- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
Múlt héten rendeltem egy HD-662B-t, meg egy HD-381-et, másnap hívtak mobilon (ez nálam piros pont), hogy raktáron van mindkettőből, csomagolják, és küldik, reggelre itt lesz, aztán végül az azt követő reggel hozta csak a futár. Vagyis 3 nap volt az egész. A csomagolás az én esetemben egy fekete tasak? volt, de a termékek külön-külön az eredeti dobozukba vannak, így ezzel nem volt probléma. Mindkettő frankón működik. A fülest én azért vettem, mert egyrészt 10K felett ingyenes a szállítás, így csak +4K volt a HD-381, másrészt ilyenkor az utánvét is ingyenes, így a futárral kibontattam a csomagot, mielőtt kifizettem. Előtte e-mail-ben kérdeztem a garit, arra is részletesen válaszoltak, és gyorsan. (Komáromba kell postázni a fejest, ha garis gond van).
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
fi:zi'k #47325 üzenetére
Csak feltételezem, mivel képek alapján a 668B teljesen zárt változatának tűnik, és a 662-esekhez képest a gyártó szerint 1 kategóriával feljebb van, valamint árban is, meg cserélhető kábel, miegymás. Elvileg jobbnak kellene lennie, aztán lehet, hogy a gyakorlat más mutat. Így zsákbamacska, hogy nincs tapasztalat róla.
Közben rendelem a 662B-t, meg mellécsapok egy 381-es fülest is.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
[CS]Blade2 #47194 üzenetére
Megkérdeztem, nem küldik levélként, így 2 variáció maradt mára a rendelés előtt:
HD-662B 8.720Ft-ért,
vagy rádobok +1280Ft-ot és akkor egy HD-669.Csak azért gondolkodok a dolgon, mert alaplapi hangkártyáról (Realtek ALC 892) lenne használva, csíptetős mikrofonnal headset-nek, online játékhoz, + néha film.
Ha ez alatt ugyanazt mutatná a kettő, akkor már inkább a jobbikat venném, vagy alaplapi hangkártyával a 669 még úgy sem szólna, mint a 662B -
[CS]Blade2
addikt
válasz
#71562240 #47197 üzenetére
Csak akkor tudom a Zalmant, ha Maxell Retro DJ fejes veszek. (ipon-ban a kettő kiszállítással 9K)
A Superlux HD-662B mellé Genius-t tudnék az online piactérről. Ha kiküldi levélként a fejest, akkor ez pack is összesen 9K lenne.
Olyan boltot nem találtam, ahol van Superlux fejhallgató és árul a Zalman csíptetős mikrofont is. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
[CS]Blade2 #47175 üzenetére
Nézegettem a muziker.hu-n a Superluxokat, viszont onnan a HD-669 érné meg, mert pár csavart mellédobva ingyenes lenne a szállítás. Viszont, ha jól értem, ha garis gond van, akkor Szlovákiába kell eljuttatni a cuccot.
Vagy HD-660 esetleg HD-662, ha kiküldik levélcsomagként.
Ez a 3 Superlux alaplapi hangkarival is jobb, mint egy Retro DJ, igaz? -
[CS]Blade2
addikt
Milyen tapasztalatok vannak ezekkel a csíptetős microfonokkal? Találtam egy Genius-t (1100Ft), és egy Zalmant (2400Ft), a zalman-ról pedig képet, ahol a fejhallgató vezetékére van csíptetve. Nem tudom, hogy mennyire kompromisszumos a dolog egy headset-en levőhöz képest, de játékra keresek headsetet, és ugyanolyan fontos lenne a microfon rész, mint a hangzás. (attól tartok, hogy a csíptetős túl messze lenne, és nem vinné át a halk beszédet)
A ratyi headset kínálatból eddig a STEELSERIES 3H VR-t néztem, meg nem tudom, hogy a Philips milyen headset-ben, de abból a SHM6500/10-et.
Aztán most már képben van a MAXELL Retro DJ + a fenti két csíptetős mic egyike, vagy bármelyik olcsóbb (7-8,5K) Superlux, AKG, Sennheiser és társai + csíptetős mic.
Árban összesen 10-11K-ba kellene beférni a kiszállítással együtt. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
Shufny #13722 üzenetére
A P5B-n jól szól, azon ilyen van: Intel HDA - ADI AD1988A nyolccsatornás hangkodek – SPDIF kimenet
A régi lap pedig MSI K7N2-Delta2, csak annyit találtam hozzá, hogy Realtek ALC Series AC97
Amit be tudnák szerezni a régi gépbe: így helyben ezek vannak:
CMedia PCI CMI8738 5.1 2.500Ft
Creative SB 5.1 VX 3.900Ft -
[CS]Blade2
addikt
Megjött a Sennheiser HD201, ki is próbáltam, de azon a gépen, amelyiknél használva lesz, halk. Az én gépnél jól szól egy Asus P5B int. hangkártyáján, így gondolom a régi gép 2005-ös lapján levő int. hangkártya kevés hozzá
-
[CS]Blade2
addikt
Kinéztem egy HD201-et ajándékba, de olvasom a tapasztalatokat, és eléggé megoszlanak a vélemények. Kiszállítással 6600Ft lenne a Sennheiser HD201, hasonló áron ilyenek vannak még: PANASONIC RP-DJ120E-K 6300Ft
PHILIPS SHM7110U/10 6700Ft
PANASONIC RP-HTF295E 7100Ft
Ezek közül a Sennheiser, igaz?
A magas lenne a lényeg, hogy ott jól szóljon.
Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- LEGO klub
- MIUI / HyperOS topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Új FULL HD webkamera + Számla
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest