- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
válasz
Murderer69 #9556 üzenetére
-
nesa
veterán
válasz
Murderer69 #9554 üzenetére
Ezt a VW-t nem neveznem full extrasnak inkabb csak fapados lupo 3L nek.
-
nesa
veterán
válasz
Murderer69 #9552 üzenetére
Nem egy kategora a 2 gep, kb mintha a 20 eves mercid cserelned 10 eves VW -re, ettol meg persze lehet eleg neked a D60 is.
-
Darkness1
aktív tag
válasz
Murderer69 #8965 üzenetére
Ilyesmire biztosan megfelel majd.
-
bnorci71
addikt
válasz
Murderer69 #8963 üzenetére
-
Darkness1
aktív tag
válasz
Murderer69 #8963 üzenetére
Nekem volt. Nem volt rossz gép a maga idejében. Ha a témáid nem igényelnek gyors AF-et, magas érzékenységet, netán komoly vakuzást, akkor rendben lesz.
-
rumos14
nagyúr
válasz
Murderer69 #8957 üzenetére
képminőségre jók, méretre kicsik.
nekem az a bajom velük, hogy az obik bár kicsik, de a választék elég szűk és az árak az egekben vannak. -
BEE
addikt
válasz
Murderer69 #8959 üzenetére
M42-esekből milyen készleted van ?
Mert nem mindegyik használható a mai gépeken.A Pentax gépek mindegyike jól használható velük, a többieknél ennek kérdezz
utána minden tipusnál.BEE
-
Messer22
senior tag
válasz
Murderer69 #8957 üzenetére
HI
a micro 4/3-os cuccok egész jók, de inkább a panák AF-e veszi fel a versenyt a belépő tükrösökkel. obik nem olcsóak, de jók. oly EPL1 vagy pana G2,esetleg G10 (MM-be láttam 70e-ért)
DSLR:
Nézz valahol kifutó szériás Kx-et, az nem rossz, esetleg használt 500D-t.
a nikon vázakon necces az m42-es obik használata, mert lencsés adapter kell. -
rumos14
nagyúr
válasz
Murderer69 #8950 üzenetére
azt sztem neked kell eldöntened, hogy új, de alacsonyabb kategóriás, vagy használt, de nagyobb tudású gépet veszel.
én Sony vonalon vagyok otthon, A330-at nem tudom, hol kapni még újonnan, de a béna markolat miatt nem tudom igazából ajánlani. az előd A300 és az utód A390 is jobb választás. minden esetre ilyen 300-as sorozatú Sony-t én akkor vennék csak ha fontos az élőkép, illetve az élőképnél is villámgyors AF, és a dönthető kijelző. M42-es obi használható átalakítóval Sony-n.
ha Oly-d van, megnézném az E-520-at. -
Murderer69
őstag
válasz
Murderer69 #8950 üzenetére
erre valaki? (#8950)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged