- Nem nyílnak a Foldok?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dfdfdf #88278 üzenetére
Akkor az valami típus probléma lesz.
Amúgy megszokja az ember a méretbeli változást. Látod a fenti képen az Orochi még rövidebb, aztán az is kényelmes nekem valamiért.
Mondjuk az Orochi-ban az jobban tetszik, hogy "púposabb" a háta, jobban "beleül" a tenyerembe. Szívem szerint felváltva használnám őket, de a párom már boci szemekkel néz, hogy mikor kaparinthatja meg az az Oro-t, amit neki ígértem. Cserébe a Viper Minijét szerintem lenyúlom az Xbox-hoz.
-
-
nyunyu
félisten
válasz
dfdfdf #29290 üzenetére
Elozo, 5 evig nyuzott Ergo4k-nak is meg volt torve a kabele a toresgatlo utan, de aze nem tort igy kette.
Cherry kinai gyaraban meg a MEOrol meg nem hallottak, fel tal rizzsel mukodo biogepsornak sikerult 94.28% pontossaggal eltalalnia a billzetkiosztast.
Meg szerencse, hogy a kupakok darabszamra megvoltak.Szerk : Megnézném az építési leírást és lépéseket egy jó logout cikkben
Az a baj, hogy az Ergo4k belul is tobbszorosen meg van torve.
Mas-mas szogben all a billzet bal oldala, a jobb oldala, megint mashogy a numerikus, plusz a multimedia gombsor vizszintesen van, de mas magassagban.
Ezeket egy foliaval le lehet fedni, hiszen az hajlekony.Viszont ha egyedi elektronikat akarok rakni a gombok ala, akkor legalabb 5-6 reszbol kell kiraknom, hiszen az aramkori kartya, amire a kapcsolokat forrasztanam az teljesen sik es merev.
Meg nem volt turelmem hozza, hogy multimeterrel vegigmerjem, hogy a folian melyik vezetek honnan hova megy.
-
nyunyu
félisten
válasz
dfdfdf #29288 üzenetére
A kábel merevsége meg egy jól beállított zsinórra szinte semmit nem számít egy darab szigszalaggal meg van oldva.
3.5 eves MS billzetemnek eltort a kabele a sok ide-odapakolastol.
Gyarilag jo puha volt, de a billzetbol kilepest koveto 40 centin iszonyuan megkemenyedett, es szabalyosan szethasadt a szigeteles, mintha egy eles kessel korbevagtam volna.Kenytelen vagyok az alkatreszbanyanak rendelt oco mechanikus billzetet hasznalni.
Ami gepeleserzetre marha jo fun, de a hagyomanyos egyenes kiosztas+hastamasz hianya miatt olbeveve kesz kinszenvedes a csukloimnak.Ha nem lennek ilyen lusta elektronikat tervezni, mar reg atepithettem volna az Ergo4k hazaba.
-
sztibi88
csendes tag
válasz
dfdfdf #29249 üzenetére
Csak hogy én is beszálljak a flamewar-ba
, és mondjak egy "hasonlatot":
Kezdődött az egész azzal, hogy valaki keresett egy egeret hardcore pasziánszhoz (mert a WOT kb tényleg az a szint megspékelve azzal, hogy hasznos tud lenni 2 makrózható oldalsó gomb), erre jön a válasz, hogy 1. hsz, mert a többi egér még pasziánszhoz se túl jó... -
sirszevenap
addikt
válasz
dfdfdf #29249 üzenetére
(#29248) Xero: Sajnos igazad van!
(#29249) dfdfdf: Teljesen rendben van amit mondasz. Az első hsz nem szentírás , csak útmutató (igen jó útmutató). Nekem ez megfelelő , nyilván van jobb de az a nagy helyzet, hogy nekem ezek a régebbi egerek ergonómiába nem igazán jönnek be. Tisztán érthetően kifejezve, nekem kellett egy nagy batár egér, normális áron, hamar! Másik egér elromlott, touchpad meg nem a világom szintén. Heteket ebayre meg nem akartam várni. Tényleg nem vitázni szerettem volna. Félre értés ne essék.
Üdv.
-
sirszevenap
addikt
válasz
dfdfdf #29246 üzenetére
Ezt a nyomorék hasonlatokat kéne kicsit vissza venni meg a lenéző hangnemet. Köszönjük Emese, mindannyian értjük már, hogy értesz az egerekhez, meg Isten tudja mihez még!
Grat!
Ja és bocsáss meg h mi sima userek vagyunk csak, teljesen letargiába kerültem most emiatt. Ugyan már, tanuljunk már meg normális hangnemben beszélgetni egymással, ne üsse át a monitort az önelégültség és a lenézem a másikat stílus!
-
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz
dfdfdf #28890 üzenetére
Tényleg gyorsak, mert cserélték valamilyenre a mikrokapcsolót. Tettek is az egér aljára egy fixit-es levonót a csavarnyílás fölé. Ilyenkor módosul a termék garancia vagy a vásárlástól számolódik továbbra is?
[oWn]f4te
Még egyszer köszönöm a felvilágosítást a logi 3 év-vel kapcsolatban -
-
válasz
dfdfdf #27705 üzenetére
Meg ugye alapesetben az ujjaid kicsit pihennek a gombokon. Nos érintőgombnál baxhatod, tartsad az ujjaidat órákon át, amig le nem rohadnak.
Kontroller nooooooooo!
-
-
Def26
félisten
válasz
dfdfdf #23748 üzenetére
Hát attól függ mire használod. Nekem Razer Goliathus van, mert Battlefield 3 Jet használathoz kell a nagy felület.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Új, bontatlan SteelSeries Apex Pro TKL Wireless Gen 3 (2025) UK/ISO
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- 2018 MacBook Pro i7 16/256
- Lenovo T480 I5-8350U 16/512 Touch + windows hello
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest