- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Altapapa
újonc
Erre csak annyit tudok mondani így beugorva a beszélgetésetekbe, hogy itthon az AW3423DWF monitor 409 és 430k között mozgott, 409 volt az alzán. Ausztriai alzán pedig 320 volt. Elmentem és megvettem ott. De lengyelből is rendeltem már dolgokat jóval olcsóbban, mint itthon
-
-
Ribi
nagyúr
Mondjuk ebben valami spec encoder van, de nem reménytelen.
-
-
FireKeeper
nagyúr
általában az ilyen fújkálós hekkelős megoldások csak ideig-óráig működnek, megoldás az enkóder csere. ki kell keresned milyen magas enkóder való bele, aliexpressről szállítással 1000ft körül megúszod. vannak olyanok ahol a fokozatok jobban elkülönülnek (TTC silver/gold, ALPS, Kailh GE5.0), ez inkább játékhoz jó, illetve olyanok is amik inkább lágyabban futnak, a fokozatok között nincs akkora érezhető feedback (Kailh red). én inkább az első opciót ajánlom, TTC gold a legnépszerűbb talán.
a csere maga nem nagy művelet, de azért tapasztalat nem árt hozzá, meg értelmes felszerelés sem árt. őszintén szólva, ha csak nem ragaszkodsz nagyon az egeredhez érzelmi okokból, én nem szarakodnék vele, eljárt felette az idő. pláne hogy már tizen pár ezerért is vannak nagyon jó ajánlatok aliexpressen, pl most sláger a VXE R1. wireless, top szenzor, könnyű, beépített akksis. ha kell bluetooth mód is, akkor csak az amúgy kicsit gagyibb R1 SE vagy R1 jöhet szóba, amúgy inkább a Pro vagy Pro Max ajánlott, igaz, azok inkább 20ezerhez vannak közelebb árban, de amúgy minőségre nagyon faszák.
-
ribizly
veterán
"Tényleg jobb. De azért majd annyit adni érte mint az egérért, háát..."
Most jobb, vagy nem jobb?
Vagy Magadtól megvonod a jót?Egy olyan eszköznél, amit napi rendszerességgel, ráadásul napi több órában használsz rendkívül fontos a kényelem. Ez itt számtalan aspektuson múlik (súly, forma, méret, ellenállás, surlódási tényező, gombok elhelyezkedése, stb.). Ebből több fronton is segít egy ilyen bungee. Én mindenkinek paracord/wireless/bungee használatát javaslom. Megéri a befektetés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Új, bontatlan SteelSeries Apex Pro TKL Wireless Gen 3 (2025) UK/ISO
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- 2018 MacBook Pro i7 16/256
- Lenovo T480 I5-8350U 16/512 Touch + windows hello
- HP EliteDesk 800 G5 DM - i5-9500T, 16GB, 256GB SSD
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest