- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- One mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
formula01
senior tag
Az M500 amit normálisan Palm fogással meg tudok fogni és számomra a legkényelmesebb egér amit használtam 126*69*42 mm. A Razer 127*72*42. Ez alapján én nem félek a méretétől, főleg, hogy a G102-vel (116*62*38) kezdetektől az volt a problémám, hogy kicsit kisebb mint szeretném, ez miatt tenyeresen megfogni kicsi, fingertiphez meg nagy. Megszoktam, de a formáját sosem szerettem igazán.
-
grizlisandor
veterán
-
-
-
-
-
LZs?!
aktív tag
Végül is tegnap vettem egy LIX+ Wireless egeret (23e HUF), illetve hozzá egy középméretű cordura alátétet.
Élőben nem olyan kirívóak a piros gombok.
Egyelőre betudom a placebónak, mivel a sima LIX már jó pár éves volt, hogy mint ha pontosabb/finomabb lenne az LIX+ egér (plusz az új alátét?) még nekem is; amivel 'teszteltem' mint mindennapos akut dolog: pl. oldalnyi 10/11-es fontméretű scriptben (3440×1440) kijelölni 4 karakternyi részt, pl. ...CODE.XYZ.[SYS_01_XYZ].[WATEV]... --> ...CODE.XYZ.[SYS_01_1_XYZ_R1t]...
A gombok kevésbé csattogósak, mint a sima LIX-en; ugyanakkor forward/back gomboknak egész más hangjuk van, de érzésre ugyanúgy járnak.
Más...
Ha bárkinek releváns lehet: az SPC és oldalbrandjei most már egységes Endorfy név alatt futnak friss készletről; ez jelenleg annyit jelent, hogy ugyanazok a termékek más csomagolásban, más márkanéven +20-30%-os áron vannak a polcokon. A még meglévő SPC brand termékek szemmel verésre ugyanazon az árakon futnak, mitn előtte.
Pl. SPC LIX+ WL -> cca. 23e HUF, Endorfy LIX+ WL -> cca. 30e HUF
Egyébként a BestByte-nál volt a webshopban LIX+ Wired 3.860 Ft-ért még tegnap (OG ár cca. 14e HUF) BB Allee-s készletről. Berendeltem egyet 4daLuLz...visszaigazolást azóta sem kaptam, viszont most néztem, hogy a webshopról már lekerült.
-
LZs?!
aktív tag
Köszönöm a választ.
A Vancer Gretxa-t néztem (feketében, teljesen véletlenül akadtam rá a Leet oldalán), mivel egy árban van a sima LIX egérrel, viszont a szenzora ugyanaz, mint LIX Plus-nak; Vancer-rel kapcsolatban a fentartásom a szoftver hiánya - az Forward/Back és DPI váltogatás funciókkal nem élek, ellenben a virtuális desktopok közötti váltásra és a programok pakolgatására szükségem van a fentebb említett módon.
Razer Orochi V2 most néztem meg: szerintem nekem kicsi (volt már 110-es egerem, bár az 75 széles volt), illetve szoftver ebben az esetben pont az ellentetje: 'túl sok'.
Még egyszer köszönöm, folytatom a nézelődést.
-
mzso
veterán
Gondolom a (szép magyar szóval) natív az ideális. Ez mennyi?(Közben válaszoltak rá.)Először azt hittem két elem megy bele, kellemes meglepetés, hogy csak egy kell. Bár elég béna megoldás a két párhuzamos hely. Még az olcsó akkutöltőmön is meg van oldva a kettő az egybenn AA/AAA hely az akkuknak.
Ilyesmivel a tömegközéppont is jobb lenne. (És nem a használatiba kéne beírni, hogy ne rakjanak bele mindkettőt)Pár kérdés:
- Az egérbeállítások amit a driverben lehet megtenni az egérben tárolódnak? Vagy csak akkor érvényesek amikor be van a kérdéses oprendszer és csatlakozva van az egér?
- Van egy olcsó egerem ami kikapcsol amikor a gépet kikapcsolom, meg amikor nem használom egy ideig, és csak bal/jobb klikkre ébred fel. A sleep mode a Razerben is KB ilyen? Vagy a kikapcsoló gombot kell használnom, hogy ne merüljön le hamar az elem?- Valami egérpad ajánló nincs? Gondolom valami szövet lenne a legjobb lévén, hogy kábé akkor mozog a legjobban az egér amikor a kanapén használom aminek ilyen plüssös felülete van. Az asztalon meg-megtapad amikor lassan mozgatom akármilyen könnyű is az egér és így darabos a mozgás, főleg lenyomott gombbal. (Pl amikor húzok egy vonalat paintben.)
-
-FreaK-
veterán
Elírtam, bocsi. A KIN-ről van szó.
Na ezért mondtam hogy meg kellene nézni a teljes videót, nem erről van szó. Ők próbálnak tudományosan, objektíven hozzáállni és kizárni az emberi tényezőt. Ez amúgy minden tesztjükre igaz. Nem az aimtrainer-re alapoz, csak ott vette észre, hogy valami nem stimmel.
-
A felül lévő DPI gomb miatt ami számomra fontos valszeg g wolves marad. De a többit is megnézem amit ajánlottál.
''Mire gondolsz DPI profilok alatt, hogy automatán vállt mikor belépsz egy játékba vagy programba, vagy hogy állítható legyen a lépcső?"
A lépcsők teljes testreszabhatóságára gondolok. Pl Logi szoftverben megtudtam adni azt a két dpi értéket amit használok(400,1600) és azok között váltok ha lenyomom a gombot. Ugyanezt már nem tudtam megtenni a ROG Keris esetében. Ott 5 DPI érték volt megadva ha jól emlékszem. És ha váltani akartam a 400 és 1600 között akkor végig kellett zongoráznom az összes profilt.A profilokon belül megtudtam adni a DPI mértékét viszont a profilok számát már nem engedte szerkeszteni (törölni,hozzáadni). Ugye 1 kattintás vs 5 kattintás.
A kérdés hogy a g wolves szoftverében megoldható ez mint a loginál. Ha van egyáltalán szoftvere.
Köszi a vásárlási tippet. -
dqdb
nagyúr
A por nem téma, azt kifújod egy pillanat alatt, és egy applikátorral simán hozzáférsz alulról is a felső részen lévő lyukakhoz. Nem lesz nagy élmény takarítani a felülről nem elérhető részeket, de megoldható. Nekem eddig szerencsére elég volt csak felülről takarítani.
-
-
Zamma
őstag
Igen... van 2 is, de gari csak az egyikre van fél év. Ismét köszi a tippet. Amúgy az Alzás max. 14 napot vagy 2x14 napot volt használva...
Már csak egy a kérdés, hogy tudsz-e olyan lelkiismeretes szakémbört aki - nyilván nem ingyen - lecserélné a kapcsolókat nekem?
Annyit segítettél már eddig is, hogy a helyes megfejtést személyesen fogom díjazni! -
grizlisandor
veterán
Cserét vagy valami kártalanítást.
Írtam, hogy a pengés és a rezonancia a fő problémám.CriticalHit & Amerigo57:
Írtam nekik, mellékeltem a pengésről és a rezonanciáról videót.
Visszaírtak, hogy van más problémája az egérnek.Ma a cégnél is Naos-t használtam, duplán kattint a görgővel 20-30 kattintásonként.
Értelmet nyert az, hogy néha miért duplán nyílt meg a görgős kattintással megnyitott weboldal a böngészőben. -
CriticalHit
addikt
-
Amerigo57
őstag
Zaied.
Nekem 3 Mionix Naos Pro egerem van, mind három hibátlanul működik. Összehasonlítottam a házat a Naos 7000-el és a Naos QG-vel, ugyanaz.
Súlyban csak pár gramm eltérés van.grizlisandor.
Mint írod,
-Peng az egér háza görgőzésnél.
-Rezonál a bal és a jobb egérgomb az egér mozgatásánál.
Szerintem küld vissza, és kérj egy másik Mionix Naos Pro egeret.Nálam egyik Naos egeremnél nincs ilyen probléma.
-
grizlisandor
veterán
Nem, de Da V2 forma.
Marad Naos Pro, mert jó forma, a tejfölöspohár anyaghasználat tré, de a fogása kárpótol.
Inkább a pengés és a rezonancia bánt. Szerintetek van értelme futni ezzel egy kört a Maxgear-nél és/vagy Mionix-nél?(#93605) Synthwave:
Nem veszek több egeret egy darabig.
Basilisk V2 se rossz, csak nagyon mozgatta a fantáziámat a Naos Pro, a fent említett fránya dolgok ne lennének. -
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Szerintem maradok a Viper vonalom, amíg valami okból kifolyólag el nem rontják a formát.
Egy-két random, számomra tetsző egér más gyártótól lehet majd bővíteni fogja a kollekciót (pl.: a Lamzu Atlantis, és a nem olyan régen linkelt X2 wireless RandomFrankP edition), de max polc díszként.
-
-
Ant@
senior tag
Naos nekem nem vált be. Túl lapos ahhoz képest amekkora. A jobb oldala meg inkább zavaró mint kényelmes hosszabb távon. Persze kinek a pap kinek a paplan. Tesztet nem szeretnék készíteni, csak ha esetleg valaki rákeresne a fórumban találjon, legalább egy ember akinek tetszett.
-
MasterMark
titán
Hétvégén elmentem a DA v2 Pro-ért. MacOS-en is működik minden, megy a két oldalsó gomb, a DPI állító gombok is mennek, profilt is tudok alul váltani. (szerk.: Bluetooth-on használva.)
A LinearMouse app fent van, lehet amiatt de nem hiszem. Synapse 3 ugye nincs.
Azt megjegyzi hogy menjen-e a világítás, és hogy milyen fényerővel, de magát az effektet ugye nem jegyzi meg ahogy írtátok. (Az alap színskála rotálás megy.)
A két fő gomb egy kicsit fura az Abyssus után, mintha nagyobb úton járna. Illetve valóban elég nagy egér így elsőre.
-
-
Zamma
őstag
Köszi a gyors választ, ha jól látom Kailh GM 8.0 (MZ1) és Omronnal (M42) szereltek. A forma alapján az MZ1 felé húz a szívem, már csak az a kérdés hogy halkabb-e mint az Omron? Ha nincs különbség, akkor ha valamelyiken kikapcsolható a világítás az is döntő tényező lehet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lightyear - befektetési app
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux kezdőknek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest