- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
baluka26
veterán
válasz
Mandarinn #10839 üzenetére
Media Markt-ban volt leakciózva 10ezerre, írj nekik egy e-mailt, gyorsan válaszolnak, és megmondják, hogy hol van még az akciós készletből!
A közelt ne úgy értsd, hogy nem fogod tudni megkülönböztetni őket, de szerintem a HD485 eléggé jó. Ezért a mondatomért szoktak itt rendszeresen "megkövezni" -
baluka26
veterán
Azért nem szép dolog Sennheiseréktől, hogy ugyanazt, mint a HD5x5 eladják lényegesen drágábban, főleg a HD518, mi a fene ilyen drága ezen?! Biztos vagyok benne, hogy egy HD555 sz@rrá veri.
-
baluka26
veterán
válasz
Mandarinn #10836 üzenetére
Nem tudom, olyan "kisebbet" nem hallottam még, de szerintem ezek jól szólnak saját tapasztalatom alapján
A HD485 Dave-nek is bejött, és nekem nem volt annyira rossz egy HD485 egy moddolt HD555 után (ami már eléggé hasonló a HD595-höz), de persze ez személyes vélemény, ezt a kettőt szerintem majdnem mindegyik MM-ben meg lehet hallgatni
Más:
HD518
HD558
HD598
Megérkeztek, árakkal együtt ahogy látom -
baluka26
veterán
-
baluka26
veterán
válasz
runner 125 #10786 üzenetére
Sennheiserék nem írtak vissza vagy a citromail szokása szerint nem jött meg a levél, írok majd még egyet
-
baluka26
veterán
válasz
-FreaK- #10763 üzenetére
Benyúlsz alá az ujjaiddal, kicsit erősebben kell húzni, úgy jön le.
NAGYON VIGYÁZZ a csavarokkal, nehogy megkívánják a drive mágneseit, egy külföldi srác járt már így.
A filc azért van, hogy HD555 legyen, ne HD595a rács kivágásával nő a tér+pici basszus
Padika11: Annyira nagyon nem hallatszik ki, hasonló mint a K512, olyanom nekem is van, és annyira nagyon nem zavaró!
Hol szeretnéd használni? -
baluka26
veterán
válasz
-FreaK- #10758 üzenetére
Lepattintod a párnát, kiveszed azt a fekete bizbaszt, kicsavarozod a driveot, akkor benézel ott van egy kis filcszerű darab, azt ki kell tépni, kész is a foam mod, a soundstage mod meg abból áll, hogy kivágod azt a rácsot, amire ez a filc ragasztva volt (nem összekeverendő a külső fekete ráccsal
)
Nagyjából ennyi, 10 perc alatt megcsinálható.
Bogyesz: Jó választás volt a HD555, bejáratás után jobb lesz a hangja, nyugi -
baluka26
veterán
Szerintem a különbség az mp3 és a lossless között nem feltéelnül konkrétan hallható, hanem "érezhető", hogy nincs minden a helyén. De ha valahol, akkor 20 kHz+-nál lehet észrevenni a különbséget.
Bogyesz: De annyira nem fog rosszul szólni, mint egy Beyerdyanmic DT 990 600 Ohm edition -
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #10740 üzenetére
Olcsóbban adják a Senn HD650-et mint a 600at? Azt a mindenségit neki
-
baluka26
veterán
válasz
Paarthurnax #10736 üzenetére
62 Ohm-mal?
-
baluka26
veterán
Dave:EQ-val vegyél vissza belőle egy kicsit
AMDFan: Igazad van, picit félreérthetően írtam, természetesen jobb fejhallgató a HD555, főleg moddingolás után, de a HD485öt sokan divatból fikázzák, de 10ezerért sokkal kényelmesebb és szebben szól, mint az AKG K512. Ár/értékben meg jobb mint a HD555 (amikor még 18 volt a HD555 akkor nem mondtam volna ezt)
Benvolio: Nem, hanem 11ezer. Egy AKG K514-nél, ami ugye majdnem ugyanaz mint a K512 szerintem sokkal jobban szól. -
baluka26
veterán
Nekem HD555-m van (foam+soundstage moddos) és szerintem annyival nem rosszabb a HD485 mint amennyivel olcsóbb. A mélyén egy kicsit kevesebb, és az egész hangkép színezettebb, magasakkal nincs gond szerintem, burn-in után nem tudom milyen, hiszen én csak "kölcsönbe" kaptam barátnőmtől amikor megvettem neki (ráadásul szar alaplapi forrsáról)
Kényelmesnek kb annyira kényelmes, mint a HD5XX széria darabjai, ha fülbevalód van esetleg beleakadhat a párnába
Nem tudom milyen a HD200, úgyhogy nemtudom mekkora előrelépés lenne ez Neked.
10ezerért megvenném, ha nem tetszik annyiért el is tudod adni aprón szerintem
szerk.: head-fin valaki azt írta, hogy a HD200 a legrosszabb Senn ami valaha a fején volt, és azt írják, hogy a HD201 nagy előrelépés a HD200hoz képest, ezekszerint sokkal jobb lesz a 485 -
baluka26
veterán
válasz
Paarthurnax #10706 üzenetére
Amúgy jó választás ez a fejhallgató
Jól fogsz vele járni. -
baluka26
veterán
válasz
Paarthurnax #10703 üzenetére
Igen, de ez egy eléggé drága fejhallgató, szerintem 45-50k magyar forint körül megy.
-
baluka26
veterán
Dave:Itt Tatabányán kb augusztus óta van akciós áron és szerintem van még, holnap megnézem., Barátnőmnek augusztus 19-én vettük akciósan a nagy MM-ben Budaörsön
Bogyesz: Az az AD700 nem az A700, mi az az Audio Technica Studio Monitor? Linkelj légyszives!
p_adam:Bigazolódott a sejtésünk, hogy ugyanarról a drive-ról lesz szó, csak más építéssel
-
baluka26
veterán
Dave:Adnak, amit egyébként külön 5ezerért árulnak
Bogyesz:Sennheisernél inkább nyitott fejhallhatók vannak, csak a DJ fejhallgató jó zártak. Szerintem nézz körül az Audio Technica A300-A500-A700 közül, melyik felel meg jobban a pénztárcádnak. a SennHD595 nagyon túl van árazva, nem jobb mint egy HD555, szerintem. Gradok olyan kényelmetlenek, hogy felejtsd el inkább. -
baluka26
veterán
válasz
krisztianAMG #10682 üzenetére
Bakker eszembe jutott még valami, ha kényelmeset akarsz akkor ez a két Sennheiser nagyon jó, nekem HD555-m van, ami ugye HD515 más belsővel, barátnőmnél meg HD485 van, és az is nagyon kellemesen kényelmes
-
baluka26
veterán
válasz
krisztianAMG #10682 üzenetére
Telefonról is jobban fog szólni egy HD515, mint ezekről amiket felsoroltál, ez 100%.
Sennheiser HD485 még mindig akciós Media Markt-ban, ezért az most best-buy 10ezerért szvsz, ráadásul szerintem kellemes a hangzása is
És akkor még belefér egy hordozható erősítő is a keretbe -
baluka26
veterán
válasz
krisztianAMG #10675 üzenetére
20000 forint pazarlás az általad felsorolt fejhallgatókra szvsz.
Ennyiből már kijön egy Senn HD515, vagy egy jobb AKG is. -
baluka26
veterán
Nem hallottam, de biztosan jó választás, mint fejhallgató! Viszont...
A studió fejhallgatóknak általában nagyon szép tiszta, naturális a hangja, de általában magas az impedanciájuk (ennek pont nem).
Csak elektros zenéhez nem biztos hogy ilyet választanék a helyedbe, ha szereted az erős kissé színezett mélyhangot, mert szerintem ettől nem biztos, h megkapod ezt. -
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #10643 üzenetére
Köszi az írást
Hát a Sennheiser HD650 az Senneheiser HD650 ^^
Gratulálok a klassz fejhallgatóidhoz! -
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #10637 üzenetére
Általában a szabadidőruháim mind Adidas Originalsok
De alapjában véve szép a HD25 -
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #10628 üzenetére
Ez nem az Adidas Originalsos verzió
-
baluka26
veterán
Jézusom
Ezt látta már valaki?
Adidas Originals+Sennheiser HD25=csoda -
baluka26
veterán
válasz
runner 125 #10615 üzenetére
runner125:Hannibal-nak akármit
Jó az avatarod
dudika20: igen a HD25-nek is fent van a mark 1 és a mark 2 úgyhogy valószínű ugyanaz a HD202 és a HD202 II -
baluka26
veterán
Hohó, végre sikerült kiflashelni a Prodigy HD2-t és végre a rendes illesztőprogramját használom, nem a gagyi VIA-t
Aki ilyen kártyát vesz ezt csinálja meg mindenképp. -
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #10584 üzenetére
Teljesen elfogadhatatlanul unalmas a HD555 alaplapiról, szvsz.
-
baluka26
veterán
Megjött a szombaton rendelt Prodigy HD2-m Dél-Koreából! Ezt nevezem sebességnek
-
baluka26
veterán
válasz
Petrisz #10545 üzenetére
Kérdezd meg az erősítős srácokat
Ők biztos tudnak segíteni -
baluka26
veterán
válasz
cskamacska #10478 üzenetére
Nem örülsz neki, h sokkal olcsóbban szerezhetsz be egy "jobb" fejhallgatót?
A Q701 meg a kinézete miatt megéri szerintem a felárat.
Szerintem is nagyon szép lett mindkét újdonság, és ezek is nagyon kényelmesek biztosan.
Kíváncsi vagyok az árcédulára
Érdekes, a Sennheiser 518ról senki sem beszél, pedig szerintem szép lett -
baluka26
veterán
válasz
cskamacska #10476 üzenetére
Ennek inkább örülni kéne
Nem annyira szenny az a heiser... -
baluka26
veterán
válasz
Recon666 #10464 üzenetére
Akkor még következő hétre ígérték. Azóta mindig egy héttel tolják. Egyébként nem az ő hibájuk.
-
baluka26
veterán
Megrendeltem eBay-ről én is a Prodigy HD2-t
Remélem nekem is gyorsan megjön mint AMDFan-nak
-
-
baluka26
veterán
Esetleg veheted a FiiO E3-at [vateráról]
-
baluka26
veterán
válasz
AMDFan #10394 üzenetére
Seggberúgtam már őket párszor, de tőlünk nyugatabbra nem igazán van most HD2 :S
Mindegy, most már kivárom a tököm kivan. Már csak az kéne, h miután berakom majd a gépbe, pár napra rá szépen ropogósra süti a 4870-em....
Sokkal jobb mint az alaplapi?
Head-Fin gépeld be, h "prodigy hd2 opamp setting" első post, ott van pár ajánlott setting -
baluka26
veterán
válasz
themebuilder #10368 üzenetére
Ez vicc
120 dB-nél magasabb nyomású hang tud azonnali halláskárosodással járni, az meg azért eléggé irreális a mindennapokbanFőleg egy iPodnál
-
baluka26
veterán
válasz
shaft72 #10332 üzenetére
Vezetéknélkülit nem nagyon fog ajánlani Neked senki szerintem, mivel annyira nem jók mint amilyen drágák, mert a küldő egység tömöríti a hangot és úgy küldi a fejhallgatónak, ami dekódolja, és ez minőségvesztéssel jár.
De amúgy ezek a jobb vezetéknélküli Sennheiserek biztos jól szólnak -
baluka26
veterán
válasz
cskamacska #10283 üzenetére
Van ami drágább lett, van ami nem. Szerintem rossz árfolyam főleg (ugye ez mindig megnyomja az ilyen dolgok árát)
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest