-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
Értem én, de tudod az egér is nagyon szubjektív kinek mi jön be fogásra.
A kábel meg hát... Van az amikor megszabadulsz valamitől, és sose kívánod vissza.
Én már szinte csak a G305-öt használom, szerintem pincer claw-ra baromi jó.FireKeeper:
A Cobra Pro-ra gondolsz, ami 77Gr? Nem a világ, a baromi nehéz nálam 90gr fölött kezdődik. Nyilván az ára miatt felejtős.
Inkább arra leszek kíváncsi, hogy a Vipera miniből mit hoznak ki ha megjön a WL verzió. Az bejött fogásra is, de kb 2x használtam, azóta pihen a polcon a dobozában a DA minivel együtt. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
De lényegesen könnyebb is, ami nem mindegy, plusz Kailh GM 8.0-k helyett optikai kapcsolók. Az sem feltétlenül elhanyagolható differencia. Meg bár a kábele jóféle, de a wireless azért jobb.
---------------------------------------------------------------------------------
(#94970) iszoke: Nem hinném.
-
-
weri
senior tag
Hát kb. akkor szedtem szét az egeret amikor a CoD WW2 kijött hogy a lötyögést fixeljem de, amugy semmi baja nem volt (szerencsére). Lehet hogy jobban is jártam hogy nem küldtem gariba e-miatt a probléma miatt és nem is bánom. Eddigi legjobb és legjobban kézre álló egerem
Remélem még sokáig hibátlanul fog működni -
Acheron
őstag
Nekem szerencsére a G403 is kézre állt (előtte egy G5 -öt nyúztam), ilyen téren nem volt vele problémám. Ennél is jobb volt számomra a fogás a Razer Deathadder Elite -nek, de azon is ugyanannyi volt a gomb, mint a g403 -on. Így lett végül G502 (nekem ez is jól passzol, egyedül a "sniper" gomb van picit messzebb a kelleténél, de nem vészes).
-
-
Zοltta
senior tag
402 pont az űrhajó jellege miatt nem jön be xd meg ,hogy csak kéken világit. 502.. fél tégla nem volt a kezemben, de tuti ,hogy far nehéz ha emeled.
Nézegettem , most a DA Elitet... de ott az oldalsó gumi egy idő után meleg hatására nálam már ragadt a chromamal, és mivel nem akarok szenvedni vele, így hogy rgb-s a 403 és kb hasonló forma + súlyozható, ennél ragadtam, le... csak még nem tudom melyik boltból vegyem ahol nem a lötyögős görgőset kapom meg...
-
sepsi0
őstag
Én ezeket tervezem venni csak várok akcióra:
Orico LH4-U2 (ez volt már 6.99)
Orico 4 Ports USB3.0 (ez meg 12)
Nem tudom milyen, még nincs, de Orico...
-
ribizly
veterán
Én lehet most megvenném azt amit linkeltél, mert tényleg jónak tűnik.
Itthon kb. a Zowie Camade meg a Razer Mouse Bungee-ja van és ennyi.
Vannak még alternatív megoldások:
Van a The Z mouse bungee-ja, ami elég szolid és mégis korrekt megoldást nyújtana, de külön nem kapható.
Vannak a rusnya megoldások (ilyen skorpió szerű csodák), de azokkal inkább riogatni lehetne szerintem.
Van az olcsó ebay/ali-s vacakok, amik kb. a Razer megoldásait másolja.Egy dolog mondható el:
A rugós megoldása mindegyiknek tuti, ami gond lehet az az asztalratapadás. De jellemzően az is egész jól szokott működni.Még érdemes futni egy kört a binder csipesszel is, ha rá lehet haraptatni az asztalodra.
-
Zοltta
senior tag
Ninja itt , mutatja ,hogy éppen csak bele tudja rakni a Logi kábelét a DA kábele meg pont jó. Zowie Camade Videó róla. ( amit először rak bele az a Logié )
Én is filkózók a G403-on egy DA chroma után
-
Fitzgerald
veterán
Nekem az alkarom van a pad-en, úgy mozgatom a csuklómat. Palm grippel elsősorban az a bajom, hogy ha oldalra rántom az egeret sokkal lassabb, lomhább vagyok, mint claw fogással. Magasabb DPI-vel persze lehetne kompenzálni, de a másik probléma az, hogy a fő gombokat is lassabban nyomom így, az meg legalább annyira élet-halál egy fps-ben mint a célzás (ami igen jól megy claw fogással is). Ujjheggyel nem kicsivel gyorsabb a dolog.
Más: Kb. 6 óra játék után eléggé kezdek hozzászokni a DA Elite-hez, keményebben fogom két oldalt.
Szerintem lassan leszek olyan jó vele, mint a G403-al. -
A G502-ről anno nekem is az űrhajó jutott az eszembe, és hónapokig ki se próbáltam, mert kinézetre kényelmetlennek tűnt. Aztán egyszer mégis rápróbáltam, és jött a wow faktor. Az én maximum átlagos méretű kezembe szuperül illett, és a súlyával se volt bajom. Viszont ha hajlamos a görgője beszarni az oldalirányú terheléstől, akkor nem jöhet sajnos szóba.
18 centi körüli kézbe -leginkább palmos fogással- átlagosabb kinézetű jó egerek mostanában szerintem ezek:
- Deathadder Elite
- Cougar Revenger S
- Zowie EC1-B (EC2-B is esetleg)
- Logitech G403
- Cooler Master MM530
- Thermaltake Ventus X Optical
- Steelseries Rival 310Ennél több nem is jut eszembe, pedig biztos van még néhány.
-
ribizly
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest