Hirdetés
-
Mobilarena

Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át! (4 éve frissült utoljára, a rögzített postban lévő kérdéseket megválaszolva tudunk segíteni a megfelelő egér kiválasztásában)
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Mindegy, ebay-en megrendeltem olcsóbban!
drtimot: jelenleg egy gagyi noname olcsó laptop egeret használ, és nem panaszkodik. Szóval ha az megfelel, akkor a G100s tutira megfelel majd!
Nyilván nem egy informatikai dolgokra érzékeny, gamer emberről beszélünk, szóval nincsenek nagy igények, elvárások! -
Milo629
aktív tag
Üdv. nem értek annyira az egerekhez, eddig egy ilyen egeret nyúztam (anno ez volt Tesco-ban egy ezresé'), durván fél év alatt olyanokat csinál hogy jobb klikkre is görget egyet néha, meg ha görgetek akkor elég gyakran görget egyet a másik irányba is. Szval. eljött a csere ideje, nagy elvárás nincs, min. 2 gomb + görgő, milyen márkákat érdemes nézni, és mi az a minimum DPI amit "illik" mondjuk egy CS-hez, LoL-hoz választani. 2-3-4k lenne rá maximum, nem hardcore gamer egér kell, inkább az "erre már azt mondom normális" kategória.

-
drtimot
aktív tag
Jó az a G100s és az ára is, de ha tényleg nagyobb férfikézbe lesz, vaskos ujjakkal, ahogy írta, akkor azért vigyázni kell, mert elég kicsi és keskeny egér, kényelmetlen lehet. Persze ha látatlanban vesz az ember egeret, bármelyik kényelmetlen lehet, ezt elég nehéz megkerülni.
-
Gabesz87
veterán
válasz
drtimot
üzenetére
Valóban nem volt hosszú az első utánaolvasgatás

Használt egeret nem szeretnénk venni. Ebayről rendelnék, az nem lenne gond, de nem tudom, 2 hét alatt ideérne-e. Nem sűrűn rendelek külföldről. Bár gondolom valami elsőbbségi szállítással biztos megoldható 2 héten belül. Kérdés, mennyivel dobja meg az árat a szállítási díj.
-
drtimot
aktív tag
válasz
Gabesz87
üzenetére
Nagyon rövid lehetett az az utánaolvasás, a Devastatort itt nem nagyon szoktuk ajánlani
Nagyon gagyi egér, olcsó elektronikával, ráadásul kicsi is. Van a témának egy részletes összefoglalója, minden oldal tetején is megtalálod, benne az ajánlott egerek listájával - az ottaniak közül mind tartós és megbízható."Jó fogású" - ezt sajnos csak az úr tudja megmondani, neki mi a jó fogás.
5000 forint alatt csak ebayről vagy használtpiacról lehet igazán jó egeret venni, előbbi helyről viszont akár új, nem használt példányokat is, ezek közül néhány nagyobb méretű darab:
- Microsoft WMO, Intellimouse 1.1, Intellimouse Explorer 3.0
- Steelseries KanaHasználtpiacról a fenieken túl a Logitech Mx518 és G400 (esetleg régebbi Razer Deathadder) egereket ajánlanám, amik nagy méretűek, híresen tartósak és jó teljesítményűek, illetve ergonómikus kialakításúak - de a kényelem persze itt is szubjektív.
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Barátnőm apjának szeretnénk venni egeret úgy 5000 Ft körül kb. Kérdés, mit ajánlotok ennyiért? Inkább nagy, mint kisebb kezű, vaskosabb ujjakkal, és szeret játszani, régebbi FPS-ekkel (Vietcong, COD, MoH). Gyors utánaolvasgatás után itt a topicban a Cooler Master Devastator MS2K egeret ajánlották valakinek. Erről mi a véleményetek? Nekem egy Trust GXT 31 van, az is elég nagy méretű, bár a méretek alapján úgy láttam, a CM kisebb. Egyébként nem szükséges semmi "csicsa, feature", mint állítható dpi, és hasonlók. Csak jó fogású, és megbízható legyen!
-
zzola
titán
A4tech X-718BK
Sensor: Avago ADNS-3080Létezik, hogy 3080-as szenzor van benne?
Update: Rev.2. : 3305DK

-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
Locutus
üzenetére
Németektől még nem rendeltem semmit de ott általában a posta is drágább és az áru is, az usából és a uk-ból már igen.
Amúgy érdekes az Eu-ban hogyan tilthatja meg egy gyártó a kiszolgálást, van valami áruk szabad áramlása irányelv. Főnöknek kellett volna írni, bár németül nem tudok. -
válasz
xcvbxcvb
üzenetére
Logitechet? Nem biztos, hogy az menni fog amazonról... engem a .de-ről lepattintottak a G502-vel, hogy csak belföldre engedélyezi nekik a logitech a viszonteladást, mivel pont erre a célra van a logitechnek minden országban saját webshopja, ami amúgy nem is drágább...
-
zzola
titán
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Köszi! Ez tényleg jó árban van, idehaza 10k körüli az ára...

-
zzola
titán
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Igazából játékra szeretnék valamit. Többen írták, hogy az összefoglalóban szereplő egerekből több idehaza már nem kapható, de pl. e-bay-ről még beszerezhető. Nem szívesen adnák ki Razerre 20k-t, de 4-5k-t egy Microsoft-ra/Logitech-re igen.
-
zzola
titán
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy eladót e-bay-en, akitől megbízhatóan lehet vásárolni egeret?
Köszi! -
primalfear51
csendes tag
Bocsi a közbeszólásért, de én hozzáadnám az összefoglalóhoz a
CM Storm Spawn-t is. kevés claw grippes egér van
-
Tharkoul
tag
válasz
olivera88
üzenetére
Gyakorlatilag mindegy milyen elem van benne, de igen, a gyári. Az ilyen "energiatakarékos" egerek általános felhasználásra vannak tervezve, esetleg játékra, de semmiképpen nem professzionális, extrém igényű gamereknek. Böngészgetni, stb. tökéletes, ezért is fogyaszt keveset a szenzor, kapcsolja le magát, egyéb módokkal fogja vissza a fogyasztást. Szinte sokkoló, hogy egy elemmel ennyit képes elmenni, mikor itt vagyok pl. én, akinek a G700-a 10 óra alatt lemerül. Egy kis fapados egér azonban tényleg már-már rémisztően sokáig bírja szuflával. K360 billentyűzetem most lesz lassan egy éves, egész nap írok rajta, pár órákat pihen csak, most elem 80%-on áll rajta.
-
olivera88
veterán
Logitech M185 egere van valakinek? Jó vétel? Én tegnap vettem egyet. Mennyire reális az h 12 hónapig bírja az elem benne? Nagyon soknak tűnik. Max napi fél óra használattal.

-
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Most mondjam azt pesszimistán, hogy ha kivezetik a g400s-t akkor megtudjuk. Csak vicc volt.
Ütős egerekben netán?
Én várom a G002-t is 10€ körül. 
-
jaffa 2843
Ármester
Logitech miben mesterkediik?
-
daveoff
veterán
válasz
TTomax
üzenetére
Jó kis cucc, hogy a rossebbe kaptál mellé egy ilyet?
20 fontért azonnal meg is venném! 
Nálam jól működik a gaming szoftver, nekem G35-öm van, ami lényegében ugyanaz mint a G930, mondjuk én nem állítottam külön hangszínt, vagy ilyesmi. Én vettem az egérhez egy G240 padot is, amivel nagyon finom a szenzor, és 3000dpi-re lőttem be, egyszerűen képtelen vagyok kisebb felbontáson játszani....
-
TTomax
félisten
válasz
daveoff
üzenetére
Én kaptam egy ilyet hozzá a logi storeból [link] 64fontért vettem az egeret,csak adjam el ezt húsz fontért...
Na most én egy kicsit szívok a logitech gaming szoftverral,ugyanis a G930miatt nekem egy régit kell használnom,ugyanis az újabban EU törvények miatt az előerősítő le van tiltva igy nem tudsz normális hangszínt készíteni.A leden alulról a kettes fokozatra állítottam érzésre ez 1600dpi lehet...a sniper gomb nekem nem zavaró mert nagy kezem van,inkább egy picit keskeny az egér de még belefér,viszont a hüvelyk két gomb nagyon jól kitapintható,és jól kézre áll...
-
TTomax
félisten
Megjött a G502-öm na kíváncsi vagyok.

-
-KP-
veterán
razer diamondback után csalódnék egy zowie fk-ban? soha nem volt még zowie egerem.
-
BReal
addikt
válasz
chosa91
üzenetére
[katt az értékelésekre és ott olvasgass]
Erre gondoltam. Katt az értékelésekre és olvasd át.
-
-
-
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Persze hogy jó az a széria, ki van tárgyalva. Hanem a 3310 biztos vagy benne, hogy gyengébb? Próbáld is ki egy mérvadó egérben. Csak úgy mondom, hogy megfelelő firmware+lencse alkalmazásával még nem zártam ki, hogy a g100s jobban járna egy 3310-essel. De eldönteni nem én tudom, hanem inkább te meg own.
-
jaffa 2843
Ármester
-
válasz
Locutus
üzenetére
Úgy tudjuk, hogy zowie, logi, steel, razer alkotott jó (mármint közel tökéletes) szenzor-lencse-firmware házasítást. Nem az a lényeg, hogy minden harmadik márkának van 3310-es egere (az csak a szenzor) hanem, hogy olyan márka, akinek eddig rendben volt a lencse-firmware, az képes-e alkotni/felhasználni lencse-firmware-t a 3310-es szenzorhoz úgy, hogy az méltó legyen a helyi topiclistánk következő új tagjához.
Ha igen, hát akkor jó a szenzor. Locutus, csak azért címeztem neked, mert te vagy az egyetlen aki tapasztalta azt a szenzort így egy kicsit hozzád szólt. A többiek a "PMW"-s szenzorok közül (pl PMW3310H), csak logitechet (PMW3366DM-VWOU) próbáltak, nem tudnak téged igazolni
Jaffa: Igen a jobb szenzort teszik a 25kilós értsd. ~25ezres egerükbe a g502-be.
És akkor ezt teszik majd a 10-15k-s egerükbe is, csak mert van jobb szenzoruk, mint a 3310-es. Szép is lenne... elfogadnám ezt a gesztust...
Vagy feltétlenül biztos vagy benne, hogy még a g100s szenzora is csakis jobb lehet a mint a 3310...? hm, Nem vagyok meggyőzve...próbáltad már zowie fk1-et? -
BReal
addikt
Annyiszor volt már szó ezen a fórumon erről a Func egérről, gondoltam keresek róla valami értékelést. Ahogy nézem, legtöbben arra panaszkodtak, hogy a görgő elég hamar (3-4 hónap) megadja magát.
-
chosa91
aktív tag
Func MS-3 rev2.0-vel kapcsolatosan bárkinek van személyes tapasztalata?
-
Xero
nagyúr
válasz
üzenetére
Lehet röhögni de van jópár ilyen. Nekem is volt ilyenem, de átálltam erre munka közben.
A vicc egyébként az, hogy az alapkoncepció nem rossz. Anno pont azért szerettem munkára az Apple pro egereket, mert nem ujjból kattintottam így kevésbé fárasztott. Persze gaming és több gomb felejtős. Még ma is van egy pár belőlük. Még a kattintás nyomásereje is állítható volt. Imádtam.
Cserébe az új generációkon ott a gesztusok lehetősége, de számomra kényelmetlen volt. -
_ak_
addikt
-
kalozhun100
őstag
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Azt nem értem miért csesznek el olyat, ami jó?
-
jaffa 2843
Ármester
válasz
kalozhun100
üzenetére
Már létezik egy ideje, sajnos úgynézki, hogy a jitter gond továbbra is jelen van.
Valamint a szinapsz sem túl csalogató.
(Egyes tesztekben még gyengébben is szerepel, mint a 3.5G Abyssus) -
-
törölt tag
válasz
kalozhun100
üzenetére
Ha szereted a két kezes egereket akkor hajrá

-
salytmasztor
aktív tag
válasz
kalozhun100
üzenetére
Hmm...új Abyssus?
"Abyssus 2014"
Ugyanaz a szenzor (S3888) mint a "régi" verzióban.
Mondjuk azzal semmi gond.
Nekem bejön a formája...(is).
-
kalozhun100
őstag
Erről az új Abyssusról mi a vélemény?

-
DaR00
csendes tag
A Razer Deathadder-ről mi a véleményetek? csak a 3.5ös korába volt jó vagy még a 4G-s korszakában is használható?
továbbá jobb vagy rosszabb mint a Taipan? -
zzola
titán
Ozone Neon-ról mi a véleményetek? Avago/Pixart ADNS-9500 szenzor van benne...
-
Tharkoul
tag
Hello!
Egeret vásárolnék max 7e forintig bezárólag édesapámnak. Mivel neki nincsenek extra igényei, úgymint lendkerék (meg ennyiért amúgy sem lesz valószínűleg), meg x+50 programozható gomb (úgysem használná), így az összes ami fontos lenne, az az, hogy legyen halk, vezetéknélküli, és ne kelljen két naponta tölteni (G700-amnál ez nagyon zavaró, hogy inkább vezetékes, mintsem vezetéknélküli, de ez most nem is fontos).Jelenleg a régi A4 X7-emet használja, így annak a méretéhez szokott hozzá, meg amúgy sem szeretnék használt egeret venni.
Amikkel szemeztem, azok a következők:
-A4 G7-740NX
-A4 G10-770FL
-Logitech M325Ebből utóbbi a legszimpatikusabb, egyrészt az állítólagos rendkívül jó akkuidő miatt, másrészt meg a két év garancia miatt, de nyilván fontos a ti véleményetek is, különben nem írnék. Ha az A4-et választanám, akkor pont ahhoz van szokva, egészen biztosan megfelelne a mérete - de fogalmam sincsen az akkuidőről.
Mivel a jelenlegi gamer egeremnek az akkumulátora kb csak dísznek van, így feltételezem, hogy mindegyik gamer egérnek lehetne ilyen jellegű problémái, hogy nagyon hamar lemerülnek. És a kényelem abból a szempontból fontosabb, hogy nem szeretném kétnaponta tölteni.Szóval ti általános böngészési célra bátran megvennétek a M325-öt? Fontos az is, hogy csendes legyen, ne legyen hangos a kattintás.
-
gantum
aktív tag
üdv,
egérvásárlás előtt állnék, giga egereken kívül bármi max 14000Ft-ért jöhetne szóba, mit ajánlanátok? macro gomb fontos lenne.
mindenféle játékkal játszok, közepes nagyságú a kezem.
-
zeahangya
csendes tag
válasz
ng0ofy
üzenetére
Köszi, megnéztem, és még sok más terméket is. Ennél is egy videóban hallható a klikk hang, ami szintén zavarónak hathat az éjjel csendben. Ezt néztem most ki: http://www.logitech.com/en-sg/product/touch-mouse-m600
Itt a videóban nem hallottam klikket, vagyis talán nincs is gomb rajta csak érintés vezérlés? Valami ilyesmi gondoltam, mert akkor tényleg nincs semmilyen hang, de mégis gyorsabb, mint egy touchpad. -
nyunyu
félisten
válasz
ng0ofy
üzenetére
Ezek a tapicskolos egerek sem halkabbak, mivel van bennuk egy hagyomanyos gomb, ami azt erzekeli, hogy lenyomtad-e az eger hazat.
Ha igen, akkor nezi csak az erinteserzekeny feluletet, es mondja meg, hogy bal vagy jobb gombnak felel meg.Ez ahhoz kell, hogy ne kelljen fel milimeterrel az eger folott tartani az ujjbegyeidet, hanem kenyelmesen letehesd a szokasos helyere, anelkul, hogy extra kattintasnak erzekelne.
-
nyunyu
félisten
válasz
Dr. Student
üzenetére
RE052
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ng0ofy
KORREKTOR
-
gandol
csendes tag
Szisztok!
Tanácsot szeretnék kérni egér ügyben, mert elég amatőr vagyok e témában.
Valamikor tizenéve vásároltam egy Genius GM-04018U/T típust, amivel eddig nagyon meg voltam elégedve. Sajnos nem akar működni már, így próbáltam pótolni egy Atech egérrel, de ezt képtelen vagyok megszokni.
A Genius akár egy évig is elment egyetlen ceruzaelemmel, ez az új pedig havonta újat kér, ráadásul kettő kell bele! A Genius-on nem világított semmi az optikánál, ez pedig piros fényárban úszik!
Mi a különbség a két egér működési elve között? Milyen egeret keressek a régi, jó Genius pótlására, ami hasonló módon működik?
Felvilágosítana valaki ez ügyben?
-
zzola
titán
Sziasztok!
Közepes tenyerem van, egy egeret szeretnék.
A4 TECH XL-750BK
Cooler Master STORM (SGM-2001-BLON1) Xornet
Razer ABYSSUS
Logitech G100sÁrban a 10k környékét céloztam meg. Nem vagyok egy HC gamer, de napi 1-2 óra játékra van időm.
Melyik lenne az optimális választás? Nem szeretnék egyhamar venni újat!
Köszi!
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Tudtok esetleg ajánlani egy 5 gombos egeret ami igazából csak munkához/winhez kell, szóval semmi extra kívánság nincs az 5 gombon kívül. Kb. 5k-t tudnék rászánni.
-
SP!T
addikt
Érkezik G100s egér magyar nagykerbe, hivatalos normál 3év garanciával!
8k lesz várhatóan a boltokban! Azt hiszem így tényleg bestbuy! 
-
zeahangya
csendes tag
Erről az egérről van valakinek tapasztalata?
http://www.manhattan-products.com/manhattan-stealth-touch-mouse -
Adam333
tag
Hello!
Mi a véleményetek a Lexma AM530 nevu rágcsálóról?
Játékhoz terveztem venni, esetleg ha iesmi áron tudnátok jobbat mondani, megköszönném. -
kalozhun100
őstag
Erről az egérről mi a vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- Egyre meghatározóbb az internetes életben a Reddit
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én várom a G002-t is 10€ körül. 

20 fontért azonnal meg is venném! 

Én egy hete használom, nekem tetszik, egy-két dolgot leszámítva.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)