Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Értem! Nem-nem szó sincs vitaszítási szándékról. De fontos információ volt számomra, hogy tudom, hogy minden mai géppel lehet jó képet lőni...Tehát ha jól sejtem: váz, obi, körülmény és tőlem függ az elkészült kép minősége. Ez teljesen érthető...
És most bocsánat ha értetlen vagyok de érdekes az ellentmondás: Ha minden mai géppel lehet jó képet lőni, akkor elvileg egy Canon EOS 1200D egy komolyabb obival tudok olyan képet lőni mint egy O-M10-el mondjuk egy szintén hasonló tudású obival?..S még olcsóbban is jövök ki....Ha így van, akkor mi ösztönözzön arra hogy megérje az O-M10-hez nyúlni? Sajnos nagyon nem értek a fotózáshoz, így jogos hogy sötét szobában próbálom kíválasztani a megfelelő könyvet a polcról...
De ha azt mondjátok hogy igen 200e Ft-ért jelenleg a MILC és DSLR kategóriában ez tudja a legtöbbet, akkor nincs több kérdésem.
Amúgy az én elvárásaimnak tudást és külsőt tekintve bőven profi... Képminőség terén ajánlottak ez 45 F/1.8 Obit, amivel azt mondják ellennék...Egyébként az utómunkáktól sem riadok vissza. Ha nem sikerült a fotó, nem gond... Tanulok és editálok.
Apropó: RAW-ban is jókat lő a O-M10?
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PlayStation 5
- Bitcoin topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PayPal
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Yettel topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Canon ) -Újszerű-
- Sony Alpha 7 (2300 expo) + 28-70mm f/3.5-5.6 + Takumar 55mm f1.8 M42 + M42-NEX adapter
- Komplett fotós szett (Canon EOS RP + Canon RF 35mm f/1.8 Macro IS STM + rengeteg tartozék)
- Panasonic GX80 ,ELKELT, értékelésre vár....
- Olympus 45mm f/1.8 objektív (m43)
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest