- Magisk
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Chiller #9322 üzenetére
A 8-16 brutális obi, igaz nem próbáltam, de a 10-20-am csak arra cserélném el.. Nagylátóban minden mm aranyat ér lefelé... Szerintem.
Utazásokhoz meg talán jobb a kisebb méret, de ha külön fotós táskát is viszel, akkor mondjuk két cucc közötti fél kiló különbség szerintem nem oszt, nem szoroz.Mercutio_: Egy ekv. 13 ill. 14mm-ről induló obi helyett egy 18mm-ről indulót én nem ajánlanék.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Chiller #3820 üzenetére
ordít róla, h bepalizásra hajt, teljesen tipikus...
csak két dolgot gondolj végig:
- mi a túrónak hirdetne egy angol cég magyar apróoldalakon?
- ugyan hogyan tudnának vmit harmadáron adni mindenkihez képest?egyszerű: innen az eleve szűkösebb lehetőségekkel bíró (és naivabb) vevők így jobban ráharapnak a csalira, és a felelősségrevonás is reménytelen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Samsung topic
- Audacity - hangszerkesztés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- bambano: Bambanő háza tája
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged