Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
eastsider #3019 üzenetére
A VR nélküli olcsóbb kitre gondoltam, de ez még jobb. Persze diákként más lehet, én már keresek régóta, de ebben a világban nagy hitelt nem vennék föl (ennyit igen).
Én az ingyenes Irfanview nevű programot használom, ott az exif adatoknál az utólsó előtti sorban írja a "Total Pictures" exposzámot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest