- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-KP-
addikt
találtam egy ilyet, bocs ha volt már:
szerintem még az összefoglalóba is beférne
-
drtimot
aktív tag
válasz
gantum #30045 üzenetére
Általánosságban a CoolerMaster jobb egereket gyárt, mint a Genius, minőségben és teljesítményben is. A bolt választékából leginkább a CM Xornet-et ajánlanám: [link], ez egy elég jó egér, feleannyiba kerül, mint amiket linkeltél, de mindkettőnél jobban teljesít - a mérete miatt mondjuk kicsit más kézméretre és fogásra van kitalálva. De ha mindenképp a kettő közül választanál, akkor is legyen a CM.
Persze ajánlott a téma összefoglaló átböngészése (benne a leginkább ajánlott egerek listájával), és más bolt keresése.
-
gantum
tag
üdvözletem, egérvásárlás előtt állok, a régi garanciális cseréje nem lehetséges, ezért újat kell venni, de lehetőségem van ugye kipótolni az árat.
giga egér ment tönkre, 1 év alatt 2x, így most elkerülném, a boltban sajnos szűkös az egérkínálat, legalábbis így, mert hama és giga egerek tobzódnak egymás hegyén hátán.
ez a kettő között vacilálok:
vagy
ez árban már a maximum, eléggé.
tudnátok segíteni, ki melyiket ajánlja és miért?
-
törölt tag
válasz
daniele #30042 üzenetére
Nekem a belseje kicsit mint ha másabb lenne.
Én semmilyen egér gyorsítást nem használok, fix sensen játszom, 2.2 1280x960 felbontáson -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd beállításokkal. Windows 6/11. 25G gyorsulást bírnak ezek mondjuk, de ha nagyot rántok, akkor sem hülyül be a szenzora. -
daniele
aktív tag
Igen biztos, de alap hz-en is így reagál.
-
-
daniele
aktív tag
Sziasztok.
Tegnap beszereztem használtan egy IME 3.0-át a gyüjteménybe, a problémám az lenne vele, hogy nem bírja a gyors rántásokat, csgo-ba.
Driver nincs fenn, 500Hz-re belőve használom.
Érdekesség az, hogy a másik kettő WMO 1.1a / IM 1.1 ugyan ilyen beállításokkal bírja a gyors rántásokat.Valakinek valami ötlete
-
Adam333
tag
Hello!
League of legends-hez szeretnék egy jó egeret, ami gyorsan beveszi a kattintásokat, nagyon gyorsan képes váltani, ha máshova kattintok, és nem ragad be, ha lehet olyat ahol érzem a kattintást. -
Hun Mallior
tag
válasz
kalozhun100 #30023 üzenetére
Köszi, de kicsit pontosabban, közel 30 féle patkánya van az a4-nek.
Én is néztem a A4-Tech X-718BK-et. ( bár pontosan nem tudom melyik számú a megfelelő mivel honlapjukon nem találtam méretet sem.)
Mondom most pillanatnyilag halk, 5 gombos, alap gamer egeret keresek ami nagyobb kezű embereknek is kényelmes. -
Narim
tag
válasz
kalozhun100 #30026 üzenetére
Kössz a tippet. Nem tűnik rossznak, csak 11-12eFt.
Olcsóbban nem tudsz esetleg valami alternatívát?
Nekem tényleg főleg az a fontos, hogy ne kattogjon, és ne a legpontatlanabb egér legyen, ezen kívül nincsenek nagyon durva elvárásaim.
Eddig 1-3eFt-os egereim voltak, azokkal a fő gond annyi volt, hogy hangosak.
6eFt-ig bezárólag nincs valami ötleted? -
Narim
tag
Sziasztok!
Laptophoz tudnátok ajánlani egy halk, viszonylag pontos egeret?
Nem kell rá sok gomb, 1 görgő elég, viszont éjjeli használat miatt halk kellene, hogy legyen.
Keveset játszanék vele, viszont kép-, és videóvágásra is használnám, jó lenne ha pontos lenne.
Lehet vezetékes vagy vezeték nélküli.
Az árakkal nem vagyok tisztában, remélem max. 6000Ft körül meg tudom úszni.Előre is köszönöm a segítséget!
-
-
kalozhun100
őstag
válasz
Hun Mallior #30021 üzenetére
A4TECH?
-
-KP-
addikt
Razer DA méretre jelentősen nagyobb mint egy Copperhead/Diamondback?
-
Hun Mallior
tag
Hali.
Kicsit nézelődtem és nem sok érdemleges egeret találtam. Amit most használtam kábel gondjai adódtak és garanciális csere felejtős lesz mert kihaltak Mo.-ról. Amim van/volt: Nexus SM-8500 (halk egér, kattanást érzed de nincs hangjanagyon bevált)
Keresni is hasonlót keresnél, most már főleg játékra akkor.
A lényeg:
-NÉMA vagy csendesebb patkány, éjszakai gépezés miatt, (meg engem kifejezetten zavarnak ezek a magas hangú kattogók)
-vezetékes (Hama Rome kilőve, meg az ára is nevetséges ahhoz képest amit tud)
-kényelmesebb nagyobb méret az átlagnál...bár sok pici gamer egeret nem láttamde nem értek a lovakhoz.
-min. 5 gombos, egy görgő elég.
-ár: 5k körül örülnék egy átlagosnak.
Segítséget előre is köszi (minden halk patkányt kereső nevében).ui: tudom: disznózsír, plusz egy ajtó, üssem agyon és nem cincog, meg az a touchpados egér ötletek nem jöttek be
ui2: mivel a gariztatás eltart egy darabig és hiába reménykedem, hogy a végére visszakapom kicserélt kábellel, addig találnom kell másikat, Náluk vásároltam és innen is választanék gari miatt. Olcsóbbak közül van megbízható?
-
BReal
addikt
Nem emlékeztek erre az egérre?
Szerintem a világ egyetlen force feedback egere. Nagyon komoly lehet.
-
Droid_
tag
Csáó.
Vezeték nélküli egeret szeretnék venni laptophoz 5 ezer forintért maximum.
Van valami best-buy a környéken, vagy nem nagyon lehet mellé fogni? -
daveoff
veterán
válasz
Corvin0716 #29997 üzenetére
Nekem 2013. március óta van meg a G500, tehát már bőven elmúlt 1 éves, és hibátlanul teszi a dolgát még mindig(persze egy logitech-nél ez a normális eset). A görgő is tökéletes, eddig ez a legjobb görgő amit valaha használtam, és minden játékban be van állítva a görgő kattintást, napi szinten játszok több órát. De szerintem egyén függő, hogy ki mennyi idő alatt amortizál le egy egeret, lehet hogy nálam 3-4 évig hibátlan, másnál meg 1 év után behal. Én sokat használom mégis nagyon megkímélt állapotban van, szerintem látnád meg nem mondanád, hogy ez több mint 1 éves.
Ha a G502 görgője hasonló lesz én már elégedett leszek, de remélem még ennél is jobb lesz.
-
kalozhun100
őstag
20cm-es araszom van. Milyen egeret ajánlanátok a kezem alá?
a lényeg, hogy oldalt legyen rajta gomb.
-
BReal
addikt
válasz
Audison #30004 üzenetére
Debreceni Media Marktban biztos van pár típus kiállítva az ajánlottak közül. Én csak úgy vállaltam, hogy megveszem az egerem, hogy előtte kézbe foghatom (mivel se MM-ban, se máshol nem tudtam megfogni). Mivel ha fogásra nem lett volna kényelmes, minek venném meg. Ez az Extreme Digitalnál volt, az is van Debrecenben. Amit én tudok ajánlani ilyen magasságban, az a Logitech G400s. Ez is szerepel a listán, ahogy sok más modell is.
-
válasz
Audison #30004 üzenetére
" Felsorolnátok párat, amire eshet a választás?"
Persze, nyisd szét az összefoglalót de az 1. hsz is ugyanaz. Aztán keress egérlistát.
Végül légy képben, hogy friss is a lista.Nem tudok kipróbálásról, maradnak az ismerősök... Egyébként kétlem, hogy a 14 napos webshop visszatérítést erre találták ki, de ha igen, akkor az rendesen átrendezi az egérkínálatot. Boltban mindenki próba nélkül veszi-viszi. (1-2 kivételes bolt ahol van próba nem számít az összes eladások 1%-ába sem)
-
Audison
senior tag
Sziasztok!
10-15ezer forint között mik az ajánlott egerek? Felsorolnátok párat, amire eshet a választás? Gamer egerek között választanék. Ha van debreceni kollega, akkor megmondhatná, hogy hol tudom esetleg kipróbálni őket.
-
Corvin0716
tag
válasz
Locutus #30002 üzenetére
Nem meghibásodásról beszéltünk, a Logitech meg nem fogja neked csak azért kicserélni az egered, mert érzetre rossz a görgőt használni, mert kissé jobban szorul vagy lötyög a kelleténél. Szerintem hagyjuk is a témát. Én most megrendeltem a G400-at aztán amikorra az beadja a kulcsot, már minden apróság kiderül a G502-ről is.
-
Locutus
veterán
válasz
Corvin0716 #30000 üzenetére
Miért térnénk vissza rá? HA 1.5 év után gond van a görgővel, akkor majd a logitech kicseréli az egeret. 3 év gar van rá, ráadásul a supportjuk is az egyik legjobb.
Tökéletes egér nem létezik, valami mindegyikben megmihálylik előbb vagy utóbb, tehát ez egy teljesen irreleváns szempont hogy mi lesz 1.5 év múlva. -
válasz
Dr. Student #29996 üzenetére
A görgő a kialakítás miatt hangisabb, nem hiba vagy ilyesmi. A DPI- úgy állítsd, hogy kényelmes legyen desktop-on. Windows egércsúszka középre, "rámutatás pontossága" off-ra, valamint a logitech szoftverben a gyorsítást tedd off-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- 2025-ÖS Vadiúj Core Ultra 7 20 Magos 20x5.5Ghz RTX 5070 12GB GDDR7 32GB DDR5 1TB M.2 Gamer Pc 2ÉV
- ÚJ ! AMD Ryzen 7 9800X3D 16x4.7GHz Gamer PC 2025-Ös RX 7800XT 16GB 32GB DDR5 1TB SSD 850W 2ÉV GAr!
- Új AM5 RYZEN 5 8400F GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR!
- Segway Ninebot G30 DII - elektromos roller
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest