Keresés

Aktív témák

• MZsoltee

veterán

válasz djtoomi #3952 üzenetére

Sok igazság van abban amit mondasz. Tényleg a legtöbb értéksített hardver nem a kiskereken kersztül kerül forgalomba, hanem úgy ahogy mondod, de én nem a serverpaicról bezséltem hanem arról hogy a hétköznapi embernek jó az amd és a hozzászólásod lehet hogy indulatból, de egy kicsit túl lőtt a célon...
    Black Box: Jogos tényleg csak 1 kódot kasz és megfoszt attól az élménytől hogy legyen egy dobozod a polcon benne egy kis CD-vel. De pl és több játékot is vásároltam már és utálok CD pakolgatni, így vagy Imageban vannak venn és úgy használom vga y a legtöbb höz nem is kell lemez... Pl Steam CS, soha nem használtam a CD-t regeltem lejött a CS telepítette magát oszt kész egyszerűbb int lemez be telepít aztán update... Szóval szerintem ez nem egy nagy érvágás, de lehet hogy csak a lemez kivesz berak utálatomból fakad...
    Tőkeerős nem tőkeerős, bevallom ez egy csöppet se izgat, nem azon gondolkodom, hogy részvényt vegyek hanem azon, hogy CPU/VGA-t, ha tönkre mennek azért a support annyira sak fog működni hogy adjanak egy újat a tönkre ment helyett és írjanak egy drivert (mellesleg ez törvényben rögzített kötelességük), amúgy meg nem hiszem hogy tönkre mennének...
    Az utsó kiskeres gondolatodhoz meg annyit, hogy ez Magyarország és sajnos szégyenkezni kell PL én pécsi vok és talán ha van 3-4 bolt amibe beteszem a lábamat de oda se szívesen...

• diegho

nagyúr

válasz djtoomi #3952 üzenetére

mi már láttunk 8800-at :D 3850/3870-et még nem, senkiben nem merült fel a vágy hogy olyant vegyen, viszont 2900-at már hoztunk annó.

Aktív témák