- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
a fogása sztem jobb, azért, mert van rendes markoolata. sztme még egy ultrazoom-nak (pl. Pana FZ28) is jobb a fogása, mert normálisan meg lehet fogni. de próbáld ki te is, és ne csak lézbe vedd, hanem "szimuláld" a fotózást, tartsd kézben pár percig.
a Pana G1-gyel nekem az a bajom, hogy nagyon kevés obi van hozzá, és nem is olcsóak. -
TeeJay
félisten
bocs hogy ezt mondom de ha veszel egy DSLR-t kb. 10perc után el fogod felejteni az LCD-ről fotózást mert milliószor jobb feeling az optikai keresőbe nézni és úgy lőni a fotókat mint egy képernyőről ami lehet hogy nem is színhelyes, plusz Live view esetén az AF is sokkal lassabb meg egyebek.
mióta megvan a D90 nekem azóta kb. kemény 2percig volt LV módban akkor is azért mert kipróbáltam milyen HD videót tud. soha többé nem használtam ezt a funkciót mert keresőből a legf@szább fotózniszóval szerintem te is rá fogsz cuppanni erre, illetve a full AUTO módot is el fogod felejteni ha rájössz hogy egy kis gyakorlással milyen király képeket lehet készíteni kreatív módokban. nem mondom hogy kapásból majd a full manuális módban fogsz alkotni de én pl imádom az "A" módot amikor én mondom meg a gépnek milyen rekeszértékkel szeretnék fotózni, tehát hogy kis vagy nagy mélységélességet szeretnék-e.
-
rumos14
nagyúr
helyesbítenem kell magam, természetesen a Pana G1 is szóba jöhet, kis túlzással egy cserélhető obis komapkt, az LCD kijelző ugyanúgy tudsz komponálni mint egy kompakt esetében.
tömören és velősen az A330 hátránya a nagyon rossz fogás, a túlságosan leegyszerűsített gombleosztás. + magas iso-n némileg zajosabb mint a többi hasonló gép. -
rumos14
nagyúr
mivel írod a live view-t, hadd kérdezzek rá, hogy kompakt gépen megszokott módon akarod használni a gépet, állandó LV használattal? mert ebben az esetben az egyetlen márka ami szóba jöhet, az a Sony. 130k-ból tudsz venni egy A330-at ó minőségű kit objektívvel, 3 év garival. nézd meg ezt a gépet, ha felkeltette az érdeklődéset, írok róla többet, ha érdekel.
-
nesa
veterán
Olympus E520 esetleg ugyanez dupla kittbe
Ill ha kicsi gep kell akkor E-420 csak abban nincs stabilizator ill a fogasa kompaktos kicsit ,kezbe kell venni mi jo neked.
nekem epp ma volt dolgom 1 ilyen masinaval ,es tok jo volt csak az elejen volt furi, de en a stabilizator miatt nem ezt valasztanam.Viszont ha nemakarsz cserelgetni obit es esetleg JPG be akarsz fotozni sokat Olympus lehet a legjobb valasztas mert itt igen jominosegu obit adnak.
Esetleg NIKON D3000
Viszont ha ugy akarsz vele fotozni mint 1 kompaktal es ezt gyorsan akkor Sony a-330
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Steam Deck
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest