- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Joltee
aktív tag
-
Flashget
félisten
-
volvoguy
addikt
válasz
volvoguy #15617 üzenetére
Hát srácok még így is sok opció maradt....
NEC-ből van a 728x, 726x és a 5260S sorozatokSamsung-ból ugye az S222A és AB valamint az S223L
Asus-ból pedig a 24B3ST és LT, 24B1ST és LT, valamint a 22B2ST sorozatok...
(De pl. írtátok hogy a NEC 7260-at választanátok....miért nem a 728x szériából??)
-
sklopp
őstag
válasz
volvoguy #6368 üzenetére
Ha 4.7 Gb-t meghaladó adatot akarsz írni DL lemezre, akkor először csinálj belőle .img file-t, majd ezt a Clonecd (nem Clonedvd) progival írd lemezre. A Clonecd nevével ellentétben dvd írására (klónozására) is alkalmas. A Clonedvd gyári dvd filmek újrakódolására szolgál 4.7gb- lemezekre.
-
FefeeX
veterán
válasz
volvoguy #6350 üzenetére
Szerintem a minőséget nem befolyásolja, mert azt a FW határozza meg, nem a program, az csak az adatot közvetíti, meg parancsolgat a FWnek. Én régebben használtam Roxio Easy Media Creatort, annyira nem rossz program, de a CloneDVD is jó. A többit nem nagyon ismerem (még anno CDRwin-t használtam)
-
FefeeX
veterán
válasz
volvoguy #6338 üzenetére
telepitett játékot irsz ki DVD-re? minek?
Az ISO tartalmát meg nem irjuk sose simán adatként, csak ISO-ként vissza, mert a másolásvédelem miatt - szerintem - vannak rajt fake formátumú fájlok, szerintem ez valami olyasmi lehet...Ha szabványt írsz ki (ISO, Filmek DATA-ként), akkor elvileg megy, nem iso kiirására meg amúgyis felesleges pénzkidobás a DL
-
FefeeX
veterán
válasz
volvoguy #6334 üzenetére
samu? csak mert eddig 111D-ről írtál...
10X az már giga brutál, ha sokáig kell a lemez verbára sem így irsz...Jazz: tudtommal hálózatról nem lehet on the fly írni, énis próbáltam mindent beállítani, nekem gigabites a LAN-om, de sajna úgyse jó... Megoldás: nagy vinyó, mikor nem vagy otthon akkor másold át a cuccot.
-
FefeeX
veterán
válasz
volvoguy #6329 üzenetére
110-essel én max 2,4X DL lemezzel próbálkoztam volna, és CSAK Verbával
Még a 111-es szériánál is erősen meggondolnám az újabb lemezeket.Samut nem vennék, inkább 215D@215L, de nekem erősen bejött így elfogult vagyok. (Már manapság annyira a samuk sem rosszak, bár nagy a hibásodási arány)
-
3x3y
aktív tag
válasz
volvoguy #5019 üzenetére
Próbálgass csak nyugodtan,keresd meg a neked megfelelő víruskeresőt, s használd azt. Sőt használhatsz egyszerre kettőt is, sak jól kell tudnod kofigurálnod, hogy egyszerre ne döngessen mindkettő, mert akkor nincs az a memória, ami elegendő lenne, ráadásul egyik üti a másikat.
-
PPeter
addikt
válasz
volvoguy #5008 üzenetére
Azért vannak a különbségek egyes lemezek írási sebességében, mert a két modell két eltérő gyártmány. A Labelflash-es változat egy Optiarc (Sony/NEC) fejlesztés, míg a LightScribe-os egy MediaTek chipre épülő drive, amelyet nem az Optiarc gyárt. Egyiket se lehetne úgy kiemelni, hogy modernebb, vagy jobb, mint a másik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan - SEAGATE 2TB ST2000DM008 3.5" 7200rpm 256MB SATA merevlemez
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- 2x Kingston SATA SSD 240GB (480GB)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest