- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
bombibmw
veterán
válasz
Sz.Miki #54876 üzenetére
Igen,H100i-m is volt,kétszer is.
Az elsőnél bizony állandóan kaptam a kékhalálokat,a másodikkal nem volt baj,viszont 1000RPM felett agresszívvá vált a viselkedésem,mert idegesített a hangja.
A H110-nél már más a helyzet,szerintem simán vállalható,de a ventiket itt is cserélni kell majd,mert hiába a 140-es ventik,hangosak és így már mindjárt 35-36k-ban is benne lehet. -
bombibmw
veterán
válasz
Sz.Miki #54874 üzenetére
Köszi
Nálam nem mérvadó a hűtő kiválasztás,mivel állandóan cserélgetem a hardvereket a gépemben(aki ismer,az tudja).
Példának okáért most már teljesen mások vannak a gépben,ez egy két hónapos kép.
Amim viszont van,azokról mindig nézek teszteket,illetve utánuk olvasok,hogy még véletlenül se akadályozzon hiba,vagy inkompatibilitás,ha vételen gondolkozok.
Rossz,vagy kevésbé hatékony hardvereket sose veszek és ezt csak úgy lehet megtenni,ha az ember alaposan utánajár,mit szeretne venni.
Ez a be quiet! egy nagyon jó hűtő,halk,hatékony és brutálisan néz ki.
Dísz lehet egy konfigban.De ha van della,akkor a legjobb léghűtő is mehet akár,a Phanteks
Nekem ez van most és veri a H110-et is,igaz csak 1-2 fokkal,de brutál halk még maxon is. -
bombibmw
veterán
-
vjozsef
senior tag
válasz
Sz.Miki #54849 üzenetére
Esetedben a vizhutes szerintem indokolatlan. Bar bem irtad hogy megis huzni fogod-e, jatszani fogsz-e stb, de sztem egy felsokategoria huto siman elbirkozik vele, pl: be quiet! dark rock pro 2 es hasonszoru tarsai.
Azt is kene tudni, milyen lapod van, hogy pl a ramok kozelsege hogy viszonyulna a hutohoz.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Sz.Miki #1053 üzenetére
Nem az UC az másik típus (gyengébb és hangosabb és ennél a felszereléshez ki kell szedni a lapot) mint a TX . A Cooler Master Hyper UC nagyjából akkora, mint a TX, de majdnem 4 fokkal elmaradt mögötte.
Hyper TX2 lefogatása univerzális (csak ez a különbség a sima TX és TX2 között). Azt nem tudom pontosan hogy a lap kivétele nélkül felszerelehető-e, még csak LGA775-ös procival kapcsolatban volt vele dolgom, ott nem kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mini-ITX
- bambano: Bambanő háza tája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Steam Deck
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest