- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Potzee
addikt
Ezt pofázom mindenkinek!!!
Felesleges és haszontalan kib@..ott magas ramhűtések...mint egy fésű!
Bőven elég egy normál méretű ram hűtés pl. HyperX Genesis vagy egy G.Skill Sniper vagy Ripjaws
...de pl. ezek az idióta fesűs ramhűtések...
Hasznuk nincs de legalább a CPU hűtésnél zavaróak -
Scale
őstag
Lőttem egy nem igazán jó minőségű fényképet a mostani helyzetről, de látszik rajta a lényeg. (bocsi érte
)
Most úgy használom, hogy a szélső kettő van használatban, mivel a 2. fekete slot többé-kevésbé behalt, a két kéket használva meg nem akarja elfogadni a ramokat, így sehogy se tudtam dual channelt kialakítani.
-
Scale
őstag
Machot amúgy se vettem volna, mert a 14 centis ventivel szereltek már nagyon neccesek lennének.
Lehet maradok a Kotetsunál mert ez tuti befér és az ára is kedvező. Még maximum a CM Hyper 212 vehetné árban fel a versenyt vele.
A kettő közül melyiket választanátok? (Melyik hűt jobban?) -
Scale
őstag
Tudom, hogy mATX de a proci-ram irányában a lap nem rövidebb mint a többi ATX alaplap, a másik irányba rövidebbek.
Thermaltake V3 Black Edition házam van. -
Scale
őstag
Nekem egy ilyen MSI P55M-GD45-ös alaplapom van, de pl ismerősömnek akinek CM TX3-a van annak kényelmesen elférnek a ramok a hűtőtől egy Gigabyte 970A-DS3P lapon.
-
Scale
őstag
Igen, ezt is már egyszer talán feltettem kérdésnek, hogy ha vga-ra fújja a levegőt akkor az lehet nem a legjobb, ahogy most van a gépemben. De ha meg a ram felől szívja a levegőt és a hátsó ház ventilátor felé fújja ki, akkor nem gáz hogy a ramok fele nincs annyira friss levegő, mintha a ház tetején lévő szellőzőn szívja be a "frissebb" levegőt?
Neked milyen alaplapod és ramjaid vannak hogy kényelmesen elfér a hűtő?
-
do3om
addikt
Akinek vannak hangos ventik a gépben meg olyan a kialakítása (az enyém szemből elég nyitott) annak nem biztos hogy feltűnik. Lehetne halkabb is de aki kifejezetten azt keres annak nem biztos hogy jó, amúgy átlagos hangos de igen jó teljesítményű. Én csak azért szoktam szólni mert van aki úgy ajánlja hogy semmit nem hallani még ha odahajol akkor sem. Na most nem tudom hogy másnak milyen a fordulatszám de nekem 800-alá nem veszi le.
-
3.Aragorn
addikt
Köszi, máris előrébb vagyok.
A Be Quiet továbbra és annak verziói is kérdés. Illetve kérdés még, hogy a fenti típusokon belül mi a hűtési és a halksági rangsor? Van e más alternatíva ebben az árszegmensben?Ribi: Persze, feltúrhatom a netet és valószínűleg választ is kapnék a kérdéseim nagy részére, de ennyi erővel tehetné ezt mindenki és akkor be is lehet zárni a PH!-t, mert tök fölösleges ez az oldal, van számos külföldi, ahol ugyanazokat a termékeket letesztelték, ugyanazokat a témákat átrágták, stb...
A PCGH verzió ugyanaz a borda? Mit értesz az alatt, hogy fixen forog? Nem pwm-es? Vagy ha ha rákötöm egy ventiszabályzóra, sem lehet állítani a feszek által? Ezt nehezen tudnám elképzelni...
PH! addikt breakpoint
-
Potzee
addikt
...Noctura nem lesz...
Ez egy igazi nagy böhöm: Silentmaxx Twinblock
Egyébként milyen procit akarsz vele hűteni?
Az ésszerűség határain belül jó választás egy Thermalright HR-02 Macho, Scythe Ashura, Alpenföhn Brocken 2, Alpenföhn K2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini PC
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged