- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ironizer
tag
válasz konyi79 #51311 üzenetére
Ejj, hát így bízzon bennetek az ember, hogy megkímélitek a felesleges költésektől.
Oké, ezzel a két objektívvel tényleg lehet nyerni pár centit mélységben, de ha bármi más "értelmesebb" obit rárakok, akkor már nem olyan rózsás a helyzet: [link]vond: Bocsánat, nem írtam, de a RX100 III-ra gondoltam, ahhoz képest az LX100 még olcsóbb is. Nagyon sokat szemeztem azzal is már, baromira tetszik, hogy mindenhez van külön fizikai vezérlő, meg hogy kicsit nagyobb a szenzora, mint az 1"-os kompaktoké, viszont fájó pont a fix kijelző. Térd és derékproblémákkal küszködve úgy érzem nagyon jól jönne a felhajthatóság. Ezt sajnos még az LX100 II sem tudja...
A legnagyobb félelmem az, hogy nem használnék ki egy ILC-et. Egyrészt nem fotózom annyit és olyan minőségben (itt nem a képminőségre gondolok, hanem a "jóságra", leginkább csak "turistafotó" kategóriájú képeket csinálok), másrészt ugye már az FZ38-at sem viszem magammal, úgy érzem főleg a mérete miatt. Viszont mégis baromira vonz a dolog, talán a cool-ság faktor miatt, vagy nemtom. Próbálom győzködni magamat, hogy elég lesz az RX100 III, de nehezen megy.
Elnézést, ha úgy néz ki ez a poszt, mintha már eldöntöttem volna, és csak megerősítő véleményekre várok, de borzasztóan zavar, hogy ennyire döntésképtelen vagyok ebben a kérdésben. Gondoltam terápiás jelleggel kiírom magamból, hátha jobb lesz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest