Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13 Ultra - can't touch this
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robez88
tag
válasz
vakablak93
üzenetére
Köszönöm, hasznos infók!
-
Robez88
tag
Sziasztok,
szeretném a segítségeteket kérni:
- Gépre szánt összeg? Objektívvel együtt kb 150k
- Felhasználás? Elsősorban videózás, másodsorban hétköznapi használat (fényképezés)
- Méret számít? nem
- Videóra szükség van ? Igen, fontos lenne a 4k felbontás (30fps elégséges)
- Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? Jó állapotú vagy garanciális használt is szóba jöhet
- Egyéb kívánság, speciális igények? A videózás miatt fontos lenne a "selfi" mód a kijelzőn, vagy telefonos applikáció, ahol látható az élő kép és indítható a felvétel. Nagyon örülnék egy 3.5mm jack bemenetnek is a külső mikrofon miatt.Tudom, hogy minden feltétel kielégítése szinte a lehetetlen kategória. Arra gondoltam, hogy a jack bemenetet el tudom engedni (rögzítem telefon 3.5mm jack segítségével és számítógépen összeillesztem a képanyaggal). Vagy ne erőltessem a 4k-t? Hosszú távra gondolkodom, közösségi felületeken (FB, YT) osztanám meg a videókat.
A PANASONIC Lumix DC-GX880KEGK-ról mi a vélemény?
Kíváncsi vagyok Ti mit ajánlotok ezen felül.
Köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Mr.Csizmás