- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Gascan #31990 üzenetére
Szia!
Házból esetleg ha van CM 331 vagy 335, akkor jobb választás lehet.
ODD-ből Pioneer-t vagy NEC-t nézz.
Azt a tápot gyorsan felejtsd el. Valamilyen FSP-t nézz inkább, de jó lenne ha belinkelnél egy olyan webshopot, ahonnan ki lehetne választani valami normális tápegységet.
Alaplapból valami olcsóbb 770-est nézz, mivel a 2GB Ram kevés, és a lap árából lehetne faragni. Én az Asrock 770DE+-t vagy Gigabyte 770-UD3 Rev 2.0-t javaslom.
Memóriából ha van, akkor Geil Ultra-t vagy Kingston Hyper-X-et nézz.
A proci és HDD rendben van. -
Necc
addikt
Hát szerintem gyűjtsön még, ha tud, mert egy E6850-hez egy 8800GTX illik, és nem egy ''x@ros'' X1950 szériás kártya
Ha már nem tud gyűjteni, akkor támogatom a többieket, azaz X1950XTm ha nincs akkor X1950Pro vagy 8600GTS (ha köll DX10 + pista), de bármelyiket is veszi, az biztos, hogy erősen VGA limites lesz a rendszer -
TomBoy1986
veterán
-
Necc
addikt
Najóóóvan innentől kezdve a Galaxy 8600GT GE-re már 8600GE (GTS) -ként fogok hivatkozni így kevesek számára lesz félreérthető, csak majd pár alkalommal jön a kopp, hogy az egy jó alaposan feltuningolt GT és nem pedig GTS, és igen is hozza az X1950GT/Pro szintjét ha tetszik, ha nem
(egyedül élsimítással tud többet az X1950GT/Pro, de úgy őszintén én egyetlen játéknál sem vettem észre az élsimítás hatását 1280x1024-es felbontáson, mintha ott se lenne)
-
TomBoy1986
veterán
Ezen az oldalon [link] van egy 2.3FPS-es eredmény (8600GTS és 8600GT az oldal alján 1600*1200-ban 4xAA társaságában) . De az egész, amit az oldalon látsz DX10-es kiegészítéssel lett mérve. Azaz DX9-ben sokkal jobb eredményt is tudna produkálni.
A DX10-es mód pedig - mint emítettem - az alap játéknak nem része, külön kell feltenni. Azaz, amit otthon mértél az nem SM4-es eredmény, hanem csak SM3-as vagy SM2-es. -
Necc
addikt
Hát, tűrhető
Hülyeséget félretéve látványos javulás lesz, és bővíthető is, no meg a tuning-tartalék
''Geforce 8700GT tervezek vásárolni, ami a jelenlegi 8800GTS leváltója lesz''
Már a számozás is ordít magáról, hogy kisebb teljesítményű lesz, mint a 8800, ezért megvárni felesleges, inkább a 8600 és a 8800 közötti űrt fogja kitölteni a kártya (Annak ellenére, hogy eredetilegaz nVidia a mobil szegmensbe szánta a 8700-as számot). Én nemrég tettem szert egy 8800GTS-re, és bőségesen megérte, 100%-ig elégedett vagyok vele, karácsonyig az árak meg már csak felfelé fognak menni.
PCI-E 2.0-át meg szerintem nagy ívben x@rd le, semmi előnye nem lesz, totál értelmetlen hülyeség, pont úgy mint az AGP -> PCI-E x16 váltás! De legalább ez visszafelé kompatibilis lesz. (Legalábbis aszondják az ''okosok'' a gyakorlatban meg majd kiderül. Azért hozzáfűzném, hogy a PCI -> PCI-E x1 váltás jó ötlet volt) -
Vandit.
addikt
-
Vandit.
addikt
Ez nem egészen így van,mert ez a chipset nagyon sokáig fogja húzni és bőven megéri most megvenni 27-ért.
Minek vennél megint jövő nyáron új alaplapot,amikor ez egy bitang combós tuninglap?
+3-4k ne múljon szerintem ez.Jövőre csak prockót kell cserélned,ha kevés és a ramot.
Aktív témák
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Suzuki topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Edit és gamer PC - i7 13700k, 48GB DDR5 (3x16GB), 1.5TB, RTX 3070 OC- 1.5 ÉV GARANCIA
- Erős Gamer PC - I7 / RTX 3080 Ti / 32GB RAM
- Intel i5 8600K / Gigabyte Z370 / Deepcool l120t vízhűtés
- Kicsi, de erős Gamer PC /Ryzen 5 7500F/32GB DDR5/1TB NVMe/RTX 5070 12GB/FSP 80+Gold/Karcmentes/Gar
- Eladó Új Gamer PC - i5-14400F / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest