Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
gege64 #24689 üzenetére
A színházi fotózással vigyázz: eseti engedély kell hozzá! (Szerzői- és kapcsolatos jogok, stb.) Nagyon megcseszhetnek érte. Ott (mivel vakut nem használhatsz) fényerős, képstabis teleobjektívre, vagy masszív állványra van szükséged. Én évekig - hivatalosan, de ingyen, baráti alapon - csináltam a Kalocsai Színháznak: Canon 30D + 70-200 F4L (IS nélküli) + Manfrotto állvány kombóval: [link], de már vagy 4 éve abbahagytam (fel is számoltam a DSLR cuccot, csak egy kis Sony MILC van helyette).
A fotózást a nézőtér legszélén állva követtem el, felvonásonként váltogatva a bal- és jobboldalt (egy-egy előadást legalább kétszer fotóztam végig, így minden "fontos" jelenetről készült megfelelő helyzetű kép)
Új hozzászólás Aktív témák
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest