- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
modulus
aktív tag
válasz
ugforma #50754 üzenetére
Ha csak X összeg áll rendelkezésre, amiből mindent ki kellene hoznod, akkor olcsóbb vázat nézz és minőségi objektívet hozzá.
Akár használtan mindkettőt.Hiába veszel egy jó vázat, ha torzítás meg kromatikus aberráció hegyek vannak a képen az objektív miatt, életlen plusz még erősen vignettál is.
-
PuMbA
titán
válasz
ugforma #50749 üzenetére
Ha hasonló árban tudsz M50-et EF adapterrel és nem gond, amiket felsoroltam, akkor inkább M50
(#50750) modulus: Mi van az objektívvel? A legjobb képminőségű olcsó tele objektív: "The Canon EF-S 55-250mm IS STM lens delivers outstanding sharpness in the centre delivering better than expected performance at this price."
-
PuMbA
titán
válasz
ugforma #50632 üzenetére
"hogy tudom egy olcso, rossz minoseg van a kezemben amivel ugy sem csinalhatok kiraly kepeket"
Kérdés, hogy mit fotózol. Portét király minőségben tudsz csinálni jó körülmények között egy nagyon olcsó géppel is: [link]. Amihez biztosan több pénz kell belépő szinten az a sportfotó és madárfotó.
-
PuMbA
titán
válasz
ugforma #50628 üzenetére
Cserélhető objektívest érdemes venni, ez nem kérdés. Kevesebb pénzt fordíts a vázra és többet az objektívre. Van sok videó YouTube-on, hogy milyen gépet vegyél mindenféle árkategóriában
A legfontosabb lenne, hogy megfogdosd őket és megnézd hogy melyik kényelmes és így szűkítheted a kört. Valamint hogy milyen objektíveket fogsz majd venni, mennyi az áruk. Elsőre kevés az esély, hogy olyan vázat veszel, ami jó lesz, ha nem szedtél fel sok tudást. Én minimum 40 óra YouTube videót néztem és elmentem a boltokba, nyílt napokra kipróbálni a gépeket, csak így tudtam hozzám illőt választani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Újabb fejlesztői videót kapott a Gothic Remake
- Milyen egeret válasszak?
- Horgász topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- Gumi és felni topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Új Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest