Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
camper
tag
Eszembe sem jutna ilyen egeret választani, ha nem lennék rákényszerítve. Én az egyetlen balkezes egeret választottam ami fellelhető a galaxisban és csak ezért.
Épp a napokban kellett életet lehelnem egy touchpad hibás laptopba, leemeltem a polcon legközelebbi becsomagolt régi egerem - Razer Lancehead 110g akadt a kezembe - konkrétan mintha hazaérkeztem volna. Ezekhez a pille egerekhez képest stabilitásban, pontosságban egy másik dimenzió, pedig FPS játékról szó sem volt, csak a windowsban egerésztem. Jó, van benne kis csalás is, a régi egerek - és az anyagok amikből készültek - szép lassan deformálódtak a fogásodhoz. Konkrétan ott a 4 ujjam amivel fogom az egeret lenyomata 4 ponton az egéren festékkopás és bemélyedés személyében, nem is tudom már máshogy fogni ezt az egeret, a deformáció rávezet a helyes fogásra.
De továbbra is ammondó vagyok - akár itt mindenkivel szemben - hogy a súlynak igenis van jelentősége. Mint egy asztaliteniszező, náluk aztán igazán indokolt lenne egy teljesen súlytalan ütő. De akar akár egy profi asztaliteniszező is egy teljesen súlytalan ütőt? Dehogy akar, nem tudná precízen irányítani a labdát, a megszokott súlyú ütőjét akarja mindenek felett, csak ezek után jöhet minden más sallang.
Egyébként ennek a két cégnek - Maxgamings és Pulsar - azt kellett volna csinálnia ebben a helyzetben hogy automatikusan mindenkinek visszautalni a pénzt egy szánom-bánom levél kíséretében, de felkínálva, ha raktáron lesz a termék akkor az eredeti rendelési sorrend alapján értesítenek mindenkit és mindenki kap 72 órát ezt lereagálni.
Így maradt volna kis renomé, mert amit most produkálnak ez a nem is beszélünk róla stílus már mindenkinél kiverte a biztosítékot, ez biztosan nem egy márkaépítő tevékenység.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest