Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena

Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át! (4 éve frissült utoljára, a rögzített postban lévő kérdéseket megválaszolva tudunk segíteni a megfelelő egér kiválasztásában)
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Troy.
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Hol és hogyan tudnám kicseréltetni a kapcsolót?
Onnan jött, mert egymás mellett volt a kettő és mindkét egér passzol a tenyérbe. Méretre megfelelő.
Deathadder-ben az nem tetszik, hogy pehely könnyű. De egész jó kis egér. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
FireKeeper
üzenetére
Nem nehezebb. Energizer Ultimate Lithium AAA mikroceruzával + kis galacsin alufóliával ugyanúgy 82 gramm, mint a G102/G203. Ha leveszed a tenyértámaszát, 74.
-
FireKeeper
nagyúr
ha amúgy más baj nincs az egérrel, és bejön a forma, én csak kicseréltetném benne a kapcsolót. ha rakatsz bele egy japán omront vagy huanot, amellett hogy megjavul, valszeg jobb élettartama is lesz mielőtt újra duplaklikkes lesz.
ha maradnál a tojás formánál és kipróbálnád a wireless-t, ott a G305, bár az kicsit nehezebb. de ki lehet könnyíteni kis moddolással, ha hajlasz rá.
nem tudom a deathadder mini hogy került oda az összehasonlításba, ég és föld a két forma. -
Troy.
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Köszi! Viszont ez így gyakorlatilag használhatatlan és idegesítő.
Milyen egeret tudsz ajánlani hasonló árban és tudásban?
-
ferni
őstag
DA v2 Mini wirelesst a népnek...

Nem kéne agyalni mit vegyek... -
FireKeeper
nagyúr
mint bármilyen egérre ami nem optikai kapcsolós, és nem tudod állítani a debounce time-ot. erre jön még rá hogy a logitech kínai omronokat használ amik hamarabb beszarnak.
PAtr0n pont ez a lényeg hogy nem lesz viper mini WL. cobra van helyette. meg a signature edition, ha eladod egy vesédet.
-
-
PAtr0n
addikt
Értem én, de tudod az egér is nagyon szubjektív kinek mi jön be fogásra.
A kábel meg hát... Van az amikor megszabadulsz valamitől, és sose kívánod vissza.
Én már szinte csak a G305-öt használom, szerintem pincer claw-ra baromi jó.FireKeeper:
A Cobra Pro-ra gondolsz, ami 77Gr? Nem a világ, a baromi nehéz nálam 90gr fölött kezdődik. Nyilván az ára miatt felejtős.
Inkább arra leszek kíváncsi, hogy a Vipera miniből mit hoznak ki ha megjön a WL verzió. Az bejött fogásra is, de kb 2x használtam, azóta pihen a polcon a dobozában a DA minivel együtt. -
Troy.
addikt
Logitech G203 egérre mennyire jellemző a duplakattintás?
Tudnátok méretben ehhez vagy deathadder V2 mini-hez hasonló egeret ajánlani?üdv.
-
válasz
PAtr0n
üzenetére
Valóban jónak tűnik. Tegnap meg ma adtam neki egy kicsit CS:GO, LoL tekintetében. CS-ben 3 meccs alatt léptem vele 2 rankot. A kisebb méretből adódóan jobban tudom finom pozícionálni a tenyeremben, mint a V2 Pro-t. Igaz a V2 Pro-t azt kb. majdnem palm fogással használom, ezt meg a mérete miatt fingertippesen inkább. Igazából a grip tape hiánya sem tűnt fel, nem mászott ki a kezemből pedig az izzadós tenyerű fajta vagyok.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Jó lesz. Ha a Viper minivel együtt lesz belőle WL változat. Sose megyek vissza kábelre, legyen akármilyen könnyű és "észrevehetetlen" paracord.
-
Egy kis összefoglaló a ma érkezett Razer Cobra-ról azoknak akiket esetlegesen érdekel.
Csomagolás
Jelen eszköz esetében a Razertől megszokott budget kategóriába tartozó csomagolást kapjuk, azaz egy puha doboz palástot amin az egér főbb paraméterei szerepelnek, belül egy újrahasznosított kartonból készült tároló rekeszt ami az egeret és annak a kábelét rejti, valamint egy többnyelvű használati útmutatót és a szokásos matricát találjuk még a csomagban. Szóval ne számítsunk könyv szerűen nyíló és mágnesesen csukódó kemény dobozos megoldásra, ahogy szivaccsal bélelt belsőre se mint például anno a Viper Ultimate esetén.
Méretek, forma
Méret tekintetében minimális eltérés van az elődnek tekinthető Viper Minihez képest. Számszerűsítve ez 1,3 mm-el nagyobb hosszt (118.3 mm <-> 119.6 mm), 1,1 mm-el nagyobb szélességet (61.4 mm <-> 62.5 mm) és 0,2 mm-el kisebb magasságot (38.3 mm <-> 38.1 mm). Summázva, aki egy Viper Miniről szeretne a Cobrara váltani az nem fog sok különbséget érzékelni fogás tekintetében.
Jómagam egy napi használatban lévő Razer Viper V2 Pro-hoz tudtam hasonlítani. A méretbeli különbségeken kívül az egyetlen markánsabb különbség, hogy míg a Viper V2 Pro esetén a púp az egér tetejének közepén helyezkedik el, ezzel mintegy szimmetrikusan lejtve az egér eleje és hátulja felé; addig a Cobra esetén szintén a Viper Mini vonalat vitték tovább azaz a púp kissé hátrébb helyezkedik el, ami miatt határozottabb az egér fara eső lejtése a burkolatnak.
RTINGS összehasonlítás a Cobra/Cobra Pro (burkolat mindkettő esetén ugyanaz) valamint a Viper Mini tekintetében:
Anyaghasználat, gombok, görgő, kábel, talpak
Az egér burkolata egy egész kellemes csúszásgátló bevonatot kapott. Strukturális merevségre sem lehet panasz, bárhogy szorongattam "szerencsétlent" nem recsegett/ropogott.
A fő változás a fő gombok alatti kapcsolókban történtek, azaz ide is bekerültek a 3. generációs optikai kapcsolók a Viper Miniben használt első generációsok helyett.
Az oldalsó gombok alatti, valamint a görgő alatti kapcsolók könnyen aktuálhatóak, bár nekem érzésre az oldalsó gomboknál volt egy nagyon minimális pre-travel.
Sajnos a görgő itt is tovább viszi a Viper széria "védjegyévé" vált rattling sound-ot, amennyiben felfelé görgetünk; igaz itt jóval halkabban hallható mint mondjuk a Viper V2 Pro esetén.Kábel az évek alatt jól bevált Speedflex kábel. Bár még egy kiadós FPS-ig nem jutottam el, de az általános felhasználás során fel sem tűnik a megléte, kis túlzással olyan mintha egy wireless egeret használnék.
Talpak tekintetében egy nagyon jó minőségű 100% PTFE talpakat kapunk. Érzésre ugyanolyan mint az elmúlt 1-2 évben kiadott Razer egerek talpai. Hardcore gamingre is ideálisnak tartom, persze azért vannak még ennél is jobb alternatív megoldások (pl.: CorePad, Superglide etc.), amennyiben aztigényli a user.
Szenzor
Sok említést nem érdemel, ugyanaz a PixArt PAW 3359, mint a Viper Miniben volt.Synapse beállítások
A beállításokkal kapcsolatos funkciókat nem szeretném bő lére ereszteni, beszéljenek helyettem a képek.Ár
Jelen pillanatban úgy találtam hogy legolcsóbban az ufós boltban lehet hozzá jutni 21.490 Ft-ért. Az árak a netes találatok jelen állása szerint 21.490 Ft és 23.730 Ft között mozognak. Ezért egy új eszközt valamint 2 év gyártói garanciát kapunk.Összegzés
"Ki is lehet a célcsoport?" tehetjük fel a jogosan kérdést. Én igazából kettő ilyet látok. Illetve másfelet, mert a két halmaz kissé fedi egymást.
Aki Viper Mini-t szeretett volna, de az már nem kapható újonnan sehol (legutolsó ismert ár 17.990 Ft volt a netes kereséseim alapján) használtat pedig nem szeretne venni.
Aki eddig Viper Mini-t használt, de az valami miatt tönkrement és szeretne egy ugyanolyan formájú rágcsálót magának. Cserébe kap egy újabb generációs optikai kapcsolót valamivel 3 grammal alacsonyabb tömeget.
Nálam egyelőre még marad kicsit hosszabb távú teszten aztán meglátjuk mi lesz a sorsa..
-
-
FireKeeper
nagyúr
tetszik hogy ez is tud a vezetékes meg a 2.4G mellett bluetooth-t is, jól jöhet olyan elborultaknak mint én, aki viszi melóba is. megesett már hogy elhoztam az egeret, de otthon hagytam a vevőjét, aztán dolgozhattam szar kölcsön irodai egérrel. chipset tudja, szóval csak implementálás, meg még egy kapcsoló kérdése a dolog.
-
-
-
-
-
Kysona M600 egér, olcsósított edition
[link] -
-
-
dqdb
nagyúr
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Evil Snowman
üzenetére
ha a néha 7ezer (!!!) forintért anno kapható viper minihez nézzük, aminek ez kvázi a szarabb változata, akkor ez is elég vérlázító.
-
ferni
őstag
Xtrfy M8 ami szóba jöhet még talán, amúgy is szeretem, ha ennyire lent van a gomb/low profile és ha a Superlighton találtam fogást ezen is tudnék tippre.
Ki is fogytam a lehetséges opciókból amik jók lehetnek és összességében az M8 az egyetlen, aminek van valami értelme...

De ennek se jó a latency szóval a fene tudja kajak.........
-
saen
veterán
Én vettem még tavaly év végén SS-t, pont azt amit írtál. G703-at váltott a céges gépen, 50€-ért házhoz jött, ennyit szerintem megért. Excelhez nem kell a legjobb technológia. Amit én észrevettem az az, hogy nem olyan stabil a kapcsolat, mint Logitechnél, ha lekapcsolt állapotból hozom vissza, lassabban találja meg a kapcsolatot. Munkában nekem ennyi amit észreveszek, egyébként rendben van. Persze a tesztek nem hazudnak, mindenhol azt hozzák ki, hogy gyengébb/lassabb a rendszer, mint pl Logitech, így játékhoz nem vennék ilyet, max single playerhez.
-
ferni
őstag
válasz
Synthwave
üzenetére
Én meg tipródok itt egy Steelseries Primi Mini Wireless-en hetek óta, de most már nem érzem magam annyira rosszul, hogy valaki ilyenekre is képes költeni a pénzét...

G Pro Superlight a másik opció még, akarok egy wirelesst, ez a kettő volt, ami használhatónak tűnt és volt rajta fogás nekem, még az xlite v2 mini se volt kényelmes.
Csak az első nehéz. a második meg fene tudja.
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Na EZ tényleg egy abszolút fölösleges lépés volt.

Tudod, beszéltünk már róla, hogy mi a követendő eljárás, ha úgy érzed, kezd felhalmozódni az égetnivaló bankó.
-
Berögződés, hogy mindent kikapcsolok, ha nem használom. Korral jár.
Más. Nem bírtam magammal és teszt jelleggel berendeltem egy ilyet.
Razer Cobra - Gamer egér | Alza.huBár nem vagyok már vezetékes párti, de egy próbát megér. A túlsúlyos wireless változat 60+ ezer forintért meg szvsz vicc kategória Razer ide vagy oda.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ez egy bazaltosított HSK-ra emlékeztet.
-
Scale
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Nálunk meg pont az a baj hogy mini wireless logitechet ami nem lehet tenyerelni normálisan
-
Scale
őstag
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Már csak az a kérdés miért kapcsolod ki?
-
-
Mephike
őstag
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Tényleg nem kötözködésből, de az egér alja nem teljesen mindegy, hogy néz ki? Kb. sosem fogod nézegetni, viszont a -10gramm azért érezhető különbség. Vagy neked számít az alja is?
-
Zaied
addikt
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Van erre egy megoldás, például puretrakéknál egy pont akkora cimke van az egér alján, ami lefedi a lukakakt, így eszedbe se jut hogy nem teli elemről van szó
. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Nulla sufni vibe-ja van, de ahogy érzed. Nálam kb. az első dolog lenne a bevásárlólistán, ha V2 Prót akarnék.
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Egy ilyen nem kell a Viperedhez?

-
Sajnos csak most tűnt fel, hogy érkezett a Viper V2 Pro-hoz egy firmware update, ami az alábbi hibákat orvosolja:
- Fixed mouse unable to sleep issue
- Fixed DPI causing cursor to skip issueBár nálam egyik sem jelentkezett, jobb a békesség alapon feltettem.
Akit érint az innen tudja letölteni, valamint szintén itt van egy step by step installation guide is. -> Razer Viper V2 Pro Firmware Updater | RZ01-04390
Minden más Razer egérhez pedig ezen az oldalon lévő listából kiválasztva tudják az érintettek csekkolni, hogy jött-e firmware update a rágcsálójukhoz avagy sem. -> Software and Firmware Updates for Razer Peripherals
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Pulsar Xlite wired/Xlite V1 Wireless/Xlite V2 Wireless
G-Wolves Skoll SK-L
Vaxee Zygen NP-01
Vaxxe Outset AX
Zowie EC1-C/EC2-C
Xtrfy M4/M4 Wireless
Pwnage Stormbreaker
ASUS ROG Gladius III Wired/Gladius III AimPoint
SteelSeries Prime wired/Prime+ wired
szódával Logitech G502X wired
szódával Razer Basilisk V2 -
Scale
őstag
Razer Deathadder V2 formájára, méretére milyen egerek hasonlítanak a legjobban? Néztem eloshapes-en, rtingsen különböző ajánlott egereket de egyik se volt úgymond közel hozzá. Vagy másképp kérdezve egy Razer Deathadder 3.5g (V2 kasztni) után mi az ajánlott egér a V2/V3-on kívül tenyeres fogáshoz, átlagos (~19cm) kézhez? V2 minit ahogy néztem már nem a legkényelmesebb erre a célra.
-
HDAdriano
tag
Sziasztok!
Új Vaxee XE-nél a görgő gombja lenyomásnál zörgős/ropogós műanyag hangot ad, illetve oldal irányú terhelés esetén a mikrokapcsoló fele mintha lötyögne.
Szerintem valami hézag van a görgő tengelye és a mikrokapcsoló között.
Vagy a mikrokapcsolóban a kellőnél több hézag van és annak a lötyögését érezhetem..
Ezzel a hibával lehet garanciáztatni, vagy oldjam meg magamnak?
Válaszokat előre is köszönöm! -
Scale
őstag
Melyik üzletben van kiállítva aránylag a legtöbb egér? Főleg az ajánlott kategóriákból.
-
Zowie EC2-CW első benyomások
pro
- jó a fogása, úgy tűnik nem kell rá grip (egyelőre)
- határozott a scroll, de nem annyira durva mint a vezetékes EC1 C-n volt
- gombok nem lötyögnek, nem zörög vagy nyekereg az egér
- jó a töltés megoldása ezzel a bazinagy receiverrel
- pont megfelelő a görgő nyomáspontja
kontra
- nehéz/nehezebb mint a versenytársak
- a talp csúszhatna jobban, de majd talán bekopik
- 3370-es szenzor, de igazából játékban aligha lesz észrevehető
- a DPI állítás azért kicsit körülményes szoftver nélkül, aki szereti állandóan állítgatni annak nem ez lesz az egere
- drága
-
Ispy
nagyúr
Én meg addig variáltam míg második egérnek is egy xlite v2 minit vettem, csak kékbe, hamár a retrót nem forgalmazzák nálunk, az első benoymások....ugyanolyan, mint a fehér.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
FireKeeper
üzenetére
Pont azért, amiért egy 150 dolláros egérbe Omron (20M)-eket, az aljára meg papírvékony PTFE-t raknak.
Mer gyökerek.

Egy ~40 grammos G305 Hyperlightért pengetnék csúnyán.
-
FireKeeper
nagyúr
tegnap pánikvásároltam egy X2 minit de az az igazság hogy az se jött be 100-ra
kicsit lapos, kicsit rövid. asszem az lesz a megoldás hogy elvegetálok augusztusig a Dragonfly-al, X2 mini megy vissza apróra, és bepróbálom majd az X2H-t a magasabb hátsó púppal, csak kerülne már fel eloshape-re... még az is lehet nem a mini lesz belőle majd.miért nem képes tényleg a logi csinálni egy G305 superlightot vagy egy wireless G303-at ahol nem nyúlnak hozzá a formához mint a shroud-nál? belefulladnának a pénzbe, úgy vinnék, főleg az előbbit
-
rbkzndrs
tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Okés köszönöm az infókat!
A tegnapi nap során sikerült egy Xtrfy M4 Wireless-t beszerezni, szóval megvan az igazi.
Ennek ellenére nagyon szimpatikus volt Lamzu Atlantis, a mini verzió nekem kicsi volt lelógott róla az ujjam, de a normál nayon kézre állt. Az árkülönbség mellett döntöttem a Xtrfy mellett Pixelben le volt akciózva a fehér színű.A dobozhoz jár két darab fehér színű keycap (nagyon fontos!!)
, egy matrica (szintén extrán elegedhetetlen), viszont a user guide mellett egy más kialakítású, cserélhető egérborítás (egérhátulja?) és egy mágneses csavarhúzó is a csomag tartalmát képzi.
Szóval ilyen szempontból is teljesen kielégítették az unboxing élményt
Az egér szoftverébe az a fura, hogy nincs. Mindent az egéren kell állítani ami elsőre nehézkesen ment, de kis gyakorlás után belejön az ember. Ennek ellenére az első kapcsolódás a géppel nagyon egyszerű volt nem kellett semmiilyen programot letölteni stb, csak egy kis odafigyelést igényelt a kézikönyv amiben minden beállítás érthetően le van írva.
Este már ki is próbáltam nagyon kényelmes és meglepően könnyű, szóval reszkessen mindenki az online céllövöldékben
Köszönöm a segítséget mégegyszer
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
rbkzndrs
üzenetére
Ja, egyébként Vaxee biztosan nem lesz semmilyen boltban. Kizárólag a gyártótól rendelhető. A cégről annyit kell tudni, hogy Zowie-ból kivált emberek alapították, összeállván egy japán CS próval, és a dizájnfilozófia, meg az összeszerelési minőség Zowie szint.
Van egy Zygen NP-01-em, és finom. Zsír a forma, anyagok, összeszerelési minőség, gombok, full PnP, a minimalista doboz, bungee-val még a kábel is (!). A görgőt kivéve, de mivel a Logi MX300/MX500-nál sem éreztem dealbreakernek az ominózus görgőt, bár nem ideális, de tudnám élni. A bal és jobb klikkjei meg a kedvencem; nagyon könnyed, feszes, közepesen taktilis. Huano Black Shell Pink Dot kapcsolók leválasztott főgombokkal ----> $$$, egy picit lightosabb Omron D2F-01F-re emlékeztet. Csak ~76 gramm, ami ugyan nem számít "nehéznek", de nekem sajna már puszta fiziológiai okok (romon lévő ízületek, egy tollat nem tudok 5 percig fogni fizikai diszkomfort érézs nélkül) miatt is muhhhh.
Ha irritáció/konkrét fájdalom nélkül bírnám tartósan a 68-75 grammos egereket, valószínűleg rég egy szép színes Vaxee-t mainelnék, bár ez már szubjektív adalék.
Amúgy jobb a könnyebb. muhaha. Most G-Wolves HSK Hyperglide pöttyökkel + Artisan Shidenkai XSOFT, but I'm comink, Zaunkoenig, sooner or later...

-
válasz
Leavemealone
üzenetére
A görgője sztem nem a legjobb most ezeknek a razereknek, de amúgy nyugodtan vehető.
-
Leavemealone
tag
A Deathadder V3-at találtam, árban is elég jó, és az egyik legjobb érzékelője van?! Kisebb a súlya is. Valakinek tapasztalat, vélemény? Az ajánlott listán rajta van azt látom

-
Leavemealone
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék, legalább 5 éves Logitech G502 Proteus Specturmom le szeretném cserélni (teflon kezd lekopni és az egyik oldalsó gombja lötyög) egy legalább ilyen jó példányra. Kompetitív FPS-ekhez használom, és az egyedüli amit hátránynak éreztem benne a nagyobb súlya. Mit ajánlanátok? 1200 DPI-n használom, de játékokban inkább a low sense ami jobban fekszik. Ez a palm gripes kialakítás kényelmes. Szeretem, hogy vannak rajta ezek a plusz gombok, csak azt nem érem hogy a DPI kapcsoló gombot miért nem lehet programozni, illetve a bal klikk melletti két gombot ami a dpi állításra van. Kb ez a 20-30k-s árkategória lenne és mindenféleképp vezetékes kell. Köszii
-
rbkzndrs
tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Hát nem véletlenül jövök itt a hülye kérdéseimmel mert tudom, hogy a szamurájok vevők erre és érdemben segítenek is.

Ezek nagyon szimpatikusak!
A holnapi nap folyamán benézek a pixelbe mert úgy látom, hogy elég sok van nekik az ajánlott egerekből.
Felírom miket kell megnézni mert ennyi tuti tippet nehéz észben tartani
Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget!
-
válasz
FireKeeper
üzenetére
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Synthwave
üzenetére
Szimmetrikus vonalról talán még a Ninjutso Sora, a Lamzu Atlantis Mini és a Pulsar X2 mini is megérhet egy misét.
Vagy egy G-Wolves Hati HT-S Classic. Ez amúgy létezik wirelessben is.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
rbkzndrs
üzenetére
Na, egyből nem ajánlom annyira a V3-akat, meg a sima Xlite-ot, mert szerintem nagy lenne neked, pláne extended fingertipre. Meg eléggé meh lista (GPXS, mert határozatlanság van, és talán nem fog vele nagyon mellényúlni az ember, a sima GPW-t már nem ajánlott megvenni, hacsak nem fillérekért apróról, az MM731 tejfölösdoboz betegeskedő wirelessel, a Sabre Pro imo böszme nagy lenne neked, G703/Mamba Wireless a ne komolytalankodjunk már történet stb.).
Ezé nem holmi nindzsáktól, hanem dróthuszár utcai szamurájoktól szerzünk listát.
Akkor
Pulsar Xlite V2 mini
Xtrfy M4 Wireless
Vaxee Zygen NP-01s Wireless
Zowie EC3-CWEsetleg még egy Xtrfy M8 Wireless is bepróbálható.
Vezetékesben meg Razer DeathAdder V2 Mini, Vaxee Zygen NP-01s és G-Wolves Skoll SK-S (Mini). Az utóbbi asszem' még van Pixelben 15-re leakciózva, és annyiért eléggé ajándék, főleg, mivel a fémdobozban mellékelt extrák megérnek alsó hangon 5 rongyot.
-
rbkzndrs
tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Bocsánat a képbeküldés nem sikerült csatoltam azt is hozzá.
A kézméreteim 17.5cm hosszú 10.5cm széles
Palm és extended fingertip között váltogatva (munkára az előbbit játékra az utóbbit, akkor felemelem a tenyerem végét az egérpadról és jobban behajlítom az ujjaim.) Egy paracordos G102-t szeretnék leváltani mert úgy érzem kinőttem
Keretemet tudom növelni akár a DA3 pro-ra is ha azt mondjátok, hogy sokáig jó lesz, de azért már alaposabban megfogdosnám és azt vidéki MediaMarktban nem találtam sajna.Remélem át tudtam adni a vásárlás okát/problémáimat

Igazából nem sürgős a vásárlás köszi a tippet a Pulsarral kapcsolatban.
Ez lett volna a kép:
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
rbkzndrs
üzenetére
Nehéz, és a V3 minden tekintetben komolyabb széria. Számottevően könnyebb (ami nagyon nem mindegy, főleg játszani), jobb szenzor (a régiben sem fos, de érted), 1000 helyett 8000 Hz a maximális polling rate (ha ez számít), jobb kapcsolók, tenyétámaszról le vannak választva a főklikkek (szerencsésebb konstrukció, általánosságban véve jobb a klikkek feelje az ilyeneknek, feszesebb, konzisztensebb, kevesebb a holtjáték) és a forma sem egészen ugyanaz (szerintem jobb, mint a régieké, de ez persze szubjektív).
A linked nem menti el az általad beírtakat. Könnyebb lenne mondani valamit, ha tudnánk pontos kézméretet, fogást és anyagi keretet. Ha harmincegy-kétezer és mindenáron DA, akkor sima DA V3, még akkor is, ha vezetékes. Amúgy paracordja van, szóval egyáltalán nem para, ha meg rögzíted (két darabka szigszalaggal vagy egy bungee-val), effektíve wireless szint; ezek már nem olyan madzagok, mint a néhány évvel ezelőtt trendi, acélsodrony-szerű fonott vackok.
A G PRO X Superlightról ezt gondolom.
Nagyobb fajta jobbkezes ergóban ott van még a Pulsar Xlite V2, viszont itt meg lehet, hogy érdemes várni augusztusig, mert a jön a minden szempontból továbbfejlesztett V3 (plusz ez lehet, hogy még lejjebb tolja az egyébként így is emészthető árat). A Glorious Model D Wirelesst azért nem írom, mert ott lehetnek QC problémák, nem az über összeszerelési minőségéről ismert a gyártó – persze ettől még ki lehet belőle fogni jót.
-
-
rbkzndrs
tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Pont a wireless lenne a fő szempont csak gondoltam abból az ársávban amiben a v2pro van kijön egy normál vezetéknélküli egér.
Szerinted miért nem lenne érdemes a v2pro-t választani?
A rocketjump-os egérkerső oldalon ezekre az egerekre hozott találatot amelyek kézméretre stimmelnének. Ezt és az egérajánlót összefésülve úgy látom még a Logitech G Pro X Superlight lenne jó, keresek egy mm-et ahol meg lehet fogdosni.
Vagy lenne valamilyen más javaslat?Köszi a segítséget
-
rbkzndrs
tag
Szuper köszi a választ!
Nem akartam itt ennyire felborzolni a kedélyeket és azonos tető alá hozni egy priust és egy crovettet
(#95200) Synthwave
Igazából csak a silent klikk volt ami felettébb érdekes volt számomra.
(#95197) Viktor77
Jogos ezzel már maradandó sérülést lehet okozni ha valakit fejbedobsz
Még egy olyan kérdésem van, hogy a Deathadder v2 pro illetve a Deathadder v2 hyperspeed x között a gombokat leszámítva mik a különbségek? Illetve, hogy lehet, hogy a v2 pro drágább pedig korábbi konstrukció?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Honda topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.