj,h milyen ramot érdemes tenni ebbe. -
kem
addikt
Jó kis masina, itt kérdezd meg a tulajokat, hogy mik a tapasztalatok vele, masszív-e a háza, mennyire fűt meg ilyenek.
-
kem
addikt
Fél év múlva 70k-ból olyan gépet lehet majd összerakni,h besz@rsz
ASRockot kerüld ha heti 1óránál többet akarod használni a gépedet...szerk:
Nagyon ratyi a lapon minden. Szar kondik, lassú chipset, egyik irodában pl 2lapbol is kiszakadt az integrált VGA csatlakozója, pedig egyáltalán nem strapálták...Gigabíte az ajánlott most nagyon.
Itt egy vélemény egy hozzáértőtől, remélem nem bánja,h belinkelem.érdemes olvasgatni mindenfelé...
-
kem
addikt
válasz
South Velen #22655 üzenetére
Sűrűn olvasom ezt a topicot, és többen FSB WALL-ra hivatkozva ajánlanak P35-nél újabb cipsetet a Gigátol, pláne ha alapon is 333MHz-ről van szó.
P43-at meg annak szokták ajánlani aki magas FSB-vel tuningolni akar, de nem kell 2PCI-express 16x(P45).
-
kem
addikt
válasz
jani00 #22634 üzenetére
Szia!
Én inkább EP43 DS3 lapot ajánlanám. A legfőbb szempont, hogy ha gond van, akkor nem kell 90napot vagy mennyit várni a garizásra mint a P35ös lapoknál. Ha csak 1VGA-t akarsz akkor nem kell EP45, elég az EP43.
Ram jó, én SuperTalent-et vennék, de annyira nem vagyok képben ddr2 témában...
Gigabyte táp és WD6400AAKS tökéletes választás mind2!!!ui: q8200-nak magas az FSB-je, ajánlott az EP43 legalább, főleg ha később tuning is lesz.
-
kem
addikt
válasz
South Velen #22625 üzenetére
Többet!
keress tesztet! -
kem
addikt
Szia!
Ilyen célra ennyi pénzből elég komoly konfigot össze lehet hozni.
Ha nem szeretnél játszani, akkor lehet,h Corei7 is szóba jöhet.Milyen programmal vágsz és milyen video-t? Azért kérdezem,h hány magot támogat, és szükséged lehet-e RAID-re.
Egyébként ha előtte felkészülsz akkor meg tudod oldani(összeválogatni+összerakni)
-
kem
addikt
válasz
luymister #22594 üzenetére
Ez egy borzalmas összeállítás.
ASRock alaplapokat nem ajánlom! Házmestereknek való akik havonta 1x beírkálnak 1-2 dolgot excelbe.Alaplapból érdemes lenne Gigabyte-ot venni. Procibol fölösleges a 4 mag, csak speciális alkalmazások használják ki. Amiket leírtál ahhoz elég lenne egy E7200-as proci is amit meg butaság nem tuningolni. Egy E5200(20k) tuningolva lealáz egy E7200-at ami jóval drágább. Manapság teljesen veszélytelen a tuning alap szinten. Aki nem él vele az hülye már bocsánat.
VGA meg attól is függ milyen felbontásban akarsz játszani.
HD4670-en Undercover 1440*900-as széles képernyőn elmegy FULL grafikán akadás nélkül, de GTA4 már nem.
Giga 9600GT-t ajánlom egy jó C2D procival és Gigabyte lappal.Mercury tápot akkor vegyél ha csak papírnehezéknek akarod használni.
FSP 350PNR az ajánlott legolcsóbb táp 5000Ft körül van. Ha házzal akarsz tápot venni, akkor 12 körül van Gigabyte 460-as táppal, aminek nagyon jó minőségü FSP belseje van. -
kem
addikt
válasz
dannyl9 #22437 üzenetére
A vinyónak meg itt kéne utánanézned, ezt is nyugodtan megtehetted volna. A 32Mb L2 Cache-s Hitachi lehet, hogy a régi széria, inkább olyat vegyél amit a megfelelő topicban ajánlanak...
Ha ennyire leszarod mérnem veszel valami készcuccot? -
kem
addikt
válasz
dannyl9 #22447 üzenetére
Miért nem használod a megfelelő topicot? Már rég választ kaptál volna, egyébként igen! A 620-as HX elég lesz. A Corsairek közül csak at 550-es VX-et kell kerülni!
-
kem
addikt
-
-
kem
addikt
Kezdj el tuningolni!
Ott csomó új dologgal találkozhatsz, amik után lehet kérdezősködni/olvasni. Meg sok hibával találkozol, tesztprogrammal, azoknak elolvashatod a működését. Bár azt sose fogod megtudni a fórumból pl., hogy az L1 Cache miért van 2 részre osztva(adat, utasítás).
-
kem
addikt
válasz
dannyl9 #22431 üzenetére
Ez elég hülye kérdés.
Milyen szempont szerint?
Milyen programokat használsz?Én a hejedben Corei7-et venném, aztán ha még több teljesítményt akarok akkor elkezdem tuningolni... Bizonyos számolásokban egy Corei7 azonos órajelen kettőször gyorsabb mint egy 4magos Core2quad!
Ha sokáig nem akarsz hozzányúlni, akkor ne fektess pénzt egy kifutó platformba(LGA775)!
-
kem
addikt
válasz
dannyl9 #22429 üzenetére
Ami fontos:
Tápnak ne Cheaftech-et vegyél, hanem Enermax-ot vagy Corsairt(ez fontos).
Mind2 jobb mint a Csifi ár/érték arányban, és halkabbak is.Vinyóból ne 1Tb-os Samut vegyél, hanem nézz utána a Milyen vinyót vegyek topicban,h mit érdemes. Rendszervinyónak egy 60Gb-os SSD-t ajánlanék, tárolónak megegy 640-es F1-et, 640AAKS WD-t, vagy az új Hitachi szériát(feltéve ha nem csiga vinyót akarsz).
Ez a proci 4magos, és jobb mint bármelyik 2,66GHz környéki Core2Quad. Ha a program támogatja a 4magot, akkor jobb mint bármelyik 4GHz-re húzott 2magos amit lehet kapni. De ez magonként is rendkívül gyors!
szerk: erősebb mint amit előzőleg írtál!
-
kem
addikt
válasz
dannyl9 #22423 üzenetére
Szia!
Ne siesd el a dolgot, és nézz körül az apróhirdetések között. sokszor vannak nagyon komoly konfigok jó áron, kb olyanok mint amit Te is akarsz most venni. Van csomó indok ami arra kényszeríti az embert,h eladjon egy ilyen csodamasinát!
Újból meg Corei7-et ajánlom, azonos órajelen sokkal bikább mint a Core2Quadok!
-
kem
addikt
Sziasztok!
A kedves kollégák figyelmébe ajánlanám, hogy eladó a gépem. Ha valaki hasonlót szeretne vásárolni, nyugodtan szabad neki ajánlani
Tökéletes zenegép, és gamerkonfignak sem utolsó. Alkalmas videóvágásra, és stúdió minőségű zene előállítására.
-
kem
addikt
válasz
Tigrincs #22250 üzenetére
Sok ASUS íróban Pioneer belső van. Attól, hogy egy széria bevált, nem biztos,h a következő is ugyanolyan jó lesz... Neked se ajánlom az 500-as vinyókat, egyik sem az igazi. A megfelelő topicban tessék körülnézni, vagy ha nincs időd, akkor legalább ennek az elejét fusd át.
-
kem
addikt
Ezt legyetek szívesek elolvasni mielőtt vinyókat ajánlotok! link!!!
-
kem
addikt
válasz
jani00 #22204 üzenetére
Szia!
Ez egy borzalmas összeállítás, nehogy megvedd!
DDR3 tökfölösleges! Drága és lassú és Kingston!
500-as WD szar, mert lassú. WD6400AAKS-t kell venni, az jó gyors.
a 2 közt a különbség, hogy az egyikben 250-es tányérok vannak, a másikban meg 320-asok, amik ugyanúgy 7200-as fordulaton pörögnek, abből az következik, hogy a 320-as gyorsabban ír/olvas seekel.Giga alaplap, eddig jó. De ne ilyet vegyél. E7300 alá EP35 is elég, vagy max EP43...
Corsair CX400 tökéletes választás akkor is ha más lesz a konfig az ajánlatok alapján amik mindjárt jönnek a többiektől.
HD4850 jó...
-
kem
addikt
válasz
Steve-0 #22158 üzenetére
2k-t tudok spórolni, ami csak akkor éri meg ha tutira viszi a 3GHz-et
Mert így egyben van, és nem kell utazgatni meg ilyenek.Még keresek 9600GT-t hátha van 20 alatt használtan olyan amit érdemes is megvenni.
Malyik típusokat kerüljem?E2220 megéri? azt lehet tuningolni?
ASRock-al nem égetem magam...
-
kem
addikt
válasz
Steve-0 #22120 üzenetére
lesz-lesz
olyan gép kée, ami 9600GT-t kihajt. AMD is lehet. Vagy HD3870 jobb?
ezt néztemszerk:
DS3L???
Mivel szarabb a DS3-nál azon kívül.h állítólag gyenkébb minőségűek a kondik meg az elektronika? -
kem
addikt
Sziasztok!
Kellene nekem egy játékgép 60-ból, akár itt aprón is.
2mag mindenképpen! (E6550 vagy valami)
AMD vagy Intel
Jóféle Giga lap.
2Gb ram
VGA meg annyiből amennyi maradFSP 350PNR táp(új) 5k
-
kem
addikt
válasz
camillo #22019 üzenetére
Az egy hulladék!
A 350-es FSP jobb és biztonságosabb nála. Kukkants be a megfelelő topicba, és olvasd el az első hozzászólást!
-
kem
addikt
Nahh kicsit utánaolvastam. Mégiscsak ajánlom
Ha nem kell feltétlenül moduláris, akkor Corsair VX450. Halkabb, erősebb, és a belseje jobb minőségű, ezenkívül 5 év gari van rá a legtöbb helyen.szerk: az túlzás, hogy ajánlom, ha már valaki megvette, akkor nem kell kidobnia!
-
kem
addikt
válasz
sti10p #21988 üzenetére
A PFC csak akkor lényeges, ha van szünetmentes tápod, egyéb esetben tökéletesen lényegtelen.
Az összeírt alkatrészek közül csak a processzorért adnék ki pénzt, a többitől meg óva intelek!!!
Az ASUS lapra rengetegen panaszkodnak, hogy behalnak, meg összevissza adják a feszeket (haverom 2-t adott vissza garanciába egymás után)
Most a Gigabyte a best buy. EP35-DS3 tökéletes ez alá a proci alá, tuningot is nagyon komálja.A 9500GT nem jó kártya, pláne nem ilyen áron, és főleg nem FoSUS.
Vagy ATI HD4670-et vegyél, vagy ha spórolsz a lapon, akkor 9600GT-t(ajánlott!)Ez a táp szintén nem jó vétel! Ha minőségi tápot akarsz, akkor vegyél egy Corsair CX400-at, vagy Giga 460 SuperB-t. Ha modulárisat szeretnél mindenképp, akkor vagy Enermax Modu82+ széria, vagy Corsair HX széria!
Attól ne félj, hogy nem lesz elég a táp! Ha márkásat veszel, akkor egy350-es is röhögve elviszi, ez a konfig nem fog 200W-nál többet enni! -
kem
addikt
válasz
Sebaj Fóbiás #21946 üzenetére
tényleg jó proci, plána ha tuningolja is kicsit
A Sapphire 4670 meg fűt mint állat. Nekem is az van. terhelve felmegy 70-75°Cra, idle 50-55. -
kem
addikt
válasz
Sebaj Fóbiás #21943 üzenetére
jóféle.
A Táp elég lesz bőven, ez a gép nem eszik sokat.
LG DVD-t érdemes elkerülni, inkább PIO-t vagy NEC-et vegyetek.szerk:
E5200 jó ötlet. Kis tuninggal amit csak be kell állítani mert mindegyik bírja, simán lehagy egy E7200-at. Ez tény! Számoltatok E7200-al is meg E5200-al is, és gyorsabb a tuningolt E5200. -
kem
addikt
Sziasztok!
Ti mit változtatnátok ezen?
-
kem
addikt
Köszi srácok!
-
kem
addikt
Sziasztok!
Gyors segítség kellene nekem!
Vennék 2db irodai gépet. Mit ajánlotok/miket kerüljek el?Ami legyen benne:
mindegy mekkora vinyó, de nem mindegy,h milyen (Seagate Maxtor kizárva)
keveset zabáló AMD vagy ATOM
full integrált alaplap(ASROCK, ASUS, BIOSTAR és társai kilőve)
300/350-es FSP táp
ház már van
DVD író.
1Gb DDR2
40k-van egy gépre. -
kem
addikt
válasz
Haas01 #21896 üzenetére
Akkor vegyél boltba 50-ért, biztos sokkal jobban jársz vele mint az a legalább 100 ember aki PH-n vett olcsóbb Q6600-at(meg további több100.000 vásárló egyéb alkatrészekkel) és semmi baja nincs vele... kár,h nem vagy gyakorlott PH-s, sok pénzt meg lehet spórolni... Nekem pl. USA-ból van a procim, amire 3 nap garancia volt kb, és már jó ideje megy tökéletesen.
-
kem
addikt
válasz
nagyitomi #21888 üzenetére
Ez a táp rossz választás!
Itt érdeklődj légyszíves, abban a topicban azt is megtudhatod miért érdemes másikat választani ebben az árban.
Q6600-at inkább itt vennék a fórumon 30,000Ft körül vannak, és nem vennék Geilt.
Tuningolni meg érdemes, mert pl egy E5200-at föl lehet húzni 5perc alatt gyorsabbra mint egy 8000Ft-al drágább E7200. -
kem
addikt
Szia!
A rendereléshez elsősorban gyors vinyó kell... Másodsorban meg program válogatja, hogy hány magot használ, ha pl Premiere 6.5-öt használsz, akkor az egész biztosan csak 1 magot hajt. Ebben az esetben E8400-at ajánlok EP35-DS3P, vagy EP45-DS3 lappal 2, vagy 4Gb rammal.
-
kem
addikt
válasz
lamasz #21243 üzenetére
Véleményem szerint az annak jó, aki napi 1-2-3 órát használja a gépét. Ebben a topicban tedd fel a kérdést, hogy milyen hátrányod származik abból, hogy DS3L-t veszel, nem pedig DS3-at. Ők kenik vágják a témát. Bár lehet,h a kondik/elektronika minőségét nem írják, azt nem mindenki tudja.
-
kem
addikt
válasz
Messi1983 #21237 üzenetére
Szia!
A többiek még kiegészítenek majd, én hirtelen ezeket fűzném hozzá a hozzászólásodhoz. Nemrég én is majdnem lecseréltem a konfigom egy hasonlóra, előtte elég sokat olvasgattam utána.
Giga p35-ds4 nagyon jó választás Quad alá is, és E8400 alá is.
proci:
e8400 ha sokáig nem akarsz hozzányúlni. Quad azoknak való akik szénné tuningolják, és olyan alkalmazásokat jasználnak, ami kihasználja(elég ritka), vagy sok mindent csinálnak egyszerre, és hamar hozzá akarnak nyűlni a gépükhöz. Az E8400-at ajánlom a többiek véleménye alapján, bár én is Quadot vennék magamnak(ugyanilyen lappal, vagy EP35-DS3P)hűtő:
hyper 212-t nekem is rengetegen ajánlották amikor Quadot akartam venni(de végül nemlettmega pénzem rá), ergo nagyon jó és megfelelő erre a célra.memo:
supertalent ajánlanék, érdemes benézned ősember kollégához Én 1200-ast vettem volna/vennék.vga:
4870 remek döntés! Itt tessék megkérdezni, hogy ki milyet és miért ajánl.ház:
Én egyik házat se venném meg magamnak, mert nem szeretem ha mindenhol összevissza bemegy a levegő, nehéz kialakítani jó légmozgást.táp:
corsair 550vx Nem ajánlott táp!
Ehhez a konfighoz a Corsair VX450 tökéletes választás lenne, 550-nek hangosabb, és gyengépp minőségű a belseje. Fölösleges ennyire nagy tápot venni, bőven elég a VX450 Quad tuninghoz is!
Ha kicsit nagyobbat szeretnél, akkor a TX vagy HX szériát ajánlom a Corsairból.win:
750gb nem ajánlott, mert lutri. WD6400AAKS-t, vagy Samsung F1 640/1Tb-ot ajánlom, de ennek is megvan a megfelelő topicja.pioneer!!!
24"-os monitor passz ehhez nem értek, de a Samukról csak jót hallottam(ezt csak megemlítem,. nem mérvadó)
-
kem
addikt
válasz
South Velen #21235 üzenetére
Kétség kívül jobb az 500-as csifinél, sőt, szerintem még erősebb is a 12V-os ága, de ezt a tápos topicban megmondják Neked.
-
kem
addikt
válasz
South Velen #21233 üzenetére
Igen szerintem is, bár a csifi kicsit hangos lesz, és vinyóból is remélem valami gyors kerül bele
-
kem
addikt
válasz
South Velen #21230 üzenetére
Akkor elnézést, azt hittem a 4es család 8-as szériájánk az agyonbutított változata, mint az SE meg hasonlók régebben. Arra gondoltam,h talán egy egy 3870, vagy akár 4670 jobb nála, de ha frankó, akkor vegye nyugodtan.
-
kem
addikt
válasz
suddenly #21228 üzenetére
4830 nem hangzik túl jól...
A Milyen videókártyát topicban kérj egy ajánlatot, hogy ebben az árban mit ajánlanak.
lap+proci telljesen jó. Milyen táp lesz ehez? mert itt már nem mindegy. -
kem
addikt
Seagate 500/SATA2/32M Barracuda 7200.11 3 év gar: 15.990,-
szerk: látom cserélted, de 500-as WD-t ne vegyél, nagyon lassú. Vegyél 6400AAKS-t. Abban nem 2db 250-es tányér van, hanem 2db 320-as. Ebből kifolyólag sűrűbben vannak az adatok, ergo azonos fordulaton gyorsabban olvas... Nekem is ilyen van, azt ajánlanám. 500-as nem passzol ilyen jó konfigba a sebessége miatt.elfelejtette:
Igen, már rájöttem, javítottam is mielőtt a félreértés fokozódna -
kem
addikt
válasz
elfelejtette #21220 üzenetére
Vagy hibásan üzemelteti, vagy szétküldi.
Ez a szétküldi kategóriaNem írtam olyat,h vinyót nem tud rövidtávon megölni. Azt írtam, hogy a vinyók kifejezettem alergiásak a nem azonnali halálra, míg a többi alkatrész csak hibázva működik... Olvasd el kicsit figyelmesebben amit írtam!
Amúgy teljesen fölöslegesnek látom,h ezen vitatkozzunk, a lényeg,h körültekintően kell tápot választani!
-
kem
addikt
válasz
elfelejtette #21217 üzenetére
és ez ellent mond annak amit írtam?
-
-
kem
addikt
válasz
GoTReX #21207 üzenetére
A Kolinkal gyakorlatilag ezeknek teszed ki magad:
-elfelejtheted,h stabil lesz a rendszered
-tuningban ne nagyon reménykedj
-bővíteni se nagyon lehet
-hangos
-rossz hatásfok(jóval többet zabál mint egy jó táp)
jön egy nagyfesz, vagy kiszárad egy kondi, és leég a géped az összes adatoddal, és a konfigod nagyrészével...
Ez olyan mint ha biztonsági öv nélkül akarnál rallizni...Mindenképp vegyél egy normális tápot! ha azon akarsz spórolni, akkor vegyél FSP 350PNR tápot(kb 4200-5070Ft). Az kb másfélszer erősebb mint a Kolink amit kinéztél, sokkal halkabb, stabilabban adja a feszeket, és tele van védelemmel...
Ajánlom a figyelmedbe ennek a topicnak, az első hozzászólását.
szerk: FSP ATX-350PNF 350W --> tökéletes választás, és jó hozzáállás
Üdv! -
kem
addikt
válasz
KaiotEch #20161 üzenetére
Szia!
Ezt a tápot nem ajánlanám, inkább Corsair VX450. sokkal megbízhatóbb, és erősebb.
Ide nézz be ha érdekel mit mondanak a szakik. -
kem
addikt
válasz
scorpy02 #20122 üzenetére
Ha a márka miatt akarod megvenni, akkor hiába mondunk akármit is, én sokkal jobban szerettem a 350-es FSP-met mint az ugyanilyen csifimet, mert jobb és kész. Ha meg már megvan, akkor nem kell csereberélni, majd ha megunod, lecseréled. Én azt mondom, hogy egyrészt pénzkidobás, másrészt úgy se nézegeted a gép belsejét, akkor meg miért ne lehetne olyan cuccot venni, ami tény, hogy jobb és halkabb?
-
kem
addikt
-
kem
addikt
válasz
gergobaby #20116 üzenetére
2 nagyon fontos dolog!
1: LG DVD író kerülendő ha nem akar fél év mulva, vagy a gari lejárta után közvetlenül rengeteget anyázni. Pioneer-t vagy NEC-et kell venni, de érdemes megkérdezni a milyen dvd írót topicban...
2: 500-asWD-t nem szabad venni, mert viszonylag lassú. Vagy 6400AAKS-t érdemes(ebben 2db nagyon gyors 320-as tányér van, vagy szintén 640-es F1-et, de ennek is megvan a topicja.
A táp és a többi remek ajánlat!
-
-
kem
addikt
válasz
scorpy02 #20106 üzenetére
Az a CHIEFTEC táp nem illik oda szerintem. Nagyon hangos, és nem elég erős. Sokkal jobb tápokat lehet kapni azonos áron. Nézz be ide ha nekem nem hiszel
-
kem
addikt
válasz
Rufusz #19994 üzenetére
Szia!
Ez a gép bőven elég netezésre.
én a helyedben tennék bel egy olcsó(kb 3200+áfa) FSP 300 PNR tápot, hogy biztonságban legyenek az alkatrészek. Radeon 4200 nincs, az valszen Geforce Titanium 4200(ti4200)
szerk: ramból elég 512+256 XP-nek, de vehetsz bele 1db 1Gb-osat ha nagy késztetést érzel, szerintem ez a lap max 1,5Gb-ot tud kezelni, de ebben nem vagyok biztos...szerk2:
na megnéztem, elvileg 3Gb-ot kezel maximum, tévedtem.
-
kem
addikt
Értem. Viszont mire megjön a Phenom Il és jó áron lesz, addigra remélhetőleg már nem leszek az országban, úgyhogy a Q6600 és az EP35 DS3P 1.1/2.0 mellett döntöttem az első ütemben, a másodikban pedig veszek olyan ramot amilyet csak tudok, a lényeg a szinkron FSB. Azért élek-halok
-
kem
addikt
válasz
Dark KillerX #19797 üzenetére
Ennyit nem adok lapért, akkor már veszek DFI-t.
Akkor inkább EP35-DS3+Q6600.Kérdés, melyik éri meg jobban, ha mind3 35k:
Q6600, vagy X4 9950 BE, vagy +3k-ért E8400Nekem az Black tünik esélyesnek...
Aktív témák
- Fával feldobott, kébelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Napelem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xbox Series X|S
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Edit és gamer PC - i7 13700k, 48GB DDR5 (3x16GB), 1.5TB, RTX 3070 OC- 1.5 ÉV GARANCIA
- Erős Gamer PC - I7 / RTX 3080 Ti / 32GB RAM
- Intel i5 8600K / Gigabyte Z370 / Deepcool l120t vízhűtés
- Kicsi, de erős Gamer PC /Ryzen 5 7500F/32GB DDR5/1TB NVMe/RTX 5070 12GB/FSP 80+Gold/Karcmentes/Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest