- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
DEV_NULL #85585 üzenetére
Na, azért természetesen, nem ment minden bökkenő nélkül.
Lefektettem a házat, hogy felülről tudjam szerelni. Eredeti hűtést leszedtem, de közben leesett a hátsó részen a tartó része, ezért ugye 3 kéz kellett volna így. Egy alulról tartja, és kell kettő a másik oldalon tartani, és csavarozni.
Ezt így nem tudtam megoldani. Át hidalva, az egyik csavarral rögzítettem a hátlapot, és így a másik tartó szerkezetet már be tudtam üzemelni. Persze, a venti felrakása se ment ripsz-ropsz. Ez a drótos felfogás régen se volt a kedvencem, a Ninja 3-nál se. Kifejezetten útálatos, béna megoldás, pedig, csak a "fül" részét kellene nagyobbra, könnyebben megfoghatóra készíteni. De, azért végül csak megoldottam. Igaz, nem az eredetileg hozzá adott pasztával, mivel már az alap hűtőről is leszedtem a gyári pasztát, és Arctic MX-2-t kentem rá. Amit most nem szedtem le, minek is, kb 1-2 hetes trutymó. Egy kis pöttyet rakta azért rá, biztonság kedvéért..
-
arminlok
senior tag
válasz
DEV_NULL #66856 üzenetére
Nincs tuning. Az lehet hogy nem pwm-es ventillátorként érzékeli pedig a cpu fan1-be van dugva? (egyébként most aida szerint 35 fokon van pedig le lett véve level 1re) Az előbb meg beállítottam az 55 fokot és felpörgette a processzort 55 fokosra
Én már semmit nem értek.
Bocsi a sok kommentért de mostmár egyértelmű hogy valami nem teljesen oké itt. -
Potzee
addikt
válasz
DEV_NULL #66846 üzenetére
Egy EKL Cold Tower játékok alatt sem hangos, hallható, de nem hangos. Az EKL és a Freezer 7 bordázata megegyezik, csak a venti a különböző.
(#66845) arminlok
Biztosan jól van rögzítve a hűtő?
BIOS-ban a venti beállítások? (Silent, Normal,Performance Mode - BIOS-tól függően) PWM beállítások? -
tixem
addikt
válasz
DEV_NULL #66729 üzenetére
Köszönöm
Kár, hogy rev b csak egy helyen kapható (merlin). Bár szerintem az A sem rossz.
Macho-n kívül tudsz esetleg ajánlani másik versenyzőt, akár azok közül amiket írtam, akár olyat ami felett elsiklott a figyelmem? Vagy ettől jobbat nem találok?
Mondjuk AF Himalaya - Ashura duóból melyik a jobb? Mindkettő elég vékony kialakítású és 14-es ventivel vannak szerelve, ha jól tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Microsoft Edge
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Linux kezdőknek
- Filmvilág
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Dell notebook topic
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged