Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Byk01
őstag
válasz
Zoli bácsi #4303 üzenetére
Köszi, megtörtént
De azért érdekelne személyes vélemény is, ha van. Végigolvastam az irányjelző s3 pro fórumát is, de ott is két embernek volt gépe, azok sem írtak sokat, hamar behalt a fórum.Persze lehet, nem lesz a fujiból semmi, hanem vmi mást választok, pedig tetszene ez a gép.
Egyébként mennyit jelent az, hogy egy gép 2-3-4 évvel ezelőtt jelnt meg? Úgy értem, kezdő szinten van-e érezhető különbség? Jobb képeket tudok-e egy 2009-es modellel csinálni, mint egy 2006-ossal? Szerintem egy kezdő eleinte nyilván nem fog belemenni a pixelvadászatba, hanem inkább max képernyőméretben nézi vissza a képeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- További aktív témák...
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ /1835 / 4500 / 4000 / 5200 / 600 expoval )
- Sony A6000 + 18-50mm kit objektív + tartozékok + Sigma 30 mm f1.4 felárért.
- Canon EOS M50 MII MILC fényképezőgép + Canon EF-M 18-150 mm f/3,5-6,3 IS STM objektív eladó
- Sigma 28-45mm F/1.8 DG DN (A) - L-Mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest