- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
korcsi
veterán
válasz
Golyobis #15172 üzenetére
Valami ott nem gömbölyű akkor, a windows egérgyorsítás az elég erős, persze lehet a fixek ebbe már beleszóltak.
Most ellenőriztem cod2-be 50x jobbra lassan, balra gyorsan, és ugyanoda jutottam vele.Jaffa2843: szerintem az ugyanaz mint a windowsos gyorsulás beállítás, nem?
Régebben utána néztem a fixeknek, hogy mit módosítanak a registry-be és ha mindent jól értelmeztem akkor a gyorsítás bekapcsolása esetén alkalmazandó paraméterezést módosítja.
Nekem driver, fixek nélkül tökéletesen lineáris. 800dpi-n -
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Golyobis #14737 üzenetére
"Van olyan ember aki nem tudja hogy pontosan mi is az, vagy nem érti meg és ezért használja és fórumon is közli hogy ő gyorsulással játszik."
Sőt, olyan ember is van, akinek a wireless lag sem tűnik fel, pedig százszor szembetűnőbb jelenség. De még olyat is ismerek, aki nem érzett különbséget egy Logi RX250 és egy DB 3G között - ami kemény.
Ennek azonban (csakúgy, mint a gyorsulásnak) semmi köze a prediction-höz.
Azért az átlag publik színvonaltól vonatkoztassunk már el (most inkább az ilyen újabb gen-es játékok publikjaira gondolok, nem mondjuk QW-re; mert az már önmagában egy semi-pro liga).
"nem tudom te mennyire jártál utána"
Eléggé. Próbáltam a játékos egerek többségét, sokfajta felületen (kivéve párat a nagy gyártóktól, meg néhány dzsunkábbat), több tartósan is volt (és van). Úgy ~'96 óta vagyok FPS-kocka, szóval összességében volt időm tesztelgetni. Meg az egerek + padok (és az e-sport, főleg az FPS-része (meg persze SC: BW + War3: TFT
)) eléggé szívügyem / hobbim, szeretek beleásni a mélységekbe, amennyire lehetőségeimből telik.
Semmi következetlenség nincs benne.
Ha személyes példát veszek alapul, CS 1.6-ot jobb szeretem 1.1-gyel játszani prediction nélkül, míg QL-ben jobb vagyok DB 3G-vel (vagy anno MX 500 / MX 510-zel), prediction-nel, mert valahogy jobban adja.
Ez egy ugyanolyan dolog, hogy CS-zni jobb szeretek az Allsop padon, QL-ezni meg a QPAD-on. Preferencia.Kicsit továbbszőve a dolgot, ha elvonatkoztatunk a "hétköznapi halandóktól", gondolod, hogy sok fizetett pro használt volna (azért írom a múlt időt, mert manapság már legtöbbjük sajnos kénytelen azzal játszani, amit a szponzor a kezébe nyom) olyat, ha nem lenne 1st class a teljesítmény? Ugyan már. Azzal lőtték a legjobbat, azt preferálták, ezért használták azt, amit.
Másrészről nem azon a kis korrekción fog múlni az az impressive, amit valószínűleg az esetek többségében észre sem vennél, ha nem köröket meg vonalakat rajzolgatnál Paint-ben.
Ezért preferencia kérdése.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
-
execute93
őstag
válasz
Golyobis #14581 üzenetére
Hello!
G400 doboza
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest