-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
execute93 #20433 üzenetére
"De hát nekem jó az a talp, szóval nem szeretném leszedni."
Nem értem, hogy ez miért releváns. Meg hogy szedted le a tetejét, ha nem csavaroztad szét?
"Vettem 13 ezerért azt ilyen gondok vannak.."
OMG. Keményen horror-árban vetted - még akkor is, ha a posta is benne volt. : /
-
-
Tenken
őstag
válasz
execute93 #17194 üzenetére
Kicsi, de én ilyet kerestem. A fogása meg finom. Ezzel a szokásos fekete bársonyos izével van bevonva. Kellemes. Vettem kis törlőkendőt is, hogy minden izzasztó session után letakarítgassam
. Nagyon vigyázok rá.
Az igazság az, hogy kicsit zavar, hogy ott világít az a kék kígyó a végén. Nekem ez így túl "gémer", de szétszedni meg nincs szívem, hogy megszüntessem a ledet (ha egyáltalán meg lehet gányolás nélkül). Piros pont viszont, hogy ott van az alján minden kapcsoló. Nem kell driver, akárhova mész, csak bedugod és úgy szól ahogy kell. Istenem mit nem adtam volna egy ilyen egérért 10-12 éve... -
-
-
drtimot
aktív tag
válasz
execute93 #17123 üzenetére
Én láttam/fogtam már Razer egereket Saturnban, Steelseriest még nem. Tipikusan Logitech-Microsoft valamint olcsóbb márkák (A4, Trust, Genius) egerei vannak kirakva, de gondolom boltja válogatja.
Elvileg a Pixel boltban régebben az összes forgalmazott egér ki volt állítva, de én még sosem jártam ott, és nem tudom, ez még mindig így van-e.
@#17129 18k, hát igen
Mint említettük, nem vásárolni megy az ember az ilyen helyekre.
-
drtimot
aktív tag
válasz
execute93 #17100 üzenetére
Pl. általában Mediamarktban, Saturnokban, ilyesmi helyeken ki van rakva egy csomó egér - de ott csak tapizni érdemes, mert máshol általában jóval olcsóbban árulják őket
Specifikáció alapján ez 80 grammos. Az ajánlottak listájában (1.hsz., ugye) már meg tudod nézni ezek alapján, h melyik felelhet meg súlyban.
Roccatok bizony nem ajánlottak, állítólag az anyagminőségük (meg egyéb technikai problémák) miatt nem érik meg az árukat.
-
drtimot
aktív tag
válasz
execute93 #17095 üzenetére
Az első hsz.-ben ajánlott egerek nagy része (szerintem 95%-a) 20e Ft alá esik, jelentős részük ráadásul 10 alá is.
- A kattintás bekeményedése valószínűleg a mikrokapcsoló elhasználódása - az 1. hsz-ben ajánlott egerek túlnyomó részt kiváló mikrokapcsolókkal vannak felvértezve (Omron, esetleg TTC), nem tudok olyan egérről, ami kiemelkedne ebből a mezőnyből ilyen szempontból.
- Súlyok megtalálhatóak az 1. hsz-ben. (Az ajánlott egerek neve után grammban, a mostani egeredet mérd le
Úgy általánosságban az ilyen szubjektív komfort-kérdések mint súly vagy fogás eldöntésére a legjobb, ha bemész egy boltba, ahol meg lehet fogdosni az egereket, és kiválasztani, melyik tetszik neked.
(Ugyanakkor ha megmondod, milyen fogással fogod az egeret, akár magyar szavakkal, akár a Razer által bevezetett claw-palm-fingertip grip kategóriákkal, akkor tudunk ajánlani pár tipikus egeret azokhoz a fogásokhoz - de legjobb mégiscsak kipróbálni.)- Nem változtat sok mindenen.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Honda topik
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Napirajz könyv
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest