- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
smooth scroll van Operában , firefoxban is ott is tudsz így görgetni nem kell semmilyen addon. A w7-s alapból használja
+ egérnél variálhatsz vafy driverrel vagy a windows beépítettjével hány sort ugorjon.(#10476) core2
logi g400 a steelseries padokkal tartóság szempontjából + vagy mass pro.
vagy ms ime 3.0 úgyanúgy ezekkel a padokkal , esetleg steelseries kinzu optical a saját padjával .innen már a te döntésed melyik jön be súly , forma , gombok szerint .
-
nyunyu
félisten
van egy g500-am, aminek a gorgojet olyan uzemmodba lehet allitani (mechanikusan), hogy ne "kattogjon" gorgeteskor, hanem fokozatmentesen, szabadon porogjon a cucc, igy pl hosszu weboldalakat egy mozdulattal at lehet porgetni. viszont attol fuggetlenul, hogy mechanikusan nincsenek fokozatok, igazabol vannak, tehat kis gorgetestol meg sem mozdul a pl a bongeszomon az oldal aztan idonkent ha mar eleget gorgettem ugrik nehany sort
SetPointban nem lehet allitani?
Aha, 6.x-bol kisporoltak ezt a beallitast.
4.x-ben bezzeg programonkent lehetett allitani, hogy egysegnyi gorgetesre hany sort ugorjon.[szerk:]Megiscsak lehet globalisan allitani a gorgetett sorok szamat, csak valamelyik idiota attette azt a beallitast a kurzor sebesseg oldalra.
?-re elojovo help emleget valami smooth scrollingot, de sehol sem talalom, hol lehet bekapcsolni.
[szerk2:]Le kene vakarnom ezt a szemetet, aztan visszatenni a jol bevalt 4.40-et.
Egyreszt annak a dizajnja nem veri ki a szememet, plusz azon legalabb eligazodok -
iamthesonar
aktív tag
igen az eliras eliras volt bocs.. szerintem ne vitatkozzunk ezen tobbet mert ertelmetlen.. en tudom hogy hibazik mert a sajat szememmel lattam te allitod hogy a vilag legjobb cucca... ez nem vezet sehova... az elozo irasod bizonyitja hogy kb semmit nem ertesz hozza csak teszteket nezegetsz... hagyjuk is a vitat szerintem a az mx518 is meg a g500 is szar de az mx legalabb hasznalhato az en beallitasaimmal!
aki akar ugyis g500at vesz...
-
iamthesonar
aktív tag
tenyleg? hat szerintem igenis szamit gamingnel a suly... nekem a szamomra legjobb (kedvenc) eger az 90gramm. napi ha 6-8 orat fogod es cibalod akkor igen is szamitanak a 10 grammok... hat nemtudom nekem kellene e a suly hiszen ha az osszes nehezeket kiveszem akkor is nehezebb 90grammnal... akkor minek is a sulyozas???? az a 10+ eves jatek megjelenese ota kint van a WCG-n. mirol beszelunk??? az hogy az operacios rendszered hogyan kezeli az egeret az teljesen fuggetlen attol milyen alkalmazast futtatsz a gepen lehet az a barbie fashion designertol a crysis 2-ig. a program nem tesz kulombseget golyos es sugarhajtasu eger kozott. a beviteli eszkoz infoit az oprendszer reagalja le nem a szoftver. itt csak megjelik es latod mit iranyitasz... most a moovement peldak azert jok amiket hoztam mert csak az tudja megcsinalni aki gyakorolja stabilan vagy pedig az aki hasznalja is.. 7 ev versenyzes utan benne van a kezemben nem szoktam elbaszni csak nagyon ritkan.. hiddel minden baromira rendben van.. tudom hogyan kell egy egeret tesztelni azert baszodok a kulonfele beallitasokkal. (de ahogy elnezem eletedben nem csinaltal ilyet) elolvastad hogy ez a legjobb a piacon vettel egyet mert sokan hasznaljak es hypolod te is... nem erted miert szorakozom win beallitasssal? hat hogy mukodjon az eger es ne csinaljon nekem felesleges dolgokat.. a driver is winbeallitasokat ir felul... minek a driver ha felulirom magam a winben -1 folosleges program ami ha lenne kb olyan dolgok beallitasa szolgalna csak amiket nem hasznalok.. menetkozben allitani a dpi-t??? legnagyobb hulyeseg szerintem +2 szarul elhelyezett idegesito gomb... a jatekon tehat nem mulik milyen hardvert hasznalsz beviteli eszkozkent... (nyilvan egy skennerrel vagy egy webcammel nem fogsz quake warsozni) miert allitom kulon a horizontalis es wetikalis erzekenyseget? mert igy szoktam meg es jobban tudok loni vele. legalabb 4-5 db g500at probaltam es mindegyik ezt csinalta ha belottem rajta a szamomra optimalis korulmenyeket. miert? ha miert?? magyarazzad akkor mind a 4-5 darab szar volt meg poros??? vagy csak egyszeruen hibazik az egertipus....
Ribi: meghajlok tudasod elott... az en tudasomrol meg lehet reklamalni a BME matematika es fizika es mechanika tanszeken hogy miert engedtek at 4es jeggyel (muegyetem R epulet)... biztos a professzoraim nem vagjak annyira mint te... egybekent a rantas es a rangatas kozott van kulombseg... (min. 15cm)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nem az a hátrány, hogy "többet" tud. Hanem az, hogy nem tud többet (csak papíron), (hiába 98797979 + 2 dpi) mégis kb. 1,5x annyiba kerül. A "több" jelen esetben néhány olyan funkció (a javított görgő kivételével), amit 10 emberből 9 nem használ (pl. súlyok), a "kevesebb" meg szenzor-terén jelentkezik.
Nem teljesen kuka a G500, félreértés ne essék, csak a szenzora nem bírja azt a "sebességtartományt", mint pl. az MX 518-é. Nekem meg van egy olyan szokásom, hogy olyan egeret nem ajánlok játékra, aminek ki tudom akasztani a optikáját/lézerét/infráját. -
nyunyu
félisten
Felesleges veluk vitatkozni.
Mivel ok a low sense-et szoktak meg, el sem tudjak kepzelni, hogy mas is van a vilagon.
Eger pontatlansagat meteres lobalassal kompenzaljak.Lezer pontossaga egyszeruen nem nekik valo, mivel teljesen mas stilust, precizitast igenyel.
Megneznek mondjuk egy fotobolt gurut, aki naponta kilometereket tologatja az egeret, mert meg mindig ragaszkodik a WMO-hoz
Azt sem ertik, hogy masoknak masok a szempontjai az eger vasarlasnal.
Nem adhatsz WMO-t egy csaj/baratno/feleseg laptopja melle, mert neki kicsi eger kell, mittudomen hupikek szinu lepkekkel.(Elozo melohelyen egy idoben WMO-t osztogattunk az asztali gepek melle, akkori ~3k-s araval jobb vetel volt, mint a hasonlo aru OEM L egerek, amik elegge haklisak voltak az alattuk levo feluletre.
Mostani 4-5k-s arat viszont mar NEM eri meg az a kovulet technika.) -
Synthwave
HÁZIGAZDA
A szenzor papa, a szenzor. Nem ami a dobozra van írkálva.
Én az MX 518-amat 500 Hz-en használtam anno. A kábelét meg felragasztottam cellux-szal. A többi meg useless feature. Talán a görgő nem. De mivel nem azzal irányítom a kurzort/célkeresztet...
Kassadin: én már régebben is gondoltam rá, csak tartok tőle, hogy a sokkoló tények közutálatot és/vagy össznépi sírógörcsöt váltanának ki.
-
Kassadin
addikt
"szoval osszefoglalva: boven hozza az mx518 szinvonalat, es ahhoz hozzaad nem keves, tenyleg hasznalhato extrat, kb sztem pont annyival tud tobbet, amennyivel dragabb, ennyi."
Nem "sokkal" drágább szvsz(pár ezer forintnyi különbség). A súly meg alapból felesleges szerintem, mert a g500 ~120grammot nyom üresen is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Milyen processzort vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- Dell R630/R730XD SSD NVMe PCIe Extender (0GY1TD) + Kábel (0K9TVP) Kit
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest