- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Magyarított Android alkalmazások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lassú Víz
addikt
válasz
Matthew #34324 üzenetére
Bocs, este már felületesen olvastam, azt hittem dupla kites rendszered van.
A front/back focus problémával szerencsés esetben sosem találkozol. A gyökere abból ered, hogy egy tükrös vázban a PDAF érzékelő teljesen másutt van mint a szenzor. Emiatt előállhat, hogy a gép azt jelzi éles lesz a kép, de a képen az élességi sík az általad kijelölt helyett közelebb vagy távolabb van. Minél szűkebb a DOF, annál látványosabb lesz. És akkor jön a szerviz, kalibrálás, tesztábrák lövögetése, pixelkukkolás, káromkodás, MILC-re váltásSzerintem a kit objektívet tekerd 25 mm-re, és próbáld ki, hogy milyen képeket csinálsz. Ha tetszik az eredmény, akkor valós a kérdés. Ha nem, akkor eldőlt, hogy a 12-40-es objektívre van szükséged.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Okos Otthon / Smart Home
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest