- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiriBum
őstag
válasz
Thusor #10397 üzenetére
A teljesség igénye nélkül:
Nikon D5100+18-55VR nagy 18-105 VR
Pentax K-r+18-55
Canon 550D+18-55 IS (nem DC !!!)Én az 1100D+18-55 DC párossal nem szopatnám magam.
Nikonból D3100-at én nem vennék, de ez szubjektív.
Nézz utána, hogy mi az a MILC. (Nem kevetendő a MILF-fel!
)
Egy Sony Nex-et (APS-C) vagy egy Micro Four Third Oly vagy Pana gépet be lehet vállalni. -
-
ttoth
tag
válasz
Thusor #10393 üzenetére
Szerintem imádni fogják ezt a kérdést, hogy "mivel érdemes nekivágni"
Az nehéz, hogy akkor lehet nyilatkozni, ha eldöntötted, hogy mit szeretnél. DE! Kezdőnek szerintem bármilyen gép jó, mert úgyis ég és föld a különbség a kompakt és a dslr közt, és bármilyen kitobi (18-55) jó lesz kezdésnek, mert majd azt szokod meg. És ha később kipróbálnál valami mást egyerűen veszel egy másik obit vagy vakut, stb.
Szóval ha tudsz, menj el egy boltba, és fogdoss meg párt. Amelyik kényelmesebb azt vedd meg! Használtan, mert úgy fér a keretbe... De ha még kb 30-at hozzáteszel, veetsz új Nikon D3100 vagy Canon 1100D kitet. Kezdőként úgysem fogsz sok különbséget észrevenni köztük
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OpenMediaVault
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Microsoft Edge
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged