- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
Aktív témák
-
[HUN]felcser
csendes tag
válasz
Tomi_Sci #8304 üzenetére
Tegnap érkezett meg a csomag (AKG K 518 DJ). A képeken látható milyen tartozékok, vannak a dobozban (a tatyó egy elég jó minőségű bőrnek tűnik, tapintásra is.)
A fejhallgató méretét tekintve lepődtem meg kicsit - nagyobbnak képzeltem - a lemez szemlélteti mekkora (nem volt kéznél centi).
A füles illetve a kábel SoftTouch boritásu.
Amikor felraktam, úgy éreztem magam mintha egy szigetelt szobában lennék, kisebb zajokat nem hallani (itt még nem szól semmi). A hangzását tekintve számomra kiváló, egyszerüen szépen szól..mélyet, magast is szépen torzítás nélkül küldi. Normál hangerőnél a telefonom csenghangját maxra kellett állitanom hogy meghalljam - jol szigetel.
Amikor felvettem azthittem hogy 5 perc és lefogom majd szaggatni a fejemről, mert olyan kényelmetlennek (furcsának) tűnt (eddig csak nagy, fület körülölelő párnázatú fülesem volt - SpeedLink.) talán ezért is volt szokatlan. Nem izzad a fülem, nem nyomja szét az agyam, de nem mondom hogy olyan mint a pihe hogy észre sem veszem (pár óra használat tapasztalatai).
Tehát egyenlőre összességében:
Audio : 5*
Kényelem : 3.5* - a SpeedLinket tekintve az kényelmesebb volt, de belerohadt a fülem ugy izzadt, meg fájt a fejem töle (5-6 óra után). Ha ez is nagyobb lenne szerintem akkor lenne pöpec.
Design: 4* - csak a méret miatt 4 és nem 5.Ár szempontjából, szerintem jó választás volt ebben a kategóriában. (49 euro)
De ezt senki ne vegye készpénznek mert ugye ahány ember annyi ízlés. Tessék boltban kipróbálni
Ja az 518 DJ és az 518 LE közt csak szinben és kábelhosszban van eltérés.
Aktív témák
- Projektor topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motoros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest