Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- iPhone topik
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
jlaudio
üzenetére
Amúgy a másik,gond,hogy az új Intelek 10. szériától és az új Ryzenek 3xxx-tól nem alkalmasak 4K lemez lejátszására.
Volt nekem az Ipontól LG BH-16NS60 íróm és hiába volt hozzá programom nem mentek a 4K lemezeim azon. Bár bánom utólag,hogy vissza küldtem a cumot.
32000Ft volt inkább maradt volna nálam. -
jlaudio
tag
Igen ez egy Pioneer író amit egy Asus házban Asus néven árulnak és nyilván az Asus "átírta" a firmware-t, hogy Asus név jelenjen meg a windowsban és pl. a Néró is Asust ír ki.
Amúgy van custom libradrive firmware ehez a modellhez de mivel nincsenek 4k ultra hd blu ray filmjeim amiket le akarnék menteni ezért nem igazán érdekel, pláne, hogy pénzt kérnek érte.
Az író tökéletesen működik, csendes és szerintem megérte az árát, a jelenlegi piaci helyzethez viszonyítva elég jó árban volt. Egyre nehezebb blu ray írót venni, valószínűleg az Lg is leáll a gyártással.
-
Joshi
titán
válasz
jlaudio
üzenetére
Itt találod a hivatalos Pioneer firmware-ket, de itt olyan nincs hogy 212T. Amúgy a firmware verzió se stimmel, mert a tiéd E116 míg a hivatalos Pioneer 212 firmware-ek v1.05. Mondjuk jó hogy ránéztem, mert nekem még az v1.04 volt fent.
ui.: rakd fel az ImgBurn progit hogy az mit ír rá.
-
jlaudio
tag
Bocsánat elírtam, az író 2025 júliusban volt legyártva (mármint a külső háza. -
belinho
senior tag
válasz
jlaudio
üzenetére
Szia!
Igen, a meghajtón levő matrica érdekelt volna, de ha nem lehet kivenni, akkor emiatt szét ne szedd.
Akkor a ház 2015 júliusi gyártás, az író ami benne van, az pedig egy Pio bdr-212-es, az viszont újabb 2020 környéke.
Köszönöm az infókat!
Aida64-el meg tudod nézni az adatokat. -
jlaudio
tag
Boldog Karácaonyi ünnepeket kívánok nektek!
Az írót a Vexio román vebshopban vettem, nekik nincs raktáron, 10 munkanapra igérték, valamivel hamarabb megérkezett.
Amúgy kösz jeni a felajánlást!
Belinho a belső meghajtó matricájára gondolsz? Sajna azt nem tudom lefotózni, mert a külső ház az műanyag és nem látok egy csavart sem, valószínűleg egybe van pattintva és félek, hogy ha szétszedem akkor annyi neki.
A pioneer bdr-212 T infót a makemkv progi írja ki, ha a meghajtó adatait megnézem. Van valami program amivel pontosabban meg lehetne nézni, hogy milyen modell van a külső házba építve? -
jeni
félisten
válasz
jlaudio
üzenetére
Grat..
Amúgy tudtam volna adni ingyen külső házat USB 2.0 csatolással, a forrasztását arra értettem,hogy a külső táp vezetékét kellett volna átalakítani mert a gyári az beadta az unalmast. Vettem 12V külső tápot -u.a de annak kell a beforasztani a vezetékét a ház paneljába.
Amúgy a Asus külső írót BD hol vetted amiben még szerencsére Pio mechanika van? -
jlaudio
tag
Nos tévedtél, mert ma megérkezett az Asus külső író és szerencsére Pioneer meghajtót tartalmaz!
Pioneer BDR-212 T, nem tudom ez a T milyen tipus, gondolom valami OEM akar lenni. A gyártási dátum az 2015 július, tehát még ki lehet fogni Pioneer írókat Asus külső házban.Remélem annyit kibír mint a pioneer dvd íróm, mert aval tutira már több mint 1000 dvdt és pár 100 cdt írtam meg és még mindíg tökéletesen működik, pedig lassan kb 20 éves lehet. -
jlaudio
tag
Így van a Pioneer eladta az optikai üzletágat egy kínai válalatnak, aki ki tudja mit kezd majd vele, valószínűleg már nem fognak írókat gyártani mivel nincs rá kereslet, szerintem az Lg se gyárt már sokáíg. Régebben pioneer belsővel voltak a külső Asus írók, nagyon nagy szerencse kellene, hogy egy ilyet kifogjak, de most már nincs miből válogatni
Hihetetlen, hogy az olyan nevek mint a Plextor meg a Pionner kiszálltak az optikai piacról, tudom mindenki azt mondja, hogy felhőben kell tárolni meg raid szerveren de ezek mind elég költségesek egy mezei felhasználónak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bocsánat elírtam, az író 2025 júliusban volt legyártva (mármint a külső háza.