Aktív témák

• TomBoy1986

veterán

válasz Dzsiforsz #752 üzenetére

Szia!

Erre a gépre már nem érdemes költeni, azt látom te is tudod. Mivel kb. 30K van rá, s gondolom plussz amennyiért el tudod adni a CPU+alaplap párost. Így kb. ezt tudom javasolni:

ASRock 4CoreDual-SATA2 - 13.5K (van rajta AGP+PCI-E 4x-es, amibe term. bele megy minden kártya ÉS DDR1 és DDR2 is)
    Intel Pentium Dual Core E2140 - 15K (ez egy 1.6GHz-en hajtott Conroe magos Core2, amihez 1MB L2 cache társul, általban alapfeszültségen elég jól túlhajtható, így a fenti alaplapban is el tudsz vele érni 2.2-2.8GH8z-et).

Ez a kettő a limit alatt marad, érdemes megvenni, mert tovább használhatod a VGA-t, de a RAM-ot speciell én eladnám, mert most 6K-ért tudsz venni 1GB DDR-II-800-ast

Szóval összesen 35K-ba kerül immár DDR2 RAM-mal, s még el tudod adni a CPU+MBO+RAM-ot, amiért kb. kapsz 10-12K-t jó esetben. Ehhez gyűjtesz egy kicsit, s eladod a mostani kártyát és akkor még mindig tudod ezt a lapot használni.

Mindenestre ha a költségvetésbe belefér, akkor én 2x1GB RAM-ot vennék a fent említettből a helyedben.

Aktív témák