- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Yettel topik
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Már Magyarországon is használható az iPhone kártyás terminálként
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerlac
őstag
Tudtok ajánlani DVD írót? Mostani Asus-omat le akarom cserélni, mert nem vagyok megelégedve vele, mindenki Pioneer-t ajánl, de abból melyiket? van egy csomó típus.
-
kerlac
őstag
válasz
Mr. XXL #4921 üzenetére
2 hónapja vettem ASUS LS dvd írót, nem írtam még túl sokat vele, de kapásból rontott már sima és újraírható dvd-t is. egész konkrétan kinyírta a dvd-t, alig tudtam kiszedni belőle...
előtte LG-m volt, mindenki szapulja, hát én 2,5 évig használtam és nagyon keveset rontott.
azelőtt volt NEC-em (2003), hát az egy rakás trutyi volt, de persze akkor még aránylag újdonság volt az író....szerintem ha bevált Neked a NEC, azt vegyél.
-
kerlac
őstag
Megnéztem Asus honlapját, de csak firmware-t lehet letölteni hozzá, ill. én csak azt találok. abból pedig jelenleg a legfrissebb van. patch nincs.
Amúgy DRW-2014L1T a típusa, nero 7.5.9.0-t használnék illetve Surething CD Laberer 4-el próbáltam még. Ja, és nero minden indításkor kiírja a jelzett hibát, de csak egy ideje, kezdetben nem jelezte, hanem egyszer csak feltűnt, persze addig nem is akartam lightscribet írni...amúgy xp 32-esem van (reborn edition). Core 2 duo E6750, Gigabyte alaplap, 4gb ram, vga 8800gt.
-
kerlac
őstag
nemrég vettem egy Asus LS írót és szeretném kipróbálni, csakhogy nem megy. Mind a NERO, mind a Surthing program esetén azt írja ki, hogy kommunikációs hiba, nem lehet LS-t készíteni, indítsam újra a gépet... persze az nem segít.
valakinek esetleg ötlete??
normál dvd-t szépen ír (igaz egy újraírhatót már bedarált...)
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest