- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
Oposszum #107358 üzenetére
Ráadásul volt, aki azután vette meg a PM1-et, hogy gebasz lett a céggel, pedig mondták is neki, hogy engedje el.
-
dzsi23
addikt
válasz
liqquidg #107343 üzenetére
"ha nehéz eltávolítani az adott talpat akkor az első szett ami az egéren van az ugrott"
Na jah, ezért nem szedem szét. Ha mindet megtartanám, nem lenne gond a talpcsere (bár nekem jobban fekszenek a nagyobb felületű talpak, és némelyikhez nincs utángyártott, így csak pöttyöt rakhatnék rá, ahogy a Delux M600 Pro-ra is tettem), de valószínűleg nem így lesz.
"abból csak a sima verzió van ami 3311-es szenzoros és 800Mah akksis és így 59g"
Igen, ezért írtam, hogy várom a V2-ből az Ultra verziót.
Az 59g nem zavar, megéri a 800-as akksiért. Amúgy is 50-60g között van számomra az idális tömeg, a 42g már nem jött be.
Oposszum #107344:
Szemeztem már a Z1-gyel, de néha váltogatom a fogást az egéren, és valószínűleg a kisebb mérete miatt nem minden helyzetben lenne ideális.
Ha a hátsójukat egymáshoz igazítom, jól látszik, hogy az ujjamat egészen máshogy kellene tartanom.
Mindenesetre rajta van a listámon, talán majd valamikor kipróbálom. -
Mephike
őstag
válasz
SunMount3r #107354 üzenetére
Mármint gondolom, hogy mi lesz, de akkor az egér is mehet a kukába?
Ezért írtam a letölthető szoftvert, mert ha nincs webes, akkor lesz a másik. Amúgy meg full értelmetlen ezen agyalni. -
Mephike
őstag
válasz
SunMount3r #107348 üzenetére
Ezeknek a kínai egereknek akkora piacuk van, hogy én ez miatt nem aggódnék.
Illetve 90%-nak van letölthető driverük is.
Most hirtelen a Keychron az egyetlen aki beugrik, hogy nincs saját letölthető szoftvere, de náluk a megszűnéstől nem félnék. -
Valkűr
addikt
válasz
SunMount3r #107351 üzenetére
Nem érdemes ezzel vesződni, a frissitéseket akkor adják ki ha gond volt a szoftverrel, nem fognak havonta azért ujat tolni, mert nem fogja olyan szinten befolyásolni a működést. Ha bibi van ugy is javitják elég hamar, annyi idő alatt nem csődöl be egy cég sem. Attól mert regi egy szoftver még ugyan ugy működik.
-
válasz
SunMount3r #107348 üzenetére
Akkor az egérben elmentett utolsó adatokkal fogod használni.
-
SunMount3r
nagyúr
Lenne egy olyan "érdekes" kérdésem, hogyha ezek közül az újabb kínai márkák/gyártók közül valamelyik (neagyisten) lehúzza a rolót, akkor mi lesz az egerek webes driverével? Mármint gondolom, hogy mi lesz, de akkor az egér is mehet a kukába?
-
-
válasz
Scooby #107345 üzenetére
Hát az előbbi jó kis egér bár már nem mai és teljesen más méret és forma mint amit eddig megszoktál szóval kicsit erős váltás lenne de ár függő megéri -e, már azért sok jobb alternatíva van de nekem is van még itthon MZ1-vólt 1-2
. Utóbbit nem ajánlanám de itt amúgy se sokan fogják ajánlani, ha az a forma szimpi akkor elég sok jobb alternatívája van mint pl. Incott G23 V2 vagy ATK A6 vagy Mchose A5 V2 variánsok.
De claw grip fogásra most nagy kedvencem pl. a Motospeed X5, csak ajánlani tudom. Vagy épp sokan szeretik az ATK X1 variánsokat is de mondhatnám a Mchose K7 ultrát is (Viper V3 klónok).
De claw gripre XM2 változatok is nagyon jó választás a mai napig csak kerüld az átlátszó házasokat belőle mert azok szétrepednek, a többi stabil.
Vagy ha hasonló forma mindenképp akkor Mchose G7 Pro pl. ami egy nagyon jó ár értékű egér, de sztem ezek a formák nem feltétlen a legjobbak claw gripre..
Aprón elég sok jó ajánlat szokott lenni legtöbbre és nem feltétlen használtak (csak sokan azt hiszik a mai napig hogy ott csak használtak vannak) . -
Scooby
aktív tag
Sziasztok. Tanácsot szeretnék kérni.
Van nekem egy 5+ éves Corsair Dark Core RGB Pro SE egerem. Sajnos már a görgője ugrál, és mintha most már a bal klikk is mintha néha ki-ki hagyna. Az akkuja se a régi már. Ti ezt az egeret megcsináltatnátok ha lehet?
Vagy itt az ideje lecserélni?Amiket kinéztem az ajánlós excel alapján:
- XTRFY MZ1 RGB WIRELESS WHITE
- LOGITECH PRO X SUPERLIGHT (félve, mert eddig minden logitech termékem 2 évnél többet nem bírt)
Ráadásul mind a két egér most akcióban van, majdnem féláron.
Vagy totál rossz irányban vagyok a Corsair után?1 - Mennyi a keret? 30-35 max.
2 - Használtpiac játszik? nem
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)? csak ha kihagyhatatlan az ajánlat
4 - Mire használnád az egeret? 30% játék, 70% általános használat
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? claw (tenyerem felfekszik, de az ujjaim nem)
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben. 18x10
7 - Milyen egered volt korábban? Corsair Dark Core RGB Pro S
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.) oldalsó 2 gomb jó ha van (böngészőben előre-vissza)Előre is köszönöm a segítségeteket.
Üdv,
Scooby -
Oposszum
tag
válasz
dzsi23 #107342 üzenetére
A Zaopin Z1 pro már kicsi lenne? Sokan megtalálták benne a G305 utódját. Van is fenn HA-n.
-
válasz
dzsi23 #107342 üzenetére
Az amúgy meglepően sok egérnél előfordul hogy az egyik oldal gomb, néha mind2 egy minimálisan kotyog úgymond. Engem is tud bosszantani az ilyesmi de igazából annyi hogy szétkapja az ember és berak csipesszel valami spacer-t mint pl. matrica vagy hasonló a switch meg a műanyag közé, legtöbb esetben ez kivitelezhető. Ugyanez igaz tud lenni valamelyik fő switch-re is és ott is ugyanez az eljárás.
Annyi bosszantó van ezzel kapcsolatban, hogy ha nehéz eltávolítani az adott talpat akkor az első szett ami az egéren van az ugrott. Vannak rá módszerek de azért pár esetben nem egyszerű megvalósítani mert jó erős a ragasztó. Engem annyira nem érdekel mert sok talpam van és általában jobbak is mint a gyáriak szóval istenem. De azért bosszantó hogy QC-nél ez a probléma miért nem probléma és miért nem fixálják ezt. Vagy akkor lenne köztük egy mini rugó hogy ne kotyogjon, még ha lenne 1 kis pre travel még az se zavarna annyira mint a kotyogás de azért már az se túl jó
.
Na mind1...
Amúgy úgy volt hogy az ATK is kiad majd egy új G305 klónt ami még könnyebb lesz mint az eddigiek de aztán azóta nem hallottam róla hogy megjelent volna. Lehet nem jól sikerült és még dolgoznak rajta vagy nem voltak elég magasak a G3 eladások és így nem akarnak vele kockáztatni? Nem tudom melyik variáns de az utóbbin azért annyira nem szoktak a kínaiak görcsölni, mindent is el tudnak általában adni és ez egyre jobban megy nekik globális szinten szóval nyugodtan kiadhatnák végre...
Nekem is a kedvenceim közé tartozott az a forma 1 időben de most már valahogy sok másikat jobbnak érzek. A G305-jeimet eladtam, még egy moddolt G102-t tartottam meg nosztalgiából mert sokat ugyan nem adnának érte így eladni nem éri meg + ugye van nekem is egy G3 Ultrám aminek még adós vagyok egy kisebb akksival hogy könnyebben vonszolja a nagy hátsóját de utóbbi időbe nem nagyon nyúltam hozzá így ez még várat magára...Amúgy már megjelent a V2 is belőlük aminél alulra rakták a dpi a gombot és nyertek vele egy pár gr-t. De még abból csak a sima verzió van ami 3311-es szenzoros és 800Mah akksis és így 59g, ami nem vészes annyira persze lehetne jobb is. Ha mondjuk ezt komolyabb chipsettel és szenzorral + 300Mah-s akksival társítanák akkor már 50g-hez közelítene a súly ami már elég jó lenne.
-
dzsi23
addikt
válasz
liqquidg #107339 üzenetére
"De a legbiztosabb ha megveszed szinte az összes jónak tűnő egeret és végigpróbálod
."
Pont így tettem én is az utóbbi néhány hónapban.
Járt nálam jópár egér (leginkább a budget vonalon): kicsi, nagy, középső púpos, hátsó púpos, ergo, kevésbé ergo, stb-stb., és mindezt azért, hogy végül rájöjjek, hogy végig a kezemben volt a legjobb forma... legalább is számomra a legjobb, és ez a G305, amit évek óta használok.
Persze, ahogy korábban is elhangzott már, a G305 felett kicsit eljárt az idő, ami leginkább a tömegén érezhető, a többi tulajdonságával talán kiegyeznék, de pl. a VXE R1 Pro Maxom szinte mindenben lekörözi. Utóbbi egy tökéletes egér, semmi hibát nem találtam rajta, nem tudok belekötni, és teszi a dolgát, ahogy kell. Ha ez a tudás és minőség öltene G305 formát, nem is keresnék tovább, vennék belőle 2-t, és a következő pár évre én meglennék.Amiben még nem találtam hibát, az a Delux M900mini Pro. Egyedül az R1 Pro Max-féle "ice feeling" felületet hiányoltam róla, bár ez nem hiba, csak ebben jobb az R1 PM. Na meg ergo, és bár jobban fekszik nekem a formája, mint pl. a szintén ergo Ajazz AJ179 V2 Max-é, de továbbra is szimmetrikus párti maradtam. Meg tudnám szokni, de semmi előnye nem lenne számomra.
Amik még nagyon jók, pl. a Delux M800mini Pro (Viper Mini forma) és a "nagytestvére", az Eweadn S9 Max (Viper V3 Pro forma). Érdekes módon mindkettőnél az oldalsó "vissza" gomb bizonyult az egyetlen gyengepontnak, ami kattan egyet (tehát egy pici hangot ad ki), amikor hozzérek, mintha lenne egy tizedmilliméteres hézag a gomb és a kapcsoló között (szerintem orvosolható lenne, de nem szedem szét). Egyébként ez a gomb is jól működik, a kattintással nincs gond, és használat közben lényegtelen ez a kis probléma, mert úgyis csak akkor érek hozzá, amikor kattintani akarok.
Na meg az S9 Max kicsit nagy az én kezembe (nem is értem, hogy hasonló méretű ATK A9 Plus miért van itt sokszor ajánlva kicsi kézbe, de ez most tárgytalan), viszont az anyaga nagyon bejött, szóval ha lesz kisebb méretben is, arra valószíszínűleg vevő leszek.A lényeg, hogy G305 forma kellene, de a komolyabb gyártók nem nagyon kattantak még rá. Kevésbé népszerű márkák közül az Mchose G3 hozza ezt a formát, illetve pár napja az Attack Shark is kiadta a maga G3-ját, de szinte ugyanaz, mint az Mchose, egyik sem csúcskategória. Az Mchose G3-nak már van V2 változata is, talán azt kipróbálom majd, ha kiadnak belőle egy "ultra" verziót, ahogy korábban a V1-ből is.
Mindenesetre egy Mchose G3-at behúztam pár napja, talán jövőhéten érkezik.
-
RAMyMamy
tag
válasz
liqquidg #107339 üzenetére
Szoktak lenni ilyen 3D modellek egerekrol, akar pakkban, de egyreszt meg kell venni, masreszt kinyomtatni es utana lehet megfogdosni. De az meg csak akkor jo, ha van hozza neked vagy ismerosi korben 3D nyomtato... Mert amugy kb. ott tartasz, mintha megveszed az egeret es 14 napon belul visszakuldod.
-
Sziasztok!
Az MX Anywhere 3 egeremben úgy néz ki, hogy az aksi feladta a harcot. A 3S a leváltására megfelelő lehet?
-
válasz
RAMyMamy #107333 üzenetére
Hát igen. Igazából azt mondta hogy azért nincs mert ő csak abból tud forma körívet csinálni ami kép megjelent az egérről. És legtöbb egérről nincs fotó a seggétől fényképezve ami teljesen merőleges rá. Felül nézetből mindig van azért kép az egerekről, jó esetben oldal nézetből is. De van ami nem teljesen pontos nála sajnos mert alapból a kép vagy nem teljesen merőleges az egér adott oldalára vagy torzít mert illusztráció és nem fotó az egérről, főleg kianaiaknál véltem ilyet felfedezni. A méret is általában jó de azért volt már pár tévedés abban is.
Igazából ő ugye fogja és egy grafikus progival kivágja az egér formát és csak körvonalat biggyeszt köré és azt tölti fel. Nincs túlbonyolítva a dolog és hitelesítve seszóval kiindulópontnak jó de mivel 2d-s így pont az egér hátának a kialakítása csak a legmagasabb pontokba látható rajta így 1 az nem tudod pontosan hogy melyik az a pont amit látsz oldalról persze általában közép tájt vagy attól kissé jobbra vagy balra szokott lenni és igen, ebbe kicsit segítene a hátulról való fotó de olyan nagyon ritka esetbe lesz. A 3d modell-t azért ez sose fogja helyettesíteni mint pl. rtings-en de ott meg ugye jóval kevesebb modell látható, inkább azokat lenne jobb megsokszorozni).
De a legbiztosabb ha megveszed szinte az összes jónak tűnő egeret és végigpróbálod
.
-
Mephike
őstag
válasz
sittes79 #107331 üzenetére
Pulsar Xlite V4-et próbáltad már?
-
sittes79
addikt
válasz
Woodcutt3R #107329 üzenetére
En is azt erzem, hogy a storm jo pupos, viszont az alabbiak szerint ugyan olyan az ive...wlmosue max meg tul lapos, valami ketto kozott kellene nekem is fps-re.
-
Mephike
őstag
válasz
Woodcutt3R #107329 üzenetére
Rtings raw performance 9,6 a dav3 wirednak. Egyik legjobb.
Tedd ezt még hozzá: Reviewed Mar 24, 2023 at 10:35 amLatest change: Writing modified Jul 25, 2024 at 11:36 am
Jelenleg 2025 van és annak is a második fele... és az egyik leggyorsabban fejlődő iparágról beszélünk. A Dav3 2,5 éves egér. Van a piacon olyan szerepelő, aki havonta jelenik meg új egérrel.A helyedbe én nem variálnék. Vennék egy egeret, aminek hasonló a formája, tesztelném, majd eladnám ha nem tetszik és venném a következőt.
De persze várhatsz a Dav4 vezetékes változatára is, én tuti nem tudnék. Személy szerint én berendeltem a Dav4 Pro-t.
De én megértelek, nekem a Sword formája az, amit le nem cserélnék semmi pénzért és amint jön belőle új változat már teszem is a kosárba. Csak fix vezeték ne legyen rajta -
Woodcutt3R
tag
Rtings raw performance 9,6 a dav3 wirednak. Egyik legjobb.
5800x3d van.
Számít, de a forma jobban, volt 30 grammos gwolfesom, de túl kicsi volt. Van egy pwnage stormbreakerem, de pupja miatt fpsre nem jó, minden másra igen.Dav3 forma a legjobb eddig, maradok ezen. Nem pihen a tenyerem rajta így gyorsabban reagalok mégis kényelmes.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Woodcutt3R #107326 üzenetére
ha a polling miatt akad akkor az vezetékes mellett is akadni fog szvsz, valszeg a proci lehet szűk keresztmetszet és a 8k a gond, nem az hogy az milyen fizikai rétegen (vezetékes vagy anélküli) van megvalósítva.
-
Mephike
őstag
válasz
Woodcutt3R #107326 üzenetére
Kábel szerintem gyorsabb
Ez már jó ideje nincs így, mérések támasztják alá.Ha tényleg számít a súly, akkor nem értem miért a Razert favorizálod, arról nem beszélve, hogy az általad használt Dav3-at már egy ideje túllépte a piac. Már rég váltottam volna másik gyártóra a helyedben.
-
Woodcutt3R
tag
válasz
FireKeeper #107324 üzenetére
1. A súly így könnyebb, mert nincs aksi
2. Kábel szerintem gyorsabb (480hz oleden tolom 4khz-n, sajnos 8k alatt akad nekem a quake live)Illetve ez a verzió olcsóbb is szokott lenni.
-
dqdb
nagyúr
válasz
FireKeeper #107324 üzenetére
Pulsar X2 Wired: 51g ± 1g
Pulsar X2 v3: 52g ± 1gNem Razer, de itt van összehasonlításhoz adat. Ugyanaz a ház, azonban a súlykülönbség mérési hibán belül van, az árkülönbség ellenben nem kicsi. Szóval súly miatt vezetékest választani nem biztos, hogy megéri, ár miatt dönteni mellette már más kérdés.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Woodcutt3R #107323 üzenetére
ezt a kábel fétist nem tudom megérteni amikor már wireless is vannak sub 50g egerek.
-
Woodcutt3R
tag
Sziasztok!
Szerintetek várható a dav4 wired verzió? Aksi hiánya miatt könnyebb lenne. Most egy 52 grammra moddolt dav3 wiredet használok. Ha lesz mennyi lehet a súlya? Thx -
válasz
Mephike #107321 üzenetére
A DAV4-ben szinte biztos, hogy újabb szenzor van. Ez a DAV3 esetében is így volt, mert abban már a 3950-es szenzor volt 3-4 éve amikor megjelent. És úgy tudom, hogy a Razernek kizárólagossági szerződése van és amig az nem jár le a Pixart nem ad belőle senkinek. És szerintem tuti, hogy kettővel újabb az a szenzor.
-
Mephike
őstag
válasz
Szellem. #107320 üzenetére
A Razer és a Pixart között már egy ideje szoros együttműködés van, szóval a specifikációkat nézve a DA v4 Pro-ban szerintem újabb szenzor van. Ezt idővel minden gyártó be fogja szerelni az új egereibe. De ugyanez lesz a sorsa az optikai görgőknek is, ahogy azt Te is írtad.
-
válasz
liqquidg #107319 üzenetére
A Paro nekem is kicsi, de ettől még egy nagyon jó egér. Az optikai görgője nagyon jó lett. Olyan, mintha TTC Gold lenne benne.
Azt nem tudom mennyire tartós, és mennyire takarítható, vagy javítható. De szerintem előrelépés a hagyományos encoderekhez képest.
Jelenleg egy Razer vagy esetleg Logitech amit másolnak a gyártók. Így nagyobb esély van arra, hogy a többi kínai cég is elindul az optikai görgő irányába és egy új trend lesz. Én örülnék neki, mert a magam részéről szeretem az optikai kapcsolókat. De ez én vagyok.
És remélhetőleg tartósabb egereket gyártanak a nagyok, kicsik egyaránt. -
válasz
Szellem. #107318 üzenetére
Amikor megjelent a Paro akkor ránéztem de mivel EC3 méret volt de még keskenyebb is így elvetettem mert nekem már az EC3 is pont kicsi volt de határon mozgozz... Ettől eltekintve el akartam már olvasni a cikkedet de aztán feledésbe merült és ez is elkerülte a figyelmemet, hogy abban is az van de ez jó hír mert akkor elindult egy lavina ami reméljük sokakat magával ránt. Bár ezek az újabb optikai encoder dizájnok nagyon hasonlítanak a mechanikusra és mivel elvileg zárt szerkezet (de mivel sose lesz tökéletesen zárt és belejuthat ugyanúgy por mint a dustproof kapcsolókba és encoderekbe) így ha belejutott a por és az galibát okoz nem tudjuk sajnos csak úgy tisztítani mint az eddigi optikai encoderes megoldásokat. Na de majd ezt a gyakorlat megmutatja, reméljük nem lesz igazam!
-
-
Amúgy az optikai scroll ebben a súlyban az már előrelépés, hátha a jövőben a többi gyártó is él majd ezzel a lehetőséggel és akkor szép lassan újra hosszabb életűek lehetnek majd a gamer egerek (bár ez legtöbb cégnek azért nem feltétlen érdeke...).
+ engem ugye ez nem érint túlzottan, de a többség igen csak örülne ennek a dolognak
.
-
-
Mephike
őstag
Nézegetem a hivatalos oldalt, ahol elő lehet rendelni, és adnak hozzá dongle-t is? Nem kell külön megvenni? Azért ez meglepett.
-
Akkor egy laza Razer V4 pro [link]
-
válasz
***ANDRÁS*** #107295 üzenetére
Mchose G3 széria pl. de a kábeleik nem túl hajlékonyak (de lehet csak az Ultranak, mar nem emlékszem a többire pontosan) szóval érdemes beszerezni mellé egy jó paracordot, van aki árul ilyesmit pl. HA-n is.. Aztán ha nem külföldről akkor Asus Rog Strix Impact verzióinak van nagyon hasonló formája és érzete. Vagy ahogy említették Endgame Gear OP1 pl. ami keskenyebb érzetű lesz de nagyon jó alternatíva lehet és 3 verziója is vezetékes neki és HA-n elég jó áron szoktak ezek is menni, akár újként is..
Vagy ha kicsit nagyobb is szóba jöhet (nem sokkal nagyobb amúgy, szerintem kényelmes lehet simán ha még nem próbáltad) Endgame Gear XM1 és XM2 verziói de ha csak vezetékes akkor XM1 verziói, ezek is nagyon jó áron mennek aprón akár újként is és mai napig tök jó egerek..
-
dzsi23
addikt
válasz
smallmer #107304 üzenetére
Szerintem az a sok gomb a Naga V2 Pro egyetlen előnye, már akinek szüksége van rá. Ha neked nincs, akkor találsz jobbat is azon az áron. Valóban jó magas, leginkább az ergo egerek rendelkeznek hasonló magassággal, csak a legtöbbnek előrébb van a púpja, így más a fogása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Autós kamerák
- Lexus, Toyota topik
- iPad topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- BestBuy ruhás topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Medence topik
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest