Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Most már tényleg bemutatkozhatna ez a mutatós Moto
- SamMobile: biztosan Exynosszal érkezik a Z Flip7
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiriBum
őstag
válasz
fi:zi'k #15201 üzenetére
Ha esetleg FF váz jönne a Pentaxtól, akkor (nem tudom ugyan milyen lencséid vannak) jó eséllyel vehetnél újakat - tehát úgy is rendszert váltasz.
A K5 nagyon jó gép. A K10D-ről nekem már a k-x is hatalmas ugrás volt (menü, sebesség, zaj, stb, persze mínusz weather sealing és 2 tárcsa). Én a helyedben nemigen várnék. Mire pl. a Nikon vázhoz beszerzel mindent, bőven fél millernél tartasz.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ bontatlan Inta360 X4 kamera bontatlan - 2db
- Fujifilm Fujinon XF 150-600mm f/5.6-8 R LM OIS WR
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- GOPRO Hero 11 BLACK Creator Edition akciókamera csomag +tartozékok
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest