Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Tájékozottság terén vannak hiányosságok ezt teljesen beismerem. Igaz amennyit én visszaolvastam ebben a topicban, mindig csak annyi hangzott el hogy egy MILC hozza a belépőszintű tükrösök képességeit. Ebből gondoltam hogy itt van a határ. Persze nem vettem figyelembe hogy létezik fél milliós MILC is. Hát belátom nagy a verseny... Megnéztem ezeket Olympus gépeket meg a Pana G6-ot is. Nem lett könnyebb a döntés...
De még nézelődöm...Hol tudok találni ezekkel a gépekkel készült képeket? Mert megmondom őszintén amit láttam D7100-el (pixinfo) hát mit ne mondjak....Tűélességet nem tapasztaltam...Kb olyan tűéles cucc kéne amit mondjuk a Dpreview-n láttam az FZ1000-es videófelvételén. Csak persze kép formájába... Lehet hogy megint sületlenséget írtam mert egy ilyenre egy csak 1 milliós cucc képes (váz+optika) de hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Reklámblokkolók topikja
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest