- Android szakmai topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
egyedülülő
őstag
válasz ricshard444 #30651 üzenetére
Ez a sensei nagyon jó. Érezhetően jobb mint az eddigi egereim ez meg is látszódik a javuló statjaimon. Az fnatic dizájn meg csak hab a tortán.
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
zack
nagyúr
válasz ricshard444 #30651 üzenetére
Ma hoztam haza én is a Sensei MLG-t. A véleményünk hasonló nagyjából, olvastam az összehasonlításodat.
G9x-et váltott, ami valószínűleg szenzor hibás lett (3 éves volt). Előtte Razer Mamba-t nyúztam, előtte pedig 2db Copperhead-em is volt. Szerettem őket, de ennyiért lehúzás mindegyik. Mamba-t akkor vettem amikor bejött, jóval olcsóbban, mint az itthoni bolti árak. Copperhead-em is akkor volt amikor a bolti ára 18k volt, nekem sikerült mindkét példányt 12k-ért beszereznem, de ez nem mérvadó, mert a júzernek a bolti ár adott.
Az az átfogó véleményem, hogy az anyag és felületi minőségük a béka segge alatt vannak. Mindkét Copperhead-re vennem kellett külső borítást mert nagyon hamar elhasználódott. A görgő és a görgetés minősége még a Mamba-nál sem volt minőségi, a Copperhead pedig ebből a szemponból még rosszabb volt.
Az összeszerelési minőség se tetszett, és bár funkcionálisan nem volt gondom velük, az illesztések kritikán aluliak voltak és a garanciális ügyintézésük sem az igazi. Nálam most 3 egér volt versenyben a Corsair M65, Sensei, G502. G502 volt nekem is az első számú, de egyrészt csak Logi-n keresztül tudtam volna beszerezni ami legalább 1,5 hét mire ideér, másrészt az utóbbi időben a Logi minősége sem az, mint pár évvel ezelőtt. Razer-ek előtt volt szintén nem az olcsóbb kategóriából, nem csak egér, de folyamatosan ilyen olyan perifériákban mindig van itthon Logitech. Minimalizáltam a Logi cuccaimat, mert ez a Logi már nem az, mint amit megszerettem. Jelenleg egy G35-ös fejesen kívül semmi Logi cuccom sincs, és úgy gondolom így van ez jól. A második Logi G15 billentyűzetemet egy Giga Aivia Osmium váltotta, az egeremet pedig a Sensei.
Logi számomra elvesztette azt a kis pozitívumot is, amiben eddig jók voltak. Mindenki emlékszik az USB kábel elvágós, a postára borítékban feladós ügymenetre igaz? Vagy a látványosan összetöröm című fejezetre és küldjük az újat... Sokat beszéltem velük, és elmondták, azért szigorítottak, mert a magyar módi az volt, hogy kábelt elvág, visszaküld, kapja az újat, majd a régibe kicseréli a kábelt, és eladja vagy megtartja. Sokan éltek vissza ezzel itt nálunk, és még jó pár dologgal, és muszáj volt szigorítani, amivel megint a normális és korrekt felhasználókkal b@sztak ki. Ezért sem akartam erőltetni a 26k G502-öt, mert ahhoz drága, hogy ne kapjak hozzá Logitech féle prémium garit. Az összeszerelés minősége, és a felhasznált anyagok minősége (már) csak 1 fokkal jobb mint a Razer-nél. A Razer egerei 1 éves időtartamnál kicsit tovább, a Logi 2 éves időtartamra lövi be a használatot, amiknél már jóval előbb jelentkeznek az elhasználódási tünetek, csak ugye ez még nem garanciális gond, mivel működik, csak a mikro kapcsoló már nem olyan mint kellene, a görgetés minősége sem ahogy az anyag felületi kezelése sem. Ezért is nyitottam teljesen más irányba. Nagyon kíváncsi leszek a Steelseries minőségére, mert manapság ebben lehet és ebben kellene fejlődni, nem a DPI-ben, és hogy legyen rajta 88 gomb mert az milyen jó. Egyéb parasztvakítós fícsöröket is ejteni kellene, mert aki jó játékos, és a drágább modellekből választ, azok nagy többsége ezt úgyis átlátja. Pontos, feszes, gyors és tartós mikrokapcsoló, határozott, feszes és kemény görgő, és a hüvelykujjnál max 2db gomb használata, és persze a szíve-lelke (érzékelő) legyen minőségi darab. Ehhez képest mindenki a dizájnra meg a DPI-re megy, minél szebben világítson, minél több színben, és telerakják értelmetlen dolgokkal, amit meg is magyaráznak, hogy az milyen jó, kap egy futurisztikus formát az egyediség jegyében, és kész az eladható méregdrága rágcsáló.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest