Keresés

Aktív témák

• [HUN]felcser

csendes tag

válasz Tomi_Sci #8304 üzenetére

Tegnap érkezett meg a csomag (AKG K 518 DJ). A képeken látható milyen tartozékok, vannak a dobozban (a tatyó egy elég jó minőségű bőrnek tűnik, tapintásra is.)
    A fejhallgató méretét tekintve lepődtem meg kicsit - nagyobbnak képzeltem - a lemez szemlélteti mekkora (nem volt kéznél centi :) ).
    A füles illetve a kábel SoftTouch boritásu.
    Amikor felraktam, úgy éreztem magam mintha egy szigetelt szobában lennék, kisebb zajokat nem hallani (itt még nem szól semmi). A hangzását tekintve számomra kiváló, egyszerüen szépen szól..mélyet, magast is szépen torzítás nélkül küldi. Normál hangerőnél a telefonom csenghangját maxra kellett állitanom hogy meghalljam - jol szigetel :) .
    Amikor felvettem azthittem hogy 5 perc és lefogom majd szaggatni a fejemről, mert olyan kényelmetlennek (furcsának) tűnt (eddig csak nagy, fület körülölelő párnázatú fülesem volt - SpeedLink.) talán ezért is volt szokatlan. Nem izzad a fülem, nem nyomja szét az agyam, de nem mondom hogy olyan mint a pihe hogy észre sem veszem (pár óra használat tapasztalatai).
    Tehát egyenlőre összességében:
    Audio : 5*
    Kényelem : 3.5* - a SpeedLinket tekintve az kényelmesebb volt, de belerohadt a fülem ugy izzadt, meg fájt a fejem töle (5-6 óra után). Ha ez is nagyobb lenne szerintem akkor lenne pöpec.
    Design: 4* - csak a méret miatt 4 és nem 5.

Ár szempontjából, szerintem jó választás volt ebben a kategóriában. (49 euro)
    De ezt senki ne vegye készpénznek mert ugye ahány ember annyi ízlés. Tessék boltban kipróbálni ;)
    Ja az 518 DJ és az 518 LE közt csak szinben és kábelhosszban van eltérés.

Aktív témák