Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena

Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át! (4 éve frissült utoljára, a rögzített postban lévő kérdéseket megválaszolva tudunk segíteni a megfelelő egér kiválasztásában)
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
marton20
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni a lenti specifikációknak megfelelő egér kiválasztásához.
Logitech G305 nem jött be a hangos klikk miatt.1. Mennyi a keret? max 25k
2. Használtpiac játszik? Nem
3. eBay, külföldi rendelés játszik? Nem
4. Mire használnád az egeret? Munka, videóvágás
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? Fingertip
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben. 20 cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? Passz
8. Egyéb igények: vezeték nélküli, oldalt legalább egy-egy gomb, halk klikkelés.Előre is köszönöm!
-
formula01
senior tag
Ez már sajnos túlmegy a kereten. Valahol muszáj határt szabnom mennyit szánok rá, mert mindig lesz egy jobb, és határ a csillagos ég.
40e fölé semmiképp nem szeretnék menni, az a legteteje. De köszi az ajánlást, ha lenne a közeljövőben egy akció, és még aktuális lenne, lecsapnék rá.
Az MM712-vel van egyébként valami probléma, amiért nem annyira ajánlott?
-
-
-
formula01
senior tag
Még nem adtam fel, hogy találjak 1 egeret amit tudok 2.4 GHz USB + BT-vel is használni.
Amit eddig próbáltam:
DA v2 Pro - Borzalmasan recsegő hangot adott előre görgetésnél a görgő + kényelmesnek éreztem munkához, de kicsit nagynak játékhoz
Orochi v2 - Kb tökéletes lett volna, de 2.4 GHz USB-vel használva olyan interferenciát csinált, hogy kb. ahogy bekapcsoltam instant kinyírta a netem, vagy tizedelte a sebességét.Cooler Master MM712 mennyire vállalható választás lenne?
Van még esetleg más olyan egér, ami minőségben, üzemidőben is vállalható, és működik BT-vel is? Nagyon max 40e-t szánnék rá.
Köszi a segítséget előre is.
-
-
N3G4TOR
csendes tag
válasz
CriticalHit
üzenetére
Igen már egy hasonló megoldást készítünk elő. Köszönöm a pozitív hozzáállást mindenkitől!
-
rbkzndrs
tag
válasz
Itachi82
üzenetére
Szia!
Szerintem egy Logitech G102-vel nem lehet mellé lőni!Hozzá lehet érdemes beszerezni egy paracord kábelt és teflon talpakat akár.
Én ezzel a kombóval nyúzom az egerem már régóta és számomra bevált.
-
Itachi82
aktív tag
Csá all!
Tesám szeretne egy új egeret.
Tudnátok ajánlani párat.1. Mennyi a keret?
20k max.
2. Használtpiac játszik?
Nem
3. eBay, külföldi rendelés játszik?
Nem
4. Mire használnád az egeret?
Játék, minden féle.
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
Fingertip
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben.
17cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
Nem tudja.
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
Oldalt 2 gomb. Kisebb fajta legyen. -
Tenten zero gravity egér, na erre kíváncsi leszek [link]
Az a másik, hogy Atlantisból kijött egy V2-es változat is? nagyobb talpak vannak rajta és ennyi?
-
Balazs_
senior tag
Sziasztok!
Most egy Logitech G502 Proteus Spectrumot használok, kezdi a jobb egérgomb megadni magát. Megpróbálom kicserélni a switch-et, de jobb lenne, ha lenne B tervem, ha esetleg nem sikerül megjavítani.Szeretnék tanácsot kérni, az összefoglalóban nem találtam olyan egeret, amilyenre nekem szükségem lenne: jobb kezes vagyok, FPS-MOBA vonalon mozgok, az egér súlya teljesen mindegy (G502 100g+, ennek ellenére ez sose volt gond), újat szeretnék, vagy itthonról, vagy a gyártó hivatalos EU boltjából. 25eFt-ig szeretnék elmenni, nem kell, hogy vezetéknélküli legyen.
Ami számomra egy nagyon fontos funkció, azt Logitech-ék G-Shiftnek hívják, egy egérgomb megnyomására a bal és jobb gombot kivéve, minden másik gombhoz hozzárendelhető egy másik funkció (pl. hangosítás, számléptetés, billentyű gomb lenyomás).
-
Zaied
addikt
válasz
CooLM@$TeR
üzenetére
CooLM@$TeR
Arra próbáltam utalni hogy nem hiszek a véletlenekbe. Nem vagy aktív ezen a fórumon, beszélünk egy boltról és te hirtelen itt teremsz és pont ismered azt aki csinálja.
Nem kötekedésből írtam, kötelességem ellenőrizni, hogy van e közvetlen érintettség, mert ugye az akkor már tiltott reklám a fórum szabályai szerint(kivéve ha fizetnek a lapcsaládnak, fizetett hirdetés formájában)N3G4TOR
A jó árú perifériákat bírjuk, minél előbbi indulást kívánunk!
Elég lett volna egy hozzászólás is... -
N3G4TOR
csendes tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Fejlesztés közben egy kis baki történt, ezt jelenleg orvosoljuk. Elnézést kérek, ha ez gondot okozott bárkinek.
-
CooLM@$TeR
tag
A tények kedvéért: amikor én "megidéződtem" ebbe a topikba, az még évekkel a te Ph!-s regisztrációd megszületése előtt történt.
Ma reggel feltettek egy kérdést, és mivel majdnem 10 órán keresztül nem jött rá válasz, ezért gondoltam én majd reagálok.
Azóta viszont "megidéztem" egy hivatalos személyt is az ügyben, így már remélem mindennel elégedett vagy. -
-
N3G4TOR
csendes tag
válasz
formula01
üzenetére
Szia,
Az oldal fejlesztői közé tartozom és ahogy CooLM@$TeR is írta, az oldal még fejlesztés alatt van. Egyelőre még nem szándékozunk a nyilvánosság elé tárni, mivel van még munka vele:-) Ha bárkinek kérdése lenne, nyugodtan írjon. Köszönöm mindenkinek a megértést!
-
válasz
CooLM@$TeR
üzenetére
Ez ok, de így elég béta állapotú és ott vannak a termékek árral meg minden egyébbel.
-
Zaied
addikt
válasz
CooLM@$TeR
üzenetére
Olyan hirtelen tűntél itt föl, mintha megidéztek volna

Minden más esetben ott a fogyasztóvédelem...
-
CooLM@$TeR
tag
Szemmel láthatóan bőven lesz még melójuk az oldallal: mikor 3-4 hete először hallottam erről a projektről, akkor azt kérte tőlem, hogy egyelőre ne "reklámozzam" az oldalt, mert még javában zajlik a funkciók tesztelése. Nem is én hoztam fel itt a topikban, hanem te.

Annyit tudok mondani (miként már fentebb is írtam), hogy idővel remélhetőleg minden a helyére kerül, és versenyképes árakat tudnak kínálni.
-
CooLM@$TeR
tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Ez nekem is feltűnt és tényleg zavaró, főleg mivel lektoráltam is már nyomtatásban megjelent magazint, fordítást. Mivel semmilyen szinten nem kapcsolódok ehhez a projekthez, így beleszólásom sincs, de majd alkalomadtán jelzem a srácnak.
formula01: Passz, nekem továbbra sincs közöm az oldalhoz, csak az egész projekt mögött álló személyt ismerem. Én is kb. 3-4 hete tudok az oldal indulásáról, és hogy ez a telefonszám most csak egy placeholder vagy tényleg valós, őszintén szólva fogalmam sincs. A kapcsolatteremtő lehetőségek közül az általános ügyfélszolgálati email cím vagy a feltüntetett Discord/Facebook közösségi felületek is szóba jöhetnek még.Ha felmerül még majd pár kérdés akkor nagyon szívesen rákérdezek majd.
Az árak tényleg jónak tűnnek, maga a srác pedig teljesen megbízható, ezt meg tudom erősíteni mivel sok éve ismerem már. A projekt mögött álló csapat és a fejlesztők létszámáról nem tudok semmit, ezek nem is tartoznak rám.Mint minden új dolognak, ennek is kell hagyni egy kis felfutási időszakot; idővel remélhetőleg minden a helyére kerül.
-
válasz
CooLM@$TeR
üzenetére
A postázási lehetőséget nem is látom, lenne mit fejleszteni az oldalon.
-
FireLord
aktív tag
Sziasztok,
Milyen egeret ajánlanátok a következőre?
- Vezeték nélküli
- Munka 99% Macbook(Macos), jó lenne ha működne stick nélkül, de ha csak azzal megy az sem baj
- Játék 1% nagyon ritkán (League of legends)
- Jelenlegi amit kiváltana: Logitech M330 (jó lenne ennél nagyobb)
- Régen volt két MX518-am is, nagyon szerettem, szóval ha lenne valami wireless ami nagyon hasonlít rá fogásban, érzetben, jöhet
- Ár: max 35kKöszi

-
formula01
senior tag
válasz
CooLM@$TeR
üzenetére
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
CooLM@$TeR
üzenetére
Már csak az a kérdés, hogy az ott megjelent cikkek címeinek miért van minden egyes szava nagy kezdőbetűvel szedve...
Sorry, de megmegyek az ilyesmitől.
-
revonz
csendes tag
válasz
CooLM@$TeR
üzenetére
Ha tényleg legit az oldal, a Lamzu Atlantis több színben is jó áron van (33.850 Ft). Elgondolkoztam rajta, hogy veszek is egyet
-
-
válasz
nyunyu
üzenetére
Igen, igen
Nem bántam volna (szigorúan lelkileg, ha G széria).
Nincs bajom a nehéz egerekkel, nekem az a lényeg, hogy térfogatra nagy legyen, nem játszom (szinte egyáltalán).Synthwave: az első tetszett is nagyon, aztán megnéztem az árát
Gondoltam megnézem a hozzá kapható billentyűzet árát is... nem kellett volna. Nekem ez eggyel felsőbb polcos termék, mint amit hajlandó lennék érte kifizetni. -
Lamzu Thorn és Maya mikor lesz már elérhető? Elvileg április végén kellett volna érkeznie.
-
FireKeeper
nagyúr
mechkeys-ről rendelt már valaki? kb milyen szállítási költséggel dolgoznak, illetve kell-e tartani vámtól, áfától?
-
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni!
Jelenleg egy logitech g700-as egeret használok.
Szükségem lenne egy hasonló méretű szabad görgős kábellal használható és tölthető vezetéknélküli egérre, ami még bluetooth kapcsolatot is tud.
Mac minihez használnám, de néha a windows-os gépemmel használnám.
Tudtok ilyen egérről

-
Amilo02
aktív tag
Üdv!
Van egy M350 Logitech egerem amit már vagy egy éve használok. Bluetoot kapcsolattal(stick nélkülű) olyat csinál, hogy "szaggat" kurzor amikor mozgatom. Kicseréltem az elemet az egérben, de nem segített. Nincs más bluetoot egység a közelben ami bezavarhat.
Beletettem az USB-s vevőegységet a notebookba, és ha annak a segítségével van összekapcsolódva, akkor ez a fajta "kurzor szaggatás" megszűnik.
Valakinek van ötlete i lehet a gond? -
dqdb
nagyúr
Az Xlite V2 wireless 6-8 napot bír napi ~10 óra használattal egy soha ki nem kapcsolt gépre kötve.
Eleinte azt hittem, sokkal jobban fog zavarni a rövid üzemidő, de a gyakorlatban ez már tűréshatár felett van, és a gyári kábel tényleg nagyon jó (=alig észrevehető), ha mégis tölteni kellene.
-
gamerslife.hu-ról innen rendelt már valaki? elég ismeretlen oldalnak néz ki.
-
-
-
formula01
senior tag
Lamzu Atlantis illetve Pulsar Xlite v2 mini akksija mennyit bír ténylegesen?
Mindegyikről szinte csak jót olvasok, viszont az akksival kapcs elég sok a negatív tapasztalatot látok redditen.
-
-
Van arról valami hiteles forrás, hogy a Lamzu Atlantisból a fekete a legjobb minőségű/felületkezelésű? találtam egy webshopot ahol egy árban van minden szín.
-
Zaied
addikt
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Mert egy matricát nem könnyű hamisítani vagy lecserélni nem?
-
VironB
csendes tag
válasz
jaffa 2843
üzenetére
A képet elküldve a Logitechnek azt írták, hogy lehetnek eltérések, és ha a rendszerük a sorozatszámot felismeri akkor erdeti.
De a lényeg hogy Magyaro.. akarom mondani az ügyfelszolgálat működik!
Köszönöm a segítséget!
-
Mephike
őstag
válasz
geprombolo
üzenetére
A Pulsar egerekre tőlem is kapsz egy szavazatot.
-
válasz
geprombolo
üzenetére
Tudod, amikor idejöttem akkor tudatlan voltam. Egy sötèt fekete lyukban voltam. Elesett voltam ès tanàcstalan.
De a Mester ès a TG megmutattàk nekem a fènyt.
Viccet fèlretève èn sem ismertem, de hallgattam a tudàsra. Megrendeltem ès belezúgtam mint gyöngytyúk a takonyba.
Zseniàlis cucc. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
geprombolo
üzenetére
Fostaligára itt nem kapsz ajánlást.

-
válasz
geprombolo
üzenetére
Nekem Xlite V2-m van egy egy X2 Bruce Lee Edition ès imàdom mind a kèt egeret. Razereket cserèltem le. Maximàlisan meg vagyok elègedve velük ès az èn vèleményem, hogy zseniàlis egerek.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
geprombolo
üzenetére
Pulsar Xlite V2 mini.
-
geprombolo
őstag
válasz
geprombolo
üzenetére
Rákerestem a méretekre, rendesen meglepődtem. A Deathadder valóban veri a másik kettőt, de még az LX7-nél is hosszabb egy centivel. Kérdésem, melyik igényel kevesebb szoftveres beállítást a napi munkához? Kérdezhetem úgy is, hogy melyik kevésbé macerás? A párom szereti, ha csak használni kell és kész.
Illetve olvasom, hogy formula1-nek gondja volt az Orochival, ez mennyire lehet valós veszély? A párom laptoppal fogja használni és szó sem lehet arról, hogy a dongle-t drótra, vagy bárhova más fele dugja (nincs monitor rákötve a laposra), viszont a wifi az létszükséglet, azzal dolgozik, szóval nem zavarhatja az egér a wifit vagy fordítva.
Szóval mindent egybe vetve, Synthwave, szerinted melyik a három közül éri meg a legjobban az árát?
Szerk: Synthwave: nem tudom a fogási stílusát, anno parányi egerekkel kezdte, most egy pár hete kapott rá az LX7-re, mert az M105 (vagy mi az a vacak, amit eddig nyűtt) makacskodott. Kézmérete közepes.
Szerk2: Keze a csuklóredőtől a nagyujj végéig 18 centi, tenyere a kisujj töve és a mutatóujj töve között 8,5 centi. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
geprombolo
üzenetére
A DA V3 Pro egy palmos (nagy kézzel clawos) csúcsegér, 60+ pénzért. Alma és körte. Ha ergo kell, akkor a Pulsar Xlite V2 / Xlite V2 mini sokkal jobb vétel ár/érték szempontból, és még könnyebbek is.
De jó lenne tudni a pontos kézméretet és fogást, mert ezekhez szoktunk egeret ajánlani.
-
geprombolo
őstag
válasz
Synthwave
üzenetére
Megnézegettem az általad ajánlott G305-öt és az Orochi V2-t, elég aprónak tűnnek a videók alapján. Azért mondtam az LX7-et, mert az pont fekszik a párom nem éppen apró markában. Nekem sem nagyobb a kezem, én meg a talán még öregebb MX700-at szeretem, az váltotta le az LX7-et.
A kérdésem, hogy méretileg hogyan viszonyul a G305 és az Orochi a koxx által ajánlott Deathadder V3 Pro-hoz? Nekem ez utóbbi nagyobbnak tűnik. -
VironB
csendes tag
Élőben a régi G203 Prodigymhez képes másabb de az már jópár éves, gondoltam ez újabb kiadás azért... De a képeiden lévőkhöz képest is mas. Illetve a szenzor és környéke is eltér ennek.
Nah mindegy is küldöm vissza és nézek majd másikat, ha tudom akkor helyszínen megvizsgálom.Köszönöm a segítséget!
-
VironB
csendes tag
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Közben a Logitech ügyfelszolgálata a szériaszám alapján azt mondja/írja hogy be tudja regisztrálni és ez alapján eredeti. (Én magam is próbáltam korábban, de nekem nem sikerül.)Érdekes.
Küldöm vissza mindenképpen, illetve lehet egy ilyen értékű egér nem is érdemel ennyi figyelmet, de azért kicsit idegesítő!De pl. Zaied képe alapján kamu, vagy legalábbis más!
Zaied köszönöm! -
VironB
csendes tag
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Eddig Logitech Gaming Software volt a G203-hoz, az nem ismerte fel , de a GHUB mind a kettőt felismeri.
Tegnap én is próbáltam képeket/videókat nézni, nem sok sikerrel.
Egy ilyet találtam:
[link]Gondoltam hátha más is vett mostanában ilyen egeret aztán ránéz, hogy az övé is ilyen e.
-
VironB
csendes tag
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Ilyen gondom nem volt vele lekövet mindent, csak ez a magas LOD.
Vajon minden G102/203 Lightsync ilyen?
Mert ha igen akkor másik típus után kell néznem, mert engem zavar hogy "nagyot" kell emelni az egéren. -
VironB
csendes tag
válasz
jaffa 2843
üzenetére
(eMag) De nem akarom rossz hírét kelteni senkinek, mert még vissza tudom/fogom küldeni.
Csak nem akarok így járni mások boltnál. -
VironB
csendes tag
Sziasztok!
A régi G203 Prodigy egerem megérett a cserére, elégedett voltam vele így gondoltam ugyan olyat veszek. Végül egy G102 Lightsync lett ami elméletileg csak az RGB-ben különbözik.
Meg is érkezett de használat közben arra lettem figyelmes, hogy a LOD(Lift Off Distance) nagyobb mint a régi G203-é. A G203 kb. 1DVD az új G102 3DVD magasságnál is még kicsit érzékelt.
Majd alaposabban megnézve, az alján a szenzor körüli "gyűrű" (remélem értitek mire gondolok) is más.
A kérdésem az lenne, hogy a G102 Lightsync az ilyen, vagy én futottam bele egy gyenge vagy esetleg hamis példányba?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
válasz
geprombolo
üzenetére
Elpostázza, írtam már neki. Ajánlj be 30k+postát.
-
bzolika10
aktív tag
Na megjöttek a Kailh Silentek. Baromi halk, a műanyag pergése hangosabb, mint a gombok lenyomása. A lenyomásérzete is egész kellemes. Az élettartamáról még nem tudok nyilatkozni, de ha elromlik akkor is van még 17 darab, úgyhogy akarmikor ki tudom cserélni.
-
formula01
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Megvolt, de így is csak akkor volt vállalható, ha nem a gépbe dugtam a donglet közvetlen, végigpróbáltam 1től 11ig gyakorlatilag mindent.
-
formula01
senior tag
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Valszeg ez miatt, 2.4 GHz-s routerem van. Mondjuk ettől függetlenül semelyik másik usb dongleval nem volt ilyen problémám, legyen az egér, vagy vezeték nélküli füles. Viszont sajnos így az Orochi sem fog maradni. Az oké, hogy áthidalható a probléma úgy, hogy 2 méterre odébb vezetem a donglet, vagy a külső monitorba dugom be és nem a laptopba, de azért ez elég szükségmegoldás, nem azért akarok vezetéknélküli egeret, hogy helyette 1 másik vezetéket kelljen beiktatni.
Fnatic Bolt ajánlott egér, vagy inkább kerülendő?
Egyre inkább úgy érzem, a legjobb és legegyszerűbb megoldás az lenne ha elengedném a BT támogatást, és vennék egy egyszerű G305-t, vagy megvárnám ezt a Lamzu Mayát ami itt előkerült a topicban a napkokban, elég szimpatikusnak tűnik. Sajtreszelős egeret nem szeretnék, de ez az alul nyitott ház viszont teljesen vállalható.
Egyébként bevallom, tényleg jobb a könnyebb, így hogy most az utóbbi napokban egymás mellett tudtam próbálni/használni párhuzamosan több egeret.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- HP EliteBook 650 G9 / i5-1245U / 32GB RAM / 512GB SSD / Garanciás / Hibátlan
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De a lényeg hogy Magyaro.. akarom mondani az ügyfelszolgálat működik!