- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
egymegegy1
tag
Sziasztok kb 2-3 hónapja használom szeretettel xtfry m4 egeremet , az utóbbi időben úgy vettem észre mintha nem úgy siklana mint az amikor megvettem . Arra gyanakszom hogy a talpai meg koptam már , ugyanis használtan vettem itt ph-n , viszont szemrevételezésnél nem látszik különösebb kopás , érdemes e lecserélni a talpakat , az egérpadokat már "kimopstam" de nem sokat segítettek sajnos . Steelseries qct mass alig használt + a4 tech bloody padjaim vannak , az utóbbin valamivel jobban siklik de kis mozdulatoknál a legzavaróbb ez a rgadós érzés. Mi tévő legyek?
-
Duran
tag
Ha Cs-zel, annyira nem fontos a maximális dpi.. amúgy is fölösleges szerintem az ilyen 6000+ dpi.. légy mellészáll az egérnek, aztán a mutató háromszor körberohanja a képernyőt.. Optikai szenzoros kell neked.. Zowie? Razer? Steelseries?
Én személy szerint egy Razer Deathadder-t használok, és kellemes.. szenzor jó, fogását imádom, sokan panaszkodnak, hogy a mikrokapcsolója szeret megdögleni, de a prémium (pl omron) mikrokapcsolók ára cirka 300 forint, amit te, vagy egy picit ügyesebb kezű haverod, ha nincs ilyen akkor a szomszéd mobiltelefon/szgép szervizben átforrasztanak neked 500 pézér.
Én 400 dpi/500hz-n használom, játékhoz, windowsban egyaránt.
-
tevike
senior tag
-
Recon666
Közösségépítő
Inkább a Logitech MX518-at vedd meg a microsoft egereit inkább hanyagold ilyen célra.
-
FlasH-BacK
senior tag
árak: pl www.depo.hu www.aqua.hu www.digitalmind.hu www.kiskerarak.hu stb..
info: beírod googlebe intellimouse 4.0 stb kihoz egy csomó leírást. amúgy meg itt a ph-n is van róluk cikk. ms 4.0:Bővebben: link 518 és razer: Bővebben: link.
De ez az oldal nem csak a fórumból áll, ha valamire kiváncsi vagy, előbb keress a cikkek között, aztán a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest