- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
Aktív témák
-
MZsoltee
veterán
válasz
djtoomi #3952 üzenetére
Sok igazság van abban amit mondasz. Tényleg a legtöbb értéksített hardver nem a kiskereken kersztül kerül forgalomba, hanem úgy ahogy mondod, de én nem a serverpaicról bezséltem hanem arról hogy a hétköznapi embernek jó az amd és a hozzászólásod lehet hogy indulatból, de egy kicsit túl lőtt a célon...
Black Box: Jogos tényleg csak 1 kódot kasz és megfoszt attól az élménytől hogy legyen egy dobozod a polcon benne egy kis CD-vel. De pl és több játékot is vásároltam már és utálok CD pakolgatni, így vagy Imageban vannak venn és úgy használom vga y a legtöbb höz nem is kell lemez... Pl Steam CS, soha nem használtam a CD-t regeltem lejött a CS telepítette magát oszt kész egyszerűbb int lemez be telepít aztán update... Szóval szerintem ez nem egy nagy érvágás, de lehet hogy csak a lemez kivesz berak utálatomból fakad...
Tőkeerős nem tőkeerős, bevallom ez egy csöppet se izgat, nem azon gondolkodom, hogy részvényt vegyek hanem azon, hogy CPU/VGA-t, ha tönkre mennek azért a support annyira sak fog működni hogy adjanak egy újat a tönkre ment helyett és írjanak egy drivert (mellesleg ez törvényben rögzített kötelességük), amúgy meg nem hiszem hogy tönkre mennének...
Az utsó kiskeres gondolatodhoz meg annyit, hogy ez Magyarország és sajnos szégyenkezni kell PL én pécsi vok és talán ha van 3-4 bolt amibe beteszem a lábamat de oda se szívesen...
Aktív témák
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mini-ITX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Dell notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Amatőr csillagászat
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- További aktív témák...
- Edit és gamer PC - i7 13700k, 48GB DDR5 (3x16GB), 1.5TB, RTX 3070 OC- 1.5 ÉV GARANCIA
- Erős Gamer PC - I7 / RTX 3080 Ti / 32GB RAM
- Intel i5 8600K / Gigabyte Z370 / Deepcool l120t vízhűtés
- Kicsi, de erős Gamer PC /Ryzen 5 7500F/32GB DDR5/1TB NVMe/RTX 5070 12GB/FSP 80+Gold/Karcmentes/Gar
- Eladó Új Gamer PC - i5-14400F / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Apple TV eladó
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest