- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobil flották
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
Üdvözlet!
Jelenleg egy Trust egeret használok, ennél szerettem meg a két oldalsó gombot, viszont eléggé viseltes, valamint néha beragad a bal gomb (nem kattint, vagy duplán), ezért kéne új.
1. Mennyi a keret? - 7-8 ezer Ft
2. Használtpiac, és / vagy eBay? - Új, hazai boltból.
3. Mire használnád az egeret? - Átlagos használat, kis játék (MMORPG, stratégiai játékok)
4. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip), mekkora kezed van? - fingertip
5. Milyen érzékenységgel játszol / használod? - nem vagyok hardcore gamer, nincs specifikus igényem erre
6. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) - lehetőleg (két) oldalsó gomb legyenAmit ajánlottak között néztem és megtetszett az a Genius Maurus GX, de vevő vagyok minden alternatívára.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
Köszi a választ! Még annyi kérdés lenne, hogy a Hama uRage " Reaper Nx " lehet-e alternatíva (vagy nem véletlen, hogy nincs ajánlottak között)? Illetve ha lehetőség lenne rá, drágábban mit lehetne venni ami minőségi ugrás lenne? (mondjuk ~15ezerig)
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz TeebyKay #51597 üzenetére
Köszi, akkor szerintem vagy maradok a Maurus GX-nél, vagy esetleg ez a G302 is tetszik. Remélem ki tudom próbálni nem hülyéknél, és meglátom megéri-e a dupla árat.
-
Sordoran
addikt
válasz Newyorker #51691 üzenetére
Ilyesmi formájú egerem van most nagy vonalakban (vagy egy gamer, asszimetrikus), és hétköznapi használatra is tökéletes jó formája. Ugyanakkor én erősen vívódom, hogy a G302 vagy a G402 legyen-e következő. Árban nem sok különbség van, de ha nem feltétlen éri meg felárat, azért jó lenne megspórolni azt a 2ezret is. Sikerült megfogdosni kicsit a G302-őt MM-ben, de ugye nem tudtam hosszú ideig tesztelgetni fogását.
Kérdésem ez lenne ha valakinek volt már dolga vele, ugye logout-os tesztben az volt, hogy gamelésre jó, de hétköznapi használatnál a G302 nem annyira kényelmes, ez mennyire valós?
Vagy megéri a felárat a G402 esetleg a formája miatt?Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz jaffa 2843 #51701 üzenetére
Annyi a gond, hogy ezt nem tudom magam eldönteni így, hogy üzletben 1-2 percet tapogattam, mert rövid távon lehet hogy kényelmes, hosszabb távon görcsölni kezd kezem, vagy fordítva, rövid távon fura, aztán hosszú távon meg majd megtalálom a megfelelő fogást, és jó lesz.
(pont tegnap futottam bele egy összehasonlító videóba yt-on, ahol a G302-őt dicsérték a G402 ellenében, majd egy update kommentben meg leírta, hogy később mégis a G402-t választaná jobbnak)
Na de akkor marad a tesztek bújása, ennyi pénzért a legjobbat akarom.Még egy utolsó gondolat, kérdés: láttam sokan rendeltek ebay-ről G100S-t olcsón, kérdésem, hogy van-e értelme így venni G302-t vagy G402-t ebay-ről? 10-12ezer között lehet kapni őket, de gondolom vám/áfa jöhet ezekre még. Illetve a Logitech saját "garanciája" érvényes-e ezekre, vagy itt totál eladó jóindulatán múlik, ha történik valami (magyarán no gari)?
-
Sordoran
addikt
válasz dobragab #51703 üzenetére
Rendben, köszi a választ neked és Jaffa-nak is. Tesztet holnap elolvasom akkor (csak G302-est és G402-est olvastam el korábban, de hátha a G303-asé is segít).
-
Sordoran
addikt
-20% minden logitech cuccra amit árulnak, de G402 sajna nincs náluk, pedig én azt szemeltem ki, bár a G302 is tetszik, és az relatíve olcsó most így. Lehet beruházok G302-re, és max. ha nem jön be formára akkor visszaviszem. Kár hogy csak héten akciós, mert pont jövőhéten megyek be MM-be, és akkor jobban megtapogatnám. Két hete futólag voltam benn, G302 és G303 is volt akkor, de 1-2 perc alatt nehéz eldönteni ezt.
Kisebb, kompaktabb, ami előny lehet később ha laptophoz használom majd, meg LoL-al most ismerkedek, amihez elvileg kiváló. (győzködöm magam )Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
Lehet nem teljesen ide tartozik, ezért off-ba is rakom, de gondoltam hátha tudtok tanácsot adni, szóval:
Emag-on most csak 14.900 Ft a Logitech G402, ami nagyon jó árnak tűnik, kérdés, hogy mennyire merjem bevállalni? Román cég, így garanciával lehetnek problémák gondolom, bár logi termékek jók. Régebbi oldalakon olvastam, hogy itthon a logitech simán cserélte a hibás terméket, kérdés ez még ma is él-e, vagy ha valami baja lesz, csak az emag-hoz lehet fordulni vele?[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz jaffa 2843 #52269 üzenetére
Értem, és akkor lehet-e tudni azt, hogy mivel emag román cég, a szervizt is rajtuk keresztül kell elintézni mindenképpen, ha baj lenne, vagy a fixit-et is fel lehet-e keresni vele? (mondjuk olvasottak alapján, egyik kutya, másik eb )
-
Sordoran
addikt
válasz jaffa 2843 #52276 üzenetére
A mostani egerem is használható még, néha nem, vagy duplán kattint, meg kiugrik egyik sarokba, de ez ritka, és még van itthon 1-2 fapados egér elfekvőben, szóval annyira nem gáz. Köszi a segítséget!
-
Sordoran
addikt
válasz zovifapp111 #52771 üzenetére
A többiek biztos kijavítanak ha hülyeséget ajánlok, de ezeknek a Logitech G402 megfelel szerintem. Másfél hete használom, és nagyon jó egér, még ha nem is használom ki jelenleg a tudását. Steelseries QcK mini egérpadon nincs gondom vele.
-
Sordoran
addikt
válasz Caldera #53620 üzenetére
Ugyanilyen egérpadom van, és G402-es egér, amiben szenzor ha jól látom egyezik a G100s-el, és nálam tökéletesen működnek, szóval nálad is jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest