Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plafoon
tag
válasz
London26 #36932 üzenetére
Szerintem az egyik aranyszabály, hogy nem szabad megkérdezni az eladókat vagy ha kérdés nélkül mondják a magukét akkor nem szabad figyelni rájuk, mert nem a te érdekeidet nézik hanem főként a magukét (miből van még sok raktáron, melyik drágább, melyik kifutó modell és el kell adni, melyiket erőlteti a főnökség, stb).
"Olyan oldalt tudtok esetleg ajánlani, ahol meg tudom nézni, hogy az egyes gépekkel milyen fotókat lehet készíteni"
Ez is veszélyes dolog, mert a 12 éves Ödönke a kitobival borzasztó képeket fog lőni bármilyen felső-profi kategóriás géppel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T570 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest